Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Moderátorok!
Szerintem ideje lenne kivenni ezt a topicot, http://forum.bikemag...read.php?t=2970 (BÚÉK KUPA), a kiemeltek közül.

A sebesség mindent megold.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

vagy csak megnyomjuk a "Home" feliratú gombot (a del közelében van), és akkor egybõl a lap tetejére ugrik. az "End"-el pedig a lap végére, míg a PgUp és PgDw nagyobb lépésekben ugrál fel, illetve lefele...;)

nekem is a mar azota emlitett home / pg up gomb jutott eszembe.

de amugyis le kell gorgetni a lap aljara, hogy vegigolvasd a friss hozzaszolasokat, onnan meg mar ott van kozel a lap tetejere gomba. szerintem tok logikus.

köszi a jótanácsokat, de ide-stova 12 éve vagyok benne többé kevésbé a computer életben, így volt alkalmam nekem is sokmindenre rájönnöm ...

egészen egyszerûen arról van szó, hogy egyszer valamikor valamit megszoktam (ami eleve szerintem egy frappáns és könnyen kezelhetõ dolog volt) és ezt megszüntették ...

sokszor van olyan hogy visszaolvasok régebbi írásokat (idõtöltés gyanánt, vagy keresés céljából) és ilyenkor bizony jól jön az a kis ikon, mert amikor már a 20-ik oldalt nyálazod kissé "fárasztó" mindig felemelni a kezed és home vagy end gombokat keresni és nyomogatni amikor egy fél centis egérhúzással és egy egyszerû klikkel meglehetett oldani a dolgot régebben ...

nem nagy dolog és lehet röhögni, hogy milyen lusta vagyok (az ember alapból lusta) de ha egyszer megoldható ez az apró kényelmi kérdés akkor miért ne??

:)
Mert tekerni jó!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
latom nem csak nekem kellett koran kelni :(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts
nekem is a régire jött.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Az elöbb munkábol hazajövet, tavasz izét észleltem a levegöben.
A madarak is elkezdtek csiripelni és a 7 végére + 15 fokot jelent a meteorológia.
A birngatúra is megvan tervezve, emberek, itt a tavasz?!?!

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Nekem megjött a hírlevél, csak egy régi email címemre. Talán a piactéres regisztrációkor használtam. Azt változtassam meg, vagy a hírlevélnél van/lesz valami opció, hogy máshová kérem?

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

jómunkásember
kivánj 3at
száraz, vörös, 0.75l

nem mostanaban leszek egerben, szal csak akkor ha el tudod juttatni kodos szolnok megyebe

ha nem az se baj, nem azert kapod mert akarok erte barmit. ha akarnek, feltettem volna az aproba ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
hírlevél miatt ne aggódjatok, megjön az, gmail-nél pl spambe rakja. szal meglesz az, csak keressétek erõsen.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

most jut eszembe fogol kapni csomagot hamarosan. el is felejtkeztem rola, csak most a kezembe akadt a fek/fekkar kombo, becsomiztam, megcimeztem, holnap postazom.

.

jómunkásember
kivánj 3at
száraz, vörös, 0.75l

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

:D :D

Milyen nadrágba fért bele egy olyan széles/magas öv? :)

)

le volt vágva sniccerrel persze az oldalfal, miszter Minit csinálta a lukakat bele
s legtöbbet ha jól emléxem egy naraccsárga alapon barnára festett közútfenntartó munkásruhában hordtam punkkoromban

de lehet csinálok matt kollega munkáján felbuzdulva egy konszolidáltabbat
van itthon egy fehér pana magic xc :-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Áh, most kénytelen voltam módosítani a avatarom, mert az elõzõ kék-narancs ment az elõzõ dízájnhoz, de most már nem... :D

Ma este elég komoly mennyiséget ettem/ittem ingyé a virusirtásért cserébe. Imádom az ilyen bizniszeket ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Zorg!
Ez miért van?
Amikor megakarom nézni a visszaigazolatlan leveleimet az üzeneteknél.
Feltöltött kép

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

nincs valakinek az a becsuszora pattinthato kis valami, ami mutati h mennyit mozog ki a villa?

Egyszerû kábelkötegelõ a megoldás ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Én az oldal optimalizálást úgy oldottam meg hogy ctrl+ egér görgetõ gombja görgetni. Így minden a helyére került.
Az új design tetszetõs. A szememnek kellemesebb.. nem vakít annyira.
Szerintem.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nincs valakinek az a becsuszora pattinthato kis valami, ami mutati h mennyit mozog ki a villa?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Charon, holnap kora este robogok a Nagyfaluba.Idõben és helyileg nem tudom mennyire leszek rugalmas, mert eladni megyek meg egyebek.

HTC Touch Diamond rulz :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Tam: az oldalszámokról volt szó..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

fekete: még nem voltál azon az oldalon
szürke: már igen ;)

pontosabban ha szurke az azt jelenti hogy nincs olvasatlan uzenet utolso bejelentkezesed ota.

senki nem hasznalja a temakovetest? :wtf:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
fekete: még nem voltál azon az oldalon
szürke: már igen ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

én egyenlõre a sötét/bold/ szürke ill. sima részekkel állok hadilábon az új fórumon :)

Jah, azt én sem vágom, hogy pölö az oldalszámoknál miért van fekete, szürke, félkövér, ... :)
A témáknál olvasott/nem olvasott...
Vagy de. ;)
De egyszer majd csak rájövök.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D