Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
pápá sárga rebácska :(

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

És van arra kapacitás, hogy minden hirdetést átnézzetek?

Nincs, ezt semelyik hazai apróhirdetõ nem teszi (apronet, expressz, stb.).
Ott az ÉRTESÍT (vagy nemtommilesz) gomba; ráböksz, még megjegyzést sem feltétlenül kell írnod és hali.
Mi (moderátorok) megkapjuk és lépünk.
"In idem flumen bis non descendimus"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
És van arra kapacitás, hogy minden hirdetést átnézzetek?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Az aprónál a gyökerek mozgásszabadságát kéne korlátozni.
Például én megszûntetném a keresõszavak beírásának lehetõségét. Valakik ránézésre is vágólapról másolnak be több sornyi márkanevet, mások meg egyszerûen baromságokat írnak be. Az egyik leggyakoribb a Stab. Amikor tényleg Stabot akartam venni, a keresõ kb 15 oldal biciklit dobott ki, egyik sem volt az.
Szóval szerintem elég lenne, ha csak a címsorban keresne, ott ráadásul könnyû kiszûrni is, ha valaki hülyeségeket ír be.
A hozzászólás lehetõsége már volt, akkor sem mûködött, a janihegyes hülyegyerekek pedig azóta sem okosabbak.
A hirdetések valóságtartalma és az átverések csökkentése miatt szerintem jó lenne, ha sokkal több és pontos adattal kéne regisztrálni. Azok nagy részét pedig beleegyezéssel láthatóvá tenni.
Világossá kéne tenni, hogy az új, az nem a két évet használt, szinte karcmentes.

Nem a kinézetével, nem a csoportosítással van bajom, hanem a sok pattanásos unatkozó hülyegyerekkel, akik miatt használhatatlan egy pár funkció. Például az országútis részleg egész jól mûködik.

Az általad írt problémák jelentõs része egyetlen módon kezelhetõ: szigorúbb szabályzattal és annak radikális betartatásával (értsd: helytelen kategória/formátum/leírás/etc.: nem mi pakolgatjuk át hanem csípõbõl törölni. A harmadik alkalom után általában észbe kapnak...)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

apróhoz annyi apróság lenne hogy szerintem az oldalankénti keresést lehetne bõvíteni pl 50-re legalább. Nekem az a 18 kevés. :)
Más:
Zorg kérlek nézz utána hogy nálam ez funkció miért nem üzemel amit már írtam pár oldallal ezelõtt, mégpedig hogy a visszaigazolatlan üzeneteimet miért nem tudom megnézni. Nem tudom ki mennyire használja ezt a funkciót de igéretet kaptam hogy új motornál meglesz oldva. Azóta már egy design váltás is volt.
Írtam régebben privátot arra nem jött válasz.

Minden beállítást átnéztem - és hidd el, nem vagy "nemkívánatos" listán... :D
Másrészt: próbltam modellezni amit írsz; nem kristálytiszta hogy mi a gond?
Most küldtem neked egy PM-et amelyre megerõsítést várok - te az ilyen, megerõsítetlen (tehát olvasatlan) üzeneteid nem tudod megnézni?

Szerk.:
Ha arra gondolsz hogy a mellékelt képernyõrészen nem tudsz a visszaigazolatlan üzenetedre kattintani - az nem csak nálad "nem mûködik", mivel az a funkció csak a visszaigazolások ellenõrzésére van! Elolvasni az Elküldött mappában tudod...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az aprónál a gyökerek mozgásszabadságát kéne korlátozni.
Például én megszûntetném a keresõszavak beírásának lehetõségét. Valakik ránézésre is vágólapról másolnak be több sornyi márkanevet, mások meg egyszerûen baromságokat írnak be. Az egyik leggyakoribb a Stab. Amikor tényleg Stabot akartam venni, a keresõ kb 15 oldal biciklit dobott ki, egyik sem volt az.
Szóval szerintem elég lenne, ha csak a címsorban keresne, ott ráadásul könnyû kiszûrni is, ha valaki hülyeségeket ír be.
A hozzászólás lehetõsége már volt, akkor sem mûködött, a janihegyes hülyegyerekek pedig azóta sem okosabbak.
A hirdetések valóságtartalma és az átverések csökkentése miatt szerintem jó lenne, ha sokkal több és pontos adattal kéne regisztrálni. Azok nagy részét pedig beleegyezéssel láthatóvá tenni.
Világossá kéne tenni, hogy az új, az nem a két évet használt, szinte karcmentes.

