Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

én visszaállítanám a sorkatonaságot, szerintem senkinek nem ártana, fõleg a sok nyominger emo-snak...

Ja, az tényleg nagyon jó lenne, hogy valaki '30 iq-val kevesebb' ordítson velem, vagy szívasson csak azért mert élek. Nem a katonaságtól lesz valaki EMBER; a kellõ tiszteletadást, rendszeretet, fizikai erõnlétet nem ott kell, hogy megtanulja, megszerezze valaki. Arról nem is beszélve, hogy belátható idõn belül jó lenne tisztességes munkahellyel rendelkezni, ha ehhez még hozzájönne még fél, esetleg másfél év, az tényleg csodálatos lenne.

crix

crix

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Nah hirtelen ki kell nyilatkoztatnom két dolgot is. Aztán lehet több lesz belõle :)
L.szlókerékpár nevû boltot nem tanácsolom senkinek, nem jó fejek, és nem végzi jól a dolgát szervizes gyerek sem, ráadásul a stílusa az minõsíthetetlen.

A másik, hogy ma tanúja voltam egy koccanásnak, amikor toltam át a gépet a zebrán. Áldom a nagy eszem, hogy civilizáltan áttoltam az áttekerés helyett. Elsõ autó megáll, második meg elbambult, csatt. Hát ennyi

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

én visszaállítanám a sorkatonaságot, szerintem senkinek nem ártana, fõleg a sok nyominger emo-snak...

egyetértek
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
freemail egy rakat *******

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Nekem eltûnt frímélrõl mind a 42ezer levelem.:)

Izomtéridõninja-geológus!

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
freemailben mióta lehet minuszban is levelet kapni?ma kaptam -2 levelet

edit:idõközben változott --- -ra,majd nullára.vicces kedvében van ma :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
kiskubai, lemérted végül az Onix vázat? Érdekelne a tömeg adat. A neten találtam egy 1248 grammosat, de az gyári adatnak tûnik.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
nincs még egy ország a világon ahol több a fõtiszt mint a tiszt, hát nálunk van :(

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Nha az meg a másik. Jobb helyen a hivatásos katona, mondhatni szent. Legalább is orvosi ellátást megadják nekik elég keményen, kajából se a selejtet kapják, bezzeg itt. :) A hivatásos is akár éhen is dögölhet. Bezzeg aki az irodában üldögél 24/7 tíz meg százezredesek....
Ott virágozz, ahova elültettek!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem haverom agyhartyagyulladast kapott anno amikor hullottak a kiskatonak, majdnem o is odalett. na koszi
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Igazából a hivatásos állomány is elég nemtörõdöm és sok a balfasz, meg a kiképzés is inkább egy nagy szar, mint hasznos. Elõbb azon kellene változtatni.
Ott virágozz, ahova elültettek!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nekem mindegy. Alkalmatlannak találtak a sorozáson. :)

A sebesség mindent megold.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Oszinten megmondva, nekem semmi kedvem nem lenne hozza. Nem lennek tole jobb ember.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Csak kimenõkor öltöztünk érettségizõ bakfisnak, alapvetõen szép lila ingünk volt, kék oldalzsebes gatya, fekete bakancs, kék zubbony, kék barett. A mezei honvédeket csak mohának hívtuk. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Kiskuber korában én épp megkaptam a behívómat. :)

Azzal sem lenne sok bajom. Szerintem simán jó lenne ha még mindig kötelezõ lenne.
JA és hát az a matrózruha...instantget. :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
engem képes volt felhivni, h jó lett a féke :D

én hirtelen azt sem tudom mikor vonultam

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Dante megcsinálta a Trans Germanyt és magát és a bringáját is egyben és sérülés nélkül haza hozta gratula.

Ez biztos? :-P
Gratula! :-)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Dante megcsinálta a Trans Germanyt és magát és a bringáját is egyben és sérülés nélkül haza hozta gratula.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

Jó ez igy. Májusban 16 nap szabadom volt egyszerre, azután 5 nap meló (ünnepnap, 12 óra vasárnap) majd 23 nap szabi.
ezek még az öreg, jóféle szerzödések, jóféle munkásoknak ;)

Amugy kubai korában, gépeket tisztitottam a mercinél a suli mellet. èrdekes élölényekkel találkoztam anno.

Nekem valahogy úgy van, hogy a szabi az járni járna, csak nem jut. :) Illetve, ha el is megyek szabira, akkor is elérhetõnek kell lennem telefonon, emailben és persze gép elõtt. :)
Kiskuber korában én épp megkaptam a behívómat. :)

Gabe84: igen, ez jellemzõ most. Cuki módon megállnak a padkánál, felpakolják, és utána kóricálnak tovább. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"