Nem Jani, megnézni, ha érdekelne valakit.
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Posted 2009. February 03. - 00:16
Nem Jani, megnézni, ha érdekelne valakit.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2009. February 02. - 23:25
az arizonának 10 felett volt a büntetése, a steelersnek meg 2... a bírók a steelersel voltak. a video visszanézésnél is, meg sok más helyen is. de hogy a steelers lett volna a jobb csapat? nem hiszem
mondom ezt ugy, hogy se a steelerst se a cardinalst nem szeretem igazán, dallas drukker vagyok mind nba-ban mind nfl-ben.
Azt elismerem, hogy volt "egy-két" megkérdõjelezhetõ ítélet az Arizona ellen, de Big Ben elsõ TD-jét sem adták meg (szerintem nem ért le a térde) és simán rádobták a célterületen a sárgazászlót a Pittsburgre. Persze nekem a Steelers az egyik kedvenc csapatom és így elfogult vagyok . Mindig a jobb csapatnak van szerencséje
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. February 02. - 23:08
Ez nálad nem rendeltetésszerû állapot, ugye!?
nem, nem iszok kólát és nem eszem sem chipset sem patogatott kukoricát az év többi napján, még buliban moziban és egyéb erre ösztönzõ helyeken sem...de most ehhez kellett
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2009. February 02. - 23:07
Orsi megcsinálja. Intrastat, szolgkülker jöhet
többit meg kiokoskodjuk,na?
Olyan értelmetlen mértékegységeket és kiszereléseket adnak meg, hogy a hajam kettéáll. A fele papírhalmazt nyugodtan elhagyhatnák és spórolhatnának ezzel is.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. February 02. - 23:01
mint ahogy elég sokan mostanában!
Úgy hívják, adóbevallás.
Tam: naja. Csak sok volt az infó.
Utca, hsz, város, irszám :-) (esetleg a kinti számod - elér a futi)
Posted 2009. February 02. - 22:59
Posted 2009. February 02. - 22:56
Ez nálad nem rendeltetésszerû állapot, ugye!?hát ez egy nagyon jó meccs volt, amerikanizálódtam rendesen, 2l kóla 4 csomag chips és 1csomag pattogatott fogyott, holnap meg mehetek futni, mert most gurulni is tudnék bringa nélkül
Posted 2009. February 02. - 22:52
kaptal emailt?
biztos. majd holnap megnézem. csomag is holnap megy, ha a thez segit matricát csinálni
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. February 02. - 22:47
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2009. February 02. - 22:40
Posted 2009. February 02. - 22:33
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. February 02. - 22:27
az arizonának 10 felett volt a büntetése, a steelersnek meg 2... a bírók a steelersel voltak. a video visszanézésnél is, meg sok más helyen is. de hogy a steelers lett volna a jobb csapat? nem hiszemA bírók a jobb csapattal voltak.
mondom ezt ugy, hogy se a steelerst se a cardinalst nem szeretem igazán, dallas drukker vagyok mind nba-ban mind nfl-ben.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. February 02. - 22:06
Orsi megcsinálja. Intrastat, szolgkülker jöhet
na ja, egy francia cég magyar kirendeltségének van szerencsém csinálni lassan 2 éve, mindkét bevallását, és visszamenõleg is meg kellett csinálnom
Posted 2009. February 02. - 21:46
A Pittsburgh fog nyerni.
Megmondtam vagy megmondtam?
Ekkor még azt hittem, hogy ez lesz a meccs legszebb jelenete, aztán az utolsó TD még ezt is felülmúlta.100 yard visszahordás touchdown azért büntet superbowl-on, nem?
kár, hogy az arizona-nak drukkolok.
ja ezt en is pont lattam
nem volt gyenge. bar a labda mintha leert volna a vonal elott
Nem ért le.
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. February 02. - 21:36
KSH-nak valamelyikõtök küld "kötelezõ" statisztikát?
Fenyegetõznek itt ilyen-olyan szankciókkal, csak nincs emberi erõnk erre minden hónapban,ngyedévben.
Orsi megcsinálja. Intrastat, szolgkülker jöhetNekünk ilyet nem csinál meg a könyvelõ bálunk. Mi van, ha azt mondom, hogy üzleti titok? Tele van már velük a tököm.
Posted 2009. February 02. - 19:18
Nekünk ilyet nem csinál meg a könyvelõ bálunk. Mi van, ha azt mondom, hogy üzleti titok? Tele van már velük a tököm.Igen, van valami kötelezõ adatszolgáltatás, de én a könyvelõvel csináltatom meg.
--Trifo
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. February 02. - 19:09
Ralhp ez azt jelenti, hogy jössz? :clap:
Rajta vagyok a dolgon.
Azért a 9 szabadnapodra most nem kevesen vagyunk irigyek.
;-)
Posted 2009. February 02. - 19:06
Ha igen, lessz neked más cipelni valód is a boron kivül (Votec), ugyhogy majd @Kölyökkel megyegyezek máskép
Posted 2009. February 02. - 18:57
Életemben nem ittam még alkohol tartalmú készítményt.
Nem röhög!
Komolyan.
Na,jó most a konyakosmeggyet hagyjuk.
Posted 2009. February 02. - 18:46
mennyire sürgõs?
tavasszal tudok vinni pár kartonnal
Sala megnézted a linkeket? 550 km töled majd...
Mivel még nemleszel "othon" a kezdetben, gyertek majd ti ide
Ösvénygarancia

Sign In
Create Account

Back to top