Ekkora erõvel oda lehetne irni hogy "2135 a föld lakossága behódol Csuporkának és a Pindur Pandurok átveszik az irányítást a Treknél"
Istenem...
majd Mohó Jojó
Ekkora erõvel oda lehetne irni hogy "2135 a föld lakossága behódol Csuporkának és a Pindur Pandurok átveszik az irányítást a Treknél"
Istenem...
Én nem panaszkodom mert ilyen istenkirály munkahelyem nem volt nem is lesz és nem is hallottam róla vagy ha igen akkor nem hittem el.Arra célzom, hogy bár nekem is 20onX járNA, mint a munkahelyek többségén (a versenyszférában), ez nem növekszik. Nem tetszik, csákó, el lehet menni. Munka törvénykönyvére pedig az hivatkozzon, aki megkapja mondjuk az óránkénti 10 p számítógépes munkahely esetén elõírt szünetet, vagy szintén a munka törvénykönyve alapján emelt bérezést kap a hétvégi túlmunkáért.
Nem túl szép a jövõnk....
http://tttweb.hu/gyu...3797 kozott.htm
u.i: "erõsen nem híszek az ilyen dolgokban" gondolkodásomat is alapjaiban rengeti meg
Addig örülj mig 20 van nekem 27 jõvõre 28,de cserélnék:(
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Nem túl szép a jövõnk....
http://tttweb.hu/gyu...3797 kozott.htm
u.i: "erõsen nem híszek az ilyen dolgokban" gondolkodásomat is alapjaiban rengeti meg
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Legyen igazad!
RAUH-Welt
B E G R I F F
itt meg hogy szolidarizaljunk az otthoni gaz-szituval volt majd 2 oras aramszunet
laptop nelkul ilyenkor mit csinalnak az emberek?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Biztos, hogy Nostradamus tudta mi az, hogy- vegyi fegyver, világháború, atomfegyver , Hold, Mars expedíció, atomreaktor....... Micsoda badarság. Szegény Nostri, ha tudta volna, hogy ilyen hülyeségeket írnak a nevében inkább BABONA PELYHET zabál éjjel nappal, hogy többet egy jóslat se hagyhassa el a száját.
tettem wm6.1 romot mio a701-esre, meg manilla2d-t, hozzá mindkettõhöz fekete skint, félelmetesen májer
annyira tetszik, hogy veszek egyet magamnak
panaszkodom? nem énAkkor örülök.
Tényleg!
Már visszahallottam, hogy Vizdinek is panaszkodsz. Most írom le itt utoljára (ha el nem felejtem) : NIVA
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_Charon_*