Nem a kinézetével, nem a csoportosítással van bajom, hanem a sok pattanásos unatkozó hülyegyerekkel, akik miatt használhatatlan egy pár funkció. Például az országútis részleg egész jól mûködik.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
apróhoz annyi apróság lenne hogy szerintem az oldalankénti keresést lehetne bõvíteni pl 50-re legalább. Nekem az a 18 kevés. :)
Más:
Zorg kérlek nézz utána hogy nálam ez funkció miért nem üzemel amit már írtam pár oldallal ezelõtt, mégpedig hogy a visszaigazolatlan üzeneteimet miért nem tudom megnézni. Nem tudom ki mennyire használja ezt a funkciót de igéretet kaptam hogy új motornál meglesz oldva. Azóta már egy design váltás is volt.
Írtam régebben privátot arra nem jött válasz.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tééényleg!
El is felejtettem a kis bzit a wc-ben! :D

Tõlem azt eszel, amit akarsz!
Mindig kompenzáltuk pálinkával, nem eshetett bajod! ;)

De mennék már! :afro:

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a ven gecik
ugy kell rahuzozarazni a kezteket a makkotokra mi?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Meg, hogy még másfél hónapig huszonéves vagyok. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Dani: egyetértünk, jerr te is, te züllött ifjhú! :)
Z: no, jöjjünk csak, szentem anyukám is le fog nézni (She's actually a fully Quimby fan.:D) Ööö... nem a korodra utaltam, de télleg... :D
Marci: szállást intézzed, meg ne engedd, hogy megint vmi zsíros, mócsingos izét majszoljak, ja és nehogy mélykék Intimissimi vagy mien alsógatyába gyere megint vazzeg... :D

Arra vered magad, hogy 6 évvel fiatalabb vagy? Bunyeeesz... ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Dani: egyetértünk, jerr te is, te züllött ifjhú! :)
Z: no, jöjjünk csak, szentem anyukám is le fog nézni (She's actually a fully Quimby fan.:D) Ööö... nem a korodra utaltam, de télleg... :D
Marci: szállást intézzed, meg ne engedd, hogy megint vmi zsíros, mócsingos izét majszoljak, ja és nehogy mélykék Intimissimi vagy mien alsógatyába gyere megint vazzeg... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Remélem a Kispál és a Punnany nem egyszerre lesz!

Hûûû, kemény estéknek nézünk elébe... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

két gondolat;
......nem tudok benne keresni, amint kiadja a keresési találatokat, és ott a 2. v. bármelyik lapra továbbkattintok, egy ömlesztett salátát ad ki

Na ezt én is nagyon utálom. Beírom pl., hogy lánc a keresés--->"alkatrészek/meghajtás" rovatba. Az eredmény alapján 3 oldalon található ilyen. Aztán amikor a 2. oldalra lépnék, bead egy rakat, a keresésem szempontjából, irreleváns hirdetést. Ezenkívül használható, de ez nagyon zavar.

Reméljük, hogy ez hiba is eltûnik a a jövõben...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Sámpáríramppá... :) http://www.fishingon.../programok.html

Hazai elõadók szempontjából klasszisokkal veri a Sziget-et és az összes gigafesztivált (az én izlésvilágom szerint)

Az a szombati nap erõs - a'sszem írom be a GCal-ba...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Viszont egy topikos megoldás esetén a júzer valszeg nem lesz érdekelt abban, hogy minél több hirdetést tegyen fel az eladandó cuccairól.
Na mind1, azért a mostani is abszolút használható, és gondolom, ennél csak jobb lehet majd.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

Hazai elõadók szempontjából klasszisokkal veri a Sziget-et és az összes gigafesztivált (az én izlésvilágom szerint)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

két gondolat;

a külföldi és itthoni ( biketrial ) portálokon is mûködik szemmel láthatólag gond nélkül egy olyan apró, ami a fórum része, vagy fórumos alapon mûködik ( mint itt is anno, a "képed van róla?" õsidõkben )
a mostanihoz annyi, bár ezek szerint rövidesen tárgytalan lesz a dolog; nem tudok benne keresni, amint kiadja a keresési találatokat, és ott a 2. v. bármelyik lapra továbbkattintok, egy ömlesztett salátát ad ki

A "korlátlan darabszámú hirdetés felhasználónként" modellt nem miattunk kellett limitálni - ezt azért tegyük hozzá...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
két gondolat;

a külföldi és itthoni ( biketrial ) portálokon is mûködik szemmel láthatólag gond nélkül egy olyan apró, ami a fórum része, vagy fórumos alapon mûködik ( mint itt is anno, a "képed van róla?" õsidõkben )
a mostanihoz annyi, bár ezek szerint rövidesen tárgytalan lesz a dolog; nem tudok benne keresni, amint kiadja a keresési találatokat, és ott a 2. v. bármelyik lapra továbbkattintok, egy ömlesztett salátát ad ki