Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2009. February 01. - 03:46

Küldtem privátot.
Megköszönném, ha válaszolnál majd rá.
Persze nem muszáj...
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2009. February 01. - 03:31

a vörös meg igazából szerintem barna, ha arra gondolsz, aki tõlem jobbra ült... csak a kép lett ilyen. 19, fõzni azt viszont tényleg nem tud...ha ügyes vagy, és vágod a nevem, akkor wiwen hamar megleled;)
Posted 2009. February 01. - 02:44

a voros haju szimpi
hany eves?
fozni tud?
bar nem szeretem a voros hajuakat
miert lenne kinos hallgatas vasarnap reggel?
kezcsok joreggelt
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. February 01. - 02:34

konás: naponta kellene borotválkoznom, hogy a borostát csak hírbõl ismerjem...

maggi: egyetértek.

thez: a képek csalókák, most mindenki kicsípte magát. de van, akinél ez az alkami ruha már a kirívó öltözködés kategóriába esne a mindennapokhoz képest, meg van, akinek ez már sarkvidéki öltözet...de gyere be nyugodtan - elit a híre, de még CJ-nek meg Zoomnak is értelmesebb gondolatai vannak, mint a suli 2/3-ának...pénzes ésvagy befolyásos apukák gyerkõcei rulez...
Posted 2009. February 01. - 02:31

Más:
Hihhetetlen! Bringavásárláskor kellett volna ez a határozottság, sok hajszál megkímélõdött volna... De most.... áhhh...

Posted 2009. February 01. - 02:05

Amúgy Jorus miféle rugdalózni ment?
Vagyis kérdem inkább tõle: milyen rugdosni mentél?

Muay thai, vagy csak simán valami koncert?

Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2009. February 01. - 02:00

Sálálálálááááá b+.
Naja

egyszer... Bár sztem nem vagyok elég ELIT ahhoz a sulihoz

Posted 2009. February 01. - 01:54

és sok köztér, pl nyugati aluljáró ill blaha is olyan, hogy ott a zabszem a seggemben, ha este kell arra menni, amikor nincs tömeg. mert baszhatom, ha 5 ember köt belém. egyedül nem nagy a szájuk, csak ha többen vannak, de akkor nagyon.
a fegyverviselés az ilyen "emberek" ellen jó dolog, mert a golyó legalább egyformán fog mindenkin.
csak a baj, hogy ugyanannyit kapnék érte, mint egy rendes emberért.
és igen, vannak elõítéleteim. nem ok nélkül.
thez: róluk nincs, Orsi öccsének is volt a szalagavatója, így leginkább róla csináltam fotókat. egyébként ha meg a muffokat akarod nézegetni, menj be a suliba

Posted 2009. February 01. - 01:49

Mindig az ilyen sunyi fotók a legviccesebbek:D
De inkább az osztálytársairól (meg a többi csajról) tolj képeket:p
Posted 2009. February 01. - 01:45

Érted bármit!oke osztozhatunk, en majd ismerkedek a kiscsajjal szombat este, tied a kinos csend reggelinel anyuekkal

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. February 01. - 01:44

aki ul mellette az jobb...
Feltûzted volna neki a szalagot.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2009. February 01. - 01:40

Dave
az a kis szõke a jobbodon... hogy is mondjam...
megismerkednék a szüleivel egyik vasárnap reggelen
Neked még nálam is gyerekebb fejed van, pedig én is meg tudom nevezni az orcámon a szõrszálakat...
oke osztozhatunk, en majd ismerkedek a kiscsajjal szombat este, tied a kinos csend reggelinel anyuekkal

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. February 01. - 01:32

az a kis szõke a jobbodon... hogy is mondjam...

megismerkednék a szüleivel egyik vasárnap reggelen

Neked még nálam is gyerekebb fejed van, pedig én is meg tudom nevezni az orcámon a szõrszálakat...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Posted 2009. February 01. - 01:29

[meg nem tudja mi var ra...]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. February 01. - 01:18

kellett ez igy vizsgaidoszak vegere bevallom
Posted 2009. February 01. - 01:17

alant látható képek Daverider kerékpáros embert és különbözõ nõszemélyeket ábrázolnak szalagavatott pozíciókban:D
a minõségért elõre is elnézést, de ennél jobbat nem lehetett kihozni a dologból.

Ja és még Buruczki Szilárddal is találkoztunk ott:)
Posted 2009. February 01. - 00:58

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. February 01. - 00:49

mi van csipkejózsika, felébredtél?szalagavató megvolt. szép volt, színvonalas volt, hiányozni fognak azok a kedd esti próbák...
rbalint kollegát is volt szerencsém megismerni, bár elõször nem esett le, hogy kicsoda õ. remélem nem váltja be a fenyegetését, és nyomja tele a fórumot a rólam készült fotóival.
after megvolt, kiütöttük magunkat rendesen. sose hittem volna, hogy tuctuc zenére 5 órán keresztül fogok táncolni, azt meg végképp nem, hogy a suli legszebb csajaival - és mégis...
holnap sítábor, tudunk-e élni?
szalagavató tényleg szép volt, mondjuk nem olyan, mintha a sportmaxban lett volna, fotózási szempontból ultra szopás, de a fenyegetések be lesznek váltva:D csak még lusta voltam hozzá
after jó lett volna, ha korhatáros, meg nem arról szól, hogy mindenki mattrészegre issza magát. nekem sajnos nem sikerült, pedig akkor biztos jobb lett volna:D dave kolléga pedig erõs lazulásba váltott át, folyamatosan vigyorgott, mint a tejbetök, bár ez lehet, hogy a csajoknak volt köszönhetõ. de amikor nem volt csaj, akkor is folyamtosan vigyorgott, szóval...

a bulin szerencsére nem fotóztam:D