Miért, kiszaladt a szobából?
hehe, errõl az öreg bácsikás vicc jut eszembe
Miért, kiszaladt a szobából?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Épp a csigám után néztem
NE ÍGY! NE ÍGY!
vendég_Charon_*
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
fuck me, i'm famous!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
vendég_Charon_*
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Nekünk az irodalom bácsink azt is elfogadta, hogy azt írtad le, hogy miért nem tetszik egy vers. Illetve egyszer egy házi dolgozatnál egy nebuló azt magyarázta (a dolgozatában), hogy miért nem akar ilyet írni és mennyire utálja és mennyi minden mást csinálhatna. De mindezt kulturált és igényes formában. A bácsi azt mondta, hogy sok ilyet nem szeretne látni, de ötös.Irodalom ellen lázadó ifjak: nem csak az a lényeg, hogy a költõ annó mélységes szenvedelmében leírta mélységes szenvedelmét, hanem az a mód, ahogy leírta. Gyanítom, hogy egy gyatrább költõ szintjén se tudnátok megcsinálni ugyanazt.
A verselemzésben sem az a lényeg, hogy megmondják, mit gondolj a versrõl. Annyi csupán, hogy révegyenek, hogy valamit gondoljatok.
Szoval lehet lázadni a tanulás ellen, de majd belátjátok, hogy nem kellett volna. Vagy igen tuskó felnõtt válik belõletek.
--Trifo
Irodalom ellen lázadó ifjak: nem csak az a lényeg, hogy a költõ annó mélységes szenvedelmében leírta mélységes szenvedelmét, hanem az a mód, ahogy leírta. Gyanítom, hogy egy gyatrább költõ szintjén se tudnátok megcsinálni ugyanazt.
A verselemzésben sem az a lényeg, hogy megmondják, mit gondolj a versrõl. Annyi csupán, hogy révegyenek, hogy valamit gondoljatok.
Szoval lehet lázadni a tanulás ellen, de majd belátjátok, hogy nem kellett volna. Vagy igen tuskó felnõtt válik belõletek.
--Trifo
fuck me, i'm famous!
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
NE ÍGY! NE ÍGY!