Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
#2641
Posted 2011. June 09. - 14:40
#2642
Posted 2011. June 09. - 14:09
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
#2643
Posted 2011. June 09. - 13:53
Ahol pl. felújítanak egy útszakaszt, és végre alkalmassá válik a komolyabb versenykerékpárok számára is...
#2644
Posted 2011. June 09. - 13:51
#2645
Posted 2011. June 09. - 13:33
RAUH-Welt
B E G R I F F
#2646
Posted 2011. June 09. - 13:29
"Azon kívül a verbális kommunikáció is elég hatásos (hopp-hopp-hopp-hopp)"
kicsit emberibb szerintem az "Elnézést!" vagy ha szemmel láthatóan külföldi túrista akkor az "Ekszkuzá mé"...
#2647
Posted 2011. June 09. - 13:21
Amúgy, ezt olvastátok: http://velo.hu/index...ul=blog&kod=274 ?
#2648
Posted 2011. June 09. - 12:57
#2649
Posted 2011. June 09. - 12:52
Jó az így, anyukám is így készíti. Sokféle házi lekvárt ettem már, a rokonok nagy része készít otthon (nagymamáé kifejezett ízlene a pálinkásoknak , úgy megerjed), de csak a hazait szeretem, mert a többiek kispórolják a cukrot és nagyon savas lesz vagy nem fõzik elég ideig.
Egyébként az egész lekvárfõzés most onnan jött, hogy minden évben szomorúan látom a környékbeli telkeken a sok kárbaveszõ gyümölcsöt, és próbálok minél többet megmenteni (kvázi lopok, de különben csak lepotyogna, vagy a madaraké lenne).
#2650
Posted 2011. June 09. - 12:50
#2651
Posted 2011. June 09. - 12:16
Mivel így elsõre soknak tûnt még a dunsztolás elsajátítása is, ezért rásegítettem egy kis dzsemfixálóval és eléggé "boltiasra" sikerült (bár ezt tekinthetem akár pozitívumnak is), de azért finom.
Jó az így, anyukám is így készíti. Sokféle házi lekvárt ettem már, a rokonok nagy része készít otthon (nagymamáé kifejezett ízlene a pálinkásoknak , úgy megerjed), de csak a hazait szeretem, mert a többiek kispórolják a cukrot és nagyon savas lesz vagy nem fõzik elég ideig.
A sebesség mindent megold.
#2652
Posted 2011. June 09. - 12:10
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
#2653
Posted 2011. June 09. - 11:47
gyerek nem kapott palinkas kenyeret?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
#2654
Posted 2011. June 09. - 11:43
amibol lekvart lehet fozni abbol palinkat is lehetett volna.
És a pálinkát, hogy kened rá egy szelet langyos kalácsra?
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
#2655
Posted 2011. June 09. - 11:40
És finom?
Mivel így elsõre soknak tûnt még a dunsztolás elsajátítása is, ezért rásegítettem egy kis dzsemfixálóval és eléggé "boltiasra" sikerült (bár ezt tekinthetem akár pozitívumnak is), de azért finom.
#2656
Posted 2011. June 09. - 11:30
#2657
Posted 2011. June 09. - 11:30
#2658
Posted 2011. June 09. - 11:06
bloke: ws138pn - Google Maps itt lakunk a falu szelen a coventry canal mellett. vannak kacsak, meg a hajok mennek egesz nap. csend van es bekesseg, nyugdijas szomszedok, ugyhogy teljesen jo. Es holnaptol szobatarsam is lesz szal megjobb
RAUH-Welt
B E G R I F F