Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
jó éjt emberek, reggel 5-kor folyt. köv.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Szerintetek mennyiért tudnék értékesíteni egy új Cube Peloton kerékpárt?

van topikja ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás

Ááá...

Bezzeg parketton és linóleumon! :-)

:lol1: ez jóó

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

ezeknek a külsõ fele a szöges nem a belsõ!
:D

Ááá...

:lol1: Sötétben nyomtam, mert egész jól hozzászoktam a sötéthez, s csak otthon nyomtam fel a fejlámpát. És akkor látom, hogy minden tükörjég. Olyan, mint minden futócipõ amúgy, de a munkahelyi padlószõnyegen azért nem érdemes brillírozni benne...;)

Bezzeg parketton és linóleumon! :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
:lol1: Sötétben nyomtam, mert egész jól hozzászoktam a sötéthez, s csak otthon nyomtam fel a fejlámpát. És akkor látom, hogy minden tükörjég. Olyan, mint minden futócipõ amúgy, de a munkahelyi padlószõnyegen azért nem érdemes brillírozni benne...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Kényelmes abban futni?

ezeknek a külsõ fele a szöges nem a belsõ!
:D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Kényelmes abban futni? Egyébként otthon fagyott járda fogadott, hogy csak akkor vetted észre, vagy jég volt a cipõ talpán?:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mókás volt ma futni. Aztán otthon rájöttem, hogy fél mm jégpáncél borítja a járdákat és az út egyes részeit. Esküszöm fel se tûnt. Szögescipõ rulez. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
remélem, hogy holnap már emberi idõben fekszem.... a mai még átcsúszik holnapba..:(

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Hamar összejön ám.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ezt nem vágom... ilyet nem tanultunk... valami más volt, de most inkább bedõlök az ágyba, mint hogy elõvegyem a füzetemet;)

270 km-t mentem a városon belül.

Ez kemény... vagy nem annyira?:D Szerintem én életemben nem mentem ennyit Bp. közigazgatási határain belül.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

Pont most tanultuk föcibõl, hogy ilyenkor nem érdemes várni a havat(mert nem igazán jön;))... majd február-márciusban...

Én csak annyit vágok, ónos esõ az amikor van egy réteg minus egy réteg nulla fok koruli levegõ meg egy réteg minusz megint, megintdul hav, eléri nullas réteget esõ lesz majd mikor minusz éri el megfagy ez az onos tudtommal. Miutan ez a cucli felszakadozik siman fog esni ho. Mint ahogy azt irjak mar csüt estére is. :) de lehet h csak én tudom mar roszzul

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Én tök simán kijöttem. Pedig itt jég is volt. Bp.-en nem csúsztunk sehol, pedig 270 km-t mentem a városon belül.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
na, jegesek:
http://index.hu/poli...lvar/ido090114/

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Pont most tanultuk föcibõl, hogy ilyenkor nem érdemes várni a havat(mert nem igazán jön;))... majd február-márciusban...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
már megint a mókusos kép?
tuti kamu - szerintem

Ma reggel akkorát vágódtam az udvaron mint az állat. Nagy lendülettel ajtón ki, egyik láb már a jégen, piff hátra... Most sebes a kezem :( Utána meg majdnem becsúsztunk a piroson a keresztezõdésbe, pedig mentünk vagy 30-al.

én is ezzel nyitottam a reggelt, bal lábbal kirúgtam a jobbat, aztán csak üldögéltem a padka szélén, néztem hogy most mifene van :)
muris volt nézni, hogy mennek az emberek az utcán :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Faq

Faq

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
édesistenem:(

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Ma arra számítottam, hogy a beharangozott jég majd jó kis korcsolya pályát varázsol az aszfaltra...

Annyira ne bánd!
Az ok, ha egy parkolóban lehet csúszkálni, de én meredek utcában lakok és mozdítani sem lehet az autókat.
Ahogy elnézem, még jó darabig...
(Azzal kéne melóznom.)

drift rulz :)

Most vittem ki a kutyákat sétálni.
Nagyon nagy mûsoruk volt!
De ált. csak a seggük esett el... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
drift rulz :)

a macska se megy semmire a négymancsmeghajtással ;)
csúszik a lába szerteszét, ahogy menekülne a kutya elõl
lol

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
móka ez az ónos esõ :D

téi vez. gyak. :-)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda