Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
vendég_Charon_*
Posted 2009. January 19. - 12:25

Posted 2009. January 19. - 12:21

Nekem bankár/pénzügyi tanácsadó ismerõs azt tanácsolta hogy bõ fél évig legyek türelemmel lakásvásárlással kapcsolatban. Az eddigi tanácsai bejöttek, segítettek úgyhogy hiszek neki.
(Akárhogy is lesz, arra törekszem hogy minél nagyobb önrészt pakoljak az asztalra, mert itthon hitelre vásrolni _bármit_ is: szopás.)
Mindenki ezt mondja, de sajna sürget az idõ

Posted 2009. January 19. - 12:18

Most vennénk sajátot. Sajnos ahol most lakunk az a megváltozott banki feltételek miatt már nem hitelezhetõ

De Pilisszentlélek sem csúnya hely. És miénk lesz a legnagyobb telek a faluban.1400nm:D
Posted 2009. January 19. - 12:17

Nekem bankár/pénzügyi tanácsadó ismerõs azt tanácsolta hogy bõ fél évig legyek türelemmel lakásvásárlással kapcsolatban. Az eddigi tanácsai bejöttek, segítettek úgyhogy hiszek neki.Csak egyszer kapjuk meg végre a lóvét:)
(Akárhogy is lesz, arra törekszem hogy minél nagyobb önrészt pakoljak az asztalra, mert itthon hitelre vásrolni _bármit_ is: szopás.)
Posted 2009. January 19. - 12:04

vagy masik kellett uncsi volt az elozo?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. January 19. - 11:57

Egyébként bassza meg az összes köztisztviselõ a k...anyukáját egy sün hátán.
Kikértük a földhivataltól a tulajdoni lapot, hogy bevgyük a bankbe. Ott problémáztak (ja az ú kurva anyjukat is), hogy Pilisszentlélek van írva a lapra, pedig Esztergom-Pilisszentlélek hivatalosan. Kérjünk igazolást, hogy nem különálló település, mert különben 3M val kevesebbet tudnak csak adni. Polgármesteri hivatal szerint a földhivatal ad ilyet. A földhivatal szerint a népességnyilvántartó. Õszerintük a jegyzõ. A jegyzõ szerint pedig a polgármesteri hivatal. És a kör bezárult. Itt következett egy kis asztalcsapkodás, mert felment az agyvizem. És lõn csoda, ma a népességnyilvántartó kiadta az igazolát. Bementem a bankbe, mutizom a lapot a csajnak. Õ felhívja a központot, hogy elfogadják-e. Ott közölték, hogy minek kértem ilyen lapot, hiszen tudják, hogy szentlélek egomhoz tartozik. ÁÁÁÁÁÁÁ.....
Csak egyszer kapjuk meg végre a lóvét:)
Posted 2009. January 19. - 11:24

en pedig asszem weetos fuggo lettem

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. January 19. - 11:21

most mar azt mondjak 50 eve csinalta a balhet
nekem csak az furi van akinek 50 evig nem kell a penze
elegendo neki az, hogy mennyivel gyarapodott /papiron/
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2009. January 19. - 11:15

de nem fog. hanem elni fog a kis palotajaban a kis kutyaival nagy nyugalomban
es ez a baj
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. January 19. - 10:25

(nem nagyon tudok olyan városrészt ott, ami nem lakható....)
Bár pont Te beszélsz:D
Posted 2009. January 19. - 10:16

valószínüleg emellett fut a tulajnak arra is....
Lehet, de azt hittem, végig a házról és az áráról beszélgetünk, erre Tigger is jött a Hummerral

Az jutott még eszembe, hogy az az igazán nagy legény, aki egy ugyanilyen portát nem Törökbálinton, de az V., a II. vagy a XII. kerületben felhúz

Posted 2009. January 19. - 10:14

persze kurva okosan osztom az otleteket ilyenkor.
de valoszinu azert szolidabban probalnam meg
lenne a vilag par fasza helyen egy korrekt hazam
es elnem eletem nyugalmasan.
gondolj bele, hogy eldontod, hogy most egy honap uj zeland mert ott jo ido van es maszhatsz bringazhatsz szorfolhetsz.
egyebek
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2009. January 19. - 10:06

Posted 2009. January 19. - 09:55

gyanús vagy nekem. hogy bukkantál erre a családi házra?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. January 19. - 09:49

Posted 2009. January 19. - 08:59

Posted 2009. January 19. - 02:42

Az egyik barátom indult volna tavaly a dakaron egy francia pasinál, aki már 20 éve megy a dakaron bérfuvarosként.
õ porsche-kat gyûjt, és van neki vagy 10, mutatott a Tibcinek olyat, amirõl nem tud anya, mert ez ilyen titkos szerelem.
én is irigyeltem....

Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Posted 2009. January 19. - 01:55

ez a keriteses tema kozte az 5-6 kutyaval engem is megfogott. nekem inkabb ne legyen ilyesmire szuksegem.
meg sosem birtam fogni ezt a 25szobas hazat amugy sem. a felebe soha nem mesz be.
ennyi penzbol epitenek egy 3-4 szobasat meg egy barom nagy hangart, es abba gyujtenem a ferrarikat meg a porschekat. annak legalabb lenne valami ertelme. mert masik autot poenbol eloveszel, hogy na ezt mar regen hasznaltam, de masik szobaba nem fekszel be ejszakara, hogy na asszony itt mar regen kefeltunk.
bar mi szerintem tul csoringerek vagyunk ahhoz hogy ezeket a dolgokat fel tudjuk fogni...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. January 19. - 01:01

jah, vannak arra érdekes egyének:Dha ez ott van, ahol gondolom, akkor pár utcával arrébb lakik egy sznob és butus oszt.társnõm. nekik csak 5*15 méteres medencéjük van bent, meg egy komplett mozi a pincében...volt nála házibuli, és nézzük, hogy ott áll a sarokban egy bõ másfél méter képátlójú HDTV...kérdezzük, az ott mit vétett, hogy nem kap áramot, csak fogja a port? "ja, hát az a víkendházba lesz..." mint kiderült, víkendház=vadászkastély valahol a hegyekben...
bár szerintem sz*r és unalmas lehet így élni hosszabb távon, de azért kipróbálnám.
engem azért zavarna, hogy eltévedek a saját házamban, illetve vannak olyan szobák, ahol utoljára 5 éve jártam

Posted 2009. January 19. - 00:54

bár szerintem sz*r és unalmas lehet így élni hosszabb távon, de azért kipróbálnám.