Akkó ménemrakod át vazze'?
Azé' vagy mindenható nem?
RAUH-Welt
B E G R I F F
:lol1: ez jóóÁáá...
Bezzeg parketton és linóleumon! :-)
ezeknek a külsõ fele a szöges nem a belsõ!
:lol1: Sötétben nyomtam, mert egész jól hozzászoktam a sötéthez, s csak otthon nyomtam fel a fejlámpát. És akkor látom, hogy minden tükörjég. Olyan, mint minden futócipõ amúgy, de a munkahelyi padlószõnyegen azért nem érdemes brillírozni benne...
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Ez kemény... vagy nem annyira?270 km-t mentem a városon belül.
Pont most tanultuk föcibõl, hogy ilyenkor nem érdemes várni a havat(mert nem igazán jön;))... majd február-márciusban...
én is ezzel nyitottam a reggelt, bal lábbal kirúgtam a jobbat, aztán csak üldögéltem a padka szélén, néztem hogy most mifene vanMa reggel akkorát vágódtam az udvaron mint az állat. Nagy lendülettel ajtón ki, egyik láb már a jégen, piff hátra... Most sebes a kezem
Utána meg majdnem becsúsztunk a piroson a keresztezõdésbe, pedig mentünk vagy 30-al.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ma arra számítottam, hogy a beharangozott jég majd jó kis korcsolya pályát varázsol az aszfaltra...
Most vittem ki a kutyákat sétálni.drift rulz
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.