Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Ez akkor állna fent, ha nem lenne tökegyszerû egy másik emailcímmel, névvel újra regelni.
Ha meg meghívós, meghúzod magad, amíg nincs meghívóosztás, küldesz 1et magadnak aztán mehet az osztás.
Na nem mintha jópofának tartanám, csak mindent ki lehet kerülni, ez a baj. Nicknév mögé könnyû bújni sajnos...

Hidd el, ha nagyon akarnám - és kellõ mennyiségû energiát ölnék bele - soha többé nem látnád a fórumot. Szó szerint nem látnád: maximum a szanalmas.hu jönne be helyette - vagy egy gaypr0n szájt mondjuk.
Csak azokat az energiákat sokkal értelmesebb dolgokra fordítom inkább.

Csak két dolgot írok: "Miserable user" plugin a fórumhoz és bizonyos Kelly's topikos affér annó. A plugin máig az egyik legnépszerûbb modul a vBulletin fórum fejlesztõi részének...
"In idem flumen bis non descendimus"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Ez akkor állna fent, ha nem lenne tökegyszerû egy másik emailcímmel, névvel újra regelni.
Ha meg meghívós, meghúzod magad, amíg nincs meghívóosztás, küldesz 1et magadnak aztán mehet az osztás.
Na nem mintha jópofának tartanám, csak mindent ki lehet kerülni, ez a baj. Nicknév mögé könnyû bújni sajnos...

nem azt mondom hogy nem tok egyszeru ujraregisztralni

ahonnan masoltam a szabalyokat b ! t h u m e n nem olyan egyszeru bekerulni. szoval az emberek ketszer meggondoljak hogy okoskodjanak ejjel-nappal. inkabb mindenki kussban van es csak azzal foglalkozik amivel nagyon muszaj.

csak azt probaltam erzekeltetni hogy mennyire "szoft" moderacio van itt, de emberek neha megis alanyi jogon osztanak ki minket.

nap mint nap szoktam osszevonni uzeneteket [amikor valaki nem modosit, pedig meg benne van a 15 percben, csak irja a sajatja utan a kovetkezo hozzaszolast] random emberektol, csinalok kepbol linket, veszem ki az idezetbol a kepet stb. ott egy-egy ilyenert mar megy a warn, a kovetkezonel pedig a ban. en meg sem emlitem csak csinalom.

de megis mi vagyunk a szarszemet mocskoskommunistak
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

2-3 évvel ezelõtt volt egy szigorúbb idõszak. Visszasírom azt az idõt.

ez korrekt.

Kb. ugyanezek bõvebben benne vannak a jelenlegi szabályzatunkban is...

Én a "szigorúbb" idõszakban csatlakoztam, nem utolsósorban azért, mert olyan szigorú volt, amilyen. Kevés számú topic, kaptam választ a problémáimra, gyorsan megtaláltam, amit kerestem. Úgy látom, hogy kevés kivételtõl eltekintve a trollok továbbra is elkerülik a fórumot és korántsem olyan súlyos a helyzet, mint látszik, idõnként szétcsaptok közöttünk és megint nyugi van egy idõre. :)

Frankó dolgokkal szeretném bõvíteni a fórum szolgáltatásait.
Szétszedni és összerakni újra; átstrukturálni babán.
Ezek bevezetésének és korrekt mûködtetésének alapja lesz, hogy szigorúbb, "egylépcsõs" moderálás lesz.
Az aláírásomban feltüntetett alapelv marad, pusztán a többkörös "te haver figyelj" szájbarágás marad el.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

nepszeru hazai forum szabalyai: egyszer szeged meg oket, kovetkezo alkalommal ban. es aztan vakarod a fejedet hogy honnan szerzel megint meghivot.

High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Kartársak, nemcsörgetett valaki ma vodás számról 3/4-5 körül ?

jelentkezem!!!:) nem válaszoltál privire, nekem meg napokig nem lesz netem;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ez Fórum, nem szponzor gyûjtõ oldal.
Csinálj saját weblapot, blogot! Vagy talán nyakadba kéne venni a várost és személyesen megkeresni azokat a cégeket/vállalkozásokat, akik hajlandóságot mutathatnak ilyen irányú támogatásra.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Andris, nincs csapatod? vagy van, csak kell még $$ meg cuccok?

csapat az van, de nem várhatok Tõlük se ennyi mindent... Õk se kapnak pénzt, merthogy válsááág van...
úgy volt, hogy lesz komplett bringa, de csak váz maradt. viszont kiegészítõket cserélni kell, telót is leharcoltam...

VV
ha nem itt, akkor mégis hol a f@szba?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

azt gondoltam :)

ráadásul Triple kollégát is megcsörgettem vón, mikor Szécsényben voltam, csak momentán senkinek a száma nincs meg ...

Bakker... mikor voltál itt , a Fagyzugban?

edit: gyorsan visszalapoztam, hogy mik lettek kimoderálva :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

nemenvotam :ubytek:

azt gondoltam :)

ráadásul Triple kollégát is megcsörgettem vón, mikor Szécsényben voltam, csak