Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2009. február 27. - 16:27

Írta 2009. február 27. - 16:21

Mi DPD-vel küldtük neki. Én ajánlanék egy nagyon merev kartondobozt, irdatlan módon kibélelve papírral, vagy valami hasonlóval(a boros fareszelék szerûséggel) - ez esetben a szélén elférne a csomagocska is...

Írta 2009. február 27. - 16:14

Kéne Angliába küldenem egy palack bort, meg mellé egy kis csomagot (kb 15x15cm) és az is törékeny.
Összecsomagolni a kettõt nem tartom célszerûnek, vagy erõltessem?
És van hozzá valami megvehetõ ajánlott palackos-doboz, vagy szoc. problem?
És persze kivel érdemes küldetni?
Thx!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. február 27. - 14:48

Rágós vagyokA "nyers-barnás" az igazi

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. február 27. - 14:30

Mivel ez volt az elsõ kiküldés a címlistából csak a duplikátumokat tudtuk szûrni.Közben az apróhirdetéseknél is átálltam az új email címre, mire kaptam egy újabb hírlevelet a régire és most, nem olyan régen az újra is. Természetesen még mindig az #001-eset...úgyhogy ha valaki nem kapott, akkor szívesen odaajándékozom neki az egyiket
Most már van egy listánk a rossz/nem mûködõ címekrõl (ezeket értelemszerûen töröljük). A következõ hírlevélnél várhatóan kevesebb ilyen "átfedés" lesz, a rendszer pedig várhatóan a 3-5. alkalomra "áll be".
Írta 2009. február 27. - 14:13

Írta 2009. február 27. - 13:20

Lehet hogy lesz adatmódosítási lehetõség, bár a legegyszerûbb (és kevesebb munkával jár a felhasználó számára is) a régi, nem használt címrõl leiratkozni majd az újjal feliratkozni.
A hírlevelek kiküldése még tart, ~12 óráig szerintem megkapja mindenki, aki nem freemail, citromail és társait használja. Indamail és Gmail saját tesztek alapján gyorsan kézbesítette.
Érdemes a spamek között is megnézni, noha a hírlevél szoftver tesztje alapján 0.4 pontot kapott az 5-ös "erõsségû" spamszûrõn.
Közben az apróhirdetéseknél is átálltam az új email címre, mire kaptam egy újabb hírlevelet a régire és most, nem olyan régen az újra is. Természetesen még mindig az #001-eset...úgyhogy ha valaki nem kapott, akkor szívesen odaajándékozom neki az egyiket

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2009. február 27. - 13:13

A hírlevél is jó ötlet. Mondjuk a Nõi vonal mintha ismerõs lenne valahonnan.
A zújság is zsír lett nagyon, csak lusta vagyok oda beírni:)
Írta 2009. február 27. - 13:00

pl.: http://www.ghacks.ne...calibration.jpg
De ezt egy fotósnak lehet kár mondanom?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. február 27. - 12:53

edit: a moszkva téri mekiben csücsülök és nem tom, h más is felfigyelt-e már rá, h van egy kislány 6-7év körüli, aki itt szocializálódik! nem járok ide gyakran, de már többször láttam itt délelõtt ... anyja miért nem viszi iskolába? érthetetlen.. ( ha most leírom, h roma, akkor szélsõjobbos náci vagyok, ha meg nem akkor meg zsidóballiberálbuzi .. megfelelõ rész aláhúzandó )
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2009. február 27. - 12:46

A "nyers-barnás" az igazi - én nem tudom milyen színhõmérsékleten használjátok a monitorotokat, vagy barnulni ültök elé és maxon van a fényerõ?
Igen? akkor megnyugodtam

Maggi: legolcsóbb, úgy ha elutalják neked az árát és utána feladod ajálva..
Én utánvétesen adtam fel a Relic-et öö úgy asszem 1980Ft volt.
futárokat passzolom.
Írta 2009. február 27. - 12:42

ertem ugy h posta, gls, dpd....ilyesmi
Írta 2009. február 27. - 12:40

Ez így volt már az elözõben is
Nekem meg ideje lenne vennem egy monitort asszem.. otthon ilyen nyers-barnás színû a fórum, melóhelyen szürke..
A "nyers-barnás" az igazi - én nem tudom milyen színhõmérsékleten használjátok a monitorotokat, vagy barnulni ültök elé és maxon van a fényerõ?akkor ha jól sejtem a szürke akarna lenni a jó szerinted!....de akkor most én is kukázzam ki a samsung TFT-met, mert nekem is barnás
:D

Írta 2009. február 27. - 12:38

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2009. február 27. - 12:08

Viszont végre rá lehet klikkelni az idézett hozzászólásra...
Így nem kell pörgetni. :love:
Ez így volt már az elözõben is

Nekem meg ideje lenne vennem egy monitort asszem.. otthon ilyen nyers-barnás színû a fórum, melóhelyen szürke..

Írta 2009. február 27. - 10:00

szóval no offense .)
Írta 2009. február 27. - 09:51

Írta 2009. február 27. - 09:51

Lehet hogy lesz adatmódosítási lehetõség, bár a legegyszerûbb (és kevesebb munkával jár a felhasználó számára is) a régi, nem használt címrõl leiratkozni majd az újjal feliratkozni.Nekem megjött a hírlevél, csak egy régi email címemre. Talán a piactéres regisztrációkor használtam. Azt változtassam meg, vagy a hírlevélnél van/lesz valami opció, hogy máshová kérem?
A hírlevelek kiküldése még tart, ~12 óráig szerintem megkapja mindenki, aki nem freemail, citromail és társait használja. Indamail és Gmail saját tesztek alapján gyorsan kézbesítette.
Érdemes a spamek között is megnézni, noha a hírlevél szoftver tesztje alapján 0.4 pontot kapott az 5-ös "erõsségû" spamszûrõn.
Írta 2009. február 27. - 09:49

Írta 2009. február 27. - 09:47