Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
#2641
Írta 2011. június 09. - 14:40
#2642
Írta 2011. június 09. - 14:09
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
#2643
Írta 2011. június 09. - 13:53
Ahol pl. felújítanak egy útszakaszt, és végre alkalmassá válik a komolyabb versenykerékpárok számára is...
#2644
Írta 2011. június 09. - 13:51
#2645
Írta 2011. június 09. - 13:33
RAUH-Welt
B E G R I F F
#2646
Írta 2011. június 09. - 13:29
"Azon kívül a verbális kommunikáció is elég hatásos (hopp-hopp-hopp-hopp)"
kicsit emberibb szerintem az "Elnézést!" vagy ha szemmel láthatóan külföldi túrista akkor az "Ekszkuzá mé"...
#2647
Írta 2011. június 09. - 13:21
Amúgy, ezt olvastátok: http://velo.hu/index...ul=blog&kod=274 ?
#2648
Írta 2011. június 09. - 12:57
#2649
Írta 2011. június 09. - 12:52
Jó az így, anyukám is így készíti. Sokféle házi lekvárt ettem már, a rokonok nagy része készít otthon (nagymamáé kifejezett ízlene a pálinkásoknak , úgy megerjed), de csak a hazait szeretem, mert a többiek kispórolják a cukrot és nagyon savas lesz vagy nem fõzik elég ideig.
Egyébként az egész lekvárfõzés most onnan jött, hogy minden évben szomorúan látom a környékbeli telkeken a sok kárbaveszõ gyümölcsöt, és próbálok minél többet megmenteni (kvázi lopok, de különben csak lepotyogna, vagy a madaraké lenne).
#2650
Írta 2011. június 09. - 12:50
#2651
Írta 2011. június 09. - 12:16
Mivel így elsõre soknak tûnt még a dunsztolás elsajátítása is, ezért rásegítettem egy kis dzsemfixálóval és eléggé "boltiasra" sikerült (bár ezt tekinthetem akár pozitívumnak is), de azért finom.
Jó az így, anyukám is így készíti. Sokféle házi lekvárt ettem már, a rokonok nagy része készít otthon (nagymamáé kifejezett ízlene a pálinkásoknak , úgy megerjed), de csak a hazait szeretem, mert a többiek kispórolják a cukrot és nagyon savas lesz vagy nem fõzik elég ideig.
A sebesség mindent megold.
#2652
Írta 2011. június 09. - 12:10
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
#2653
Írta 2011. június 09. - 11:47
gyerek nem kapott palinkas kenyeret?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
#2654
Írta 2011. június 09. - 11:43
amibol lekvart lehet fozni abbol palinkat is lehetett volna.
És a pálinkát, hogy kened rá egy szelet langyos kalácsra?
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
#2655
Írta 2011. június 09. - 11:40
És finom?
Mivel így elsõre soknak tûnt még a dunsztolás elsajátítása is, ezért rásegítettem egy kis dzsemfixálóval és eléggé "boltiasra" sikerült (bár ezt tekinthetem akár pozitívumnak is), de azért finom.
#2656
Írta 2011. június 09. - 11:30
Most készültem el életem elsõ üveg lekvárjával.
És finom?
A sebesség mindent megold.
#2657
Írta 2011. június 09. - 11:30
#2658
Írta 2011. június 09. - 11:06
bloke: ws138pn - Google Maps itt lakunk a falu szelen a coventry canal mellett. vannak kacsak, meg a hajok mennek egesz nap. csend van es bekesseg, nyugdijas szomszedok, ugyhogy teljesen jo. Es holnaptol szobatarsam is lesz szal megjobb
RAUH-Welt
B E G R I F F