Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

- hozzászólás lehetõsége

biztos hogy kell az nekunk?

két gondolat;

a külföldi és itthoni ( biketrial ) portálokon is mûködik szemmel láthatólag gond nélkül egy olyan apró, ami a fórum része, vagy fórumos alapon mûködik ( mint itt is anno, a "képed van róla?" õsidõkben )
a mostanihoz annyi, bár ezek szerint rövidesen tárgytalan lesz a dolog; nem tudok benne keresni, amint kiadja a keresési találatokat, és ott a 2. v. bármelyik lapra továbbkattintok, egy ömlesztett salátát ad ki

forumos hirdetessel az a baj, hogy akkor jon a [bocsanat a kifejezesert, hwsw-n terjedt el] up-olas. vagyis hogy 15percenkent beirod hogy "fel". vagy beraksz egy szmajlit. vagy egyeb ilyesmi. esetleg egy haveroddal felvaltva csinaljatok, mert jo fej akar lenni. no es akinek nincs ideje egy nap szazszor beirni a sajat hirdetesenek topikjaba, annak a hirdetese pikpakk elmerul. plusz ugye ment az anyazas, fikazas, mit veszel helyette temakor megvitatasa, a klasszikus vankepedrola...

Ezt én is szeretném kérni, de hozzátenném még azt is, hogy a megnyitás után nagyon erõs szûrés legyen, és tényleg csak ontopic hozzászólások maradjanak ott, lehetõleg csak számokkal, törekedve minél kevesebb betû használatára!

Köszönöm!

Muhaha :D

simogasd meg azt az okos buksidat

Kala, tudod, egy kizárólag értelmes emberekbõl álló közösségben megy ez. De ahol sok az öntörvényû ilyenolyan, ott szabály kell, meg szívlapát.

--Trifo

szivembol szoltal. az volt a topik elkepzelese, hogy egy kep-gyujtemenyt hozzunk letre, hogy mindenki lathassa kit takarnak a nicknevek. es nem akartam hogy a jopofizas-rohogcseles kozott elvesszen a valos tartalom.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
kalaval ertek egyet
en szivesen olvasnam pl a vicces kepek kommentjeit.....

trif: egy mokas topikba min lehet ontorvenyuskodni? ha meg vki tragar meg bunko, azt a modik torlik....

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Kala, tudod, egy kizárólag értelmes emberekbõl álló közösségben megy ez. De ahol sok az öntörvényû ilyenolyan, ott szabály kell, meg szívlapát.

--Trifo

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ami szintén elég elcseszett darab a túl komolyan vett szabályoktól :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Köszi Zorg! :)

Ezt én is szeretném kérni, de hozzátenném még azt is, hogy a megnyitás után nagyon erõs szûrés legyen, és tényleg csak ontopic hozzászólások maradjanak ott, lehetõleg csak számokkal, törekedve minél kevesebb betû használatára!

valahogy úgy, mint a "Na ez meg én vagyok" topic ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
lor: a könyvekkel kapcsolatosan nem írtál semmit sem.
A privát üzenetre sem válaszoltál.
:-(
Nem jók?
Mert holnap megyek melóba és esetleg el tudnám hozni,ha még aktuális (amiket írtam).
?
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Tökéletes.

Csuktam.
"In idem flumen bis non descendimus"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Egyszerûbb megoldást alkalmazok: ezt lezárom, majd pár nap múlva nyílik egy új, mondjuk: "Mennyit tekertél az elmúlt hónapban, évben?" címmel.
Vélemény?

Tökéletes.

A sebesség mindent megold.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Megyunk! Zorgot felvesszuk Szfeheren hehhe

Nõmmel megyünk (ha...) és autóban alszunk (ha...) - de mehetünk konvojban (hahahaha...). ;)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

egy illetékest szeretnék kérni, hogy zárja pár napra a "Ki mennyit tekert idén" topicot, hogy elüljön a kötetlen beszélgetés, s hét végén újra visszatérhessünk a topic eredeti címéhez a sok kommunikációs zörej helyett!

köszönöm!

Van benne valami! :)

Köszönöm!

Egyszerûbb megoldást alkalmazok: ezt lezárom, majd pár nap múlva nyílik egy új, mondjuk: "Mennyit tekertél az elmúlt hónapban, évben?" címmel.
Vélemény?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Sámpáríramppá... :) http://www.fishingon.../programok.html

Megyunk! Zorgot felvesszuk Szfeheren hehhe

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Mindenesetre a hozzászólás lehetõsége nem kis nézettséget fog gerjeszteni.
(az már ugye elhangzott,hogy korábban volt ilyen)
;-)
És az onnan linkelt "gyöngyszemek" is lesznek jócskán linkelgetve,idézgetve a világökörségek topikban.

edit.
burce: egyet gondoltunk,kettõ lett belõle....
:-D
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Köszönöm!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Van benne valami! :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
egy illetékest szeretnék kérni, hogy zárja pár napra a "Ki mennyit tekert idén" topicot, hogy elüljön a kötetlen beszélgetés, s hét végén újra visszatérhessünk a topic eredeti címéhez a sok kommunikációs zörej helyett!

köszönöm!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hülye!
Ezt asszem középcsapágytól a felsõ csõ tetejéig mérik.
Magamnak készült, de nem raktam össze. Én 199 cm vagyok. Én nyertem! :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
hudenagy van neked :D

...nem ismerem orszaguti meretezest

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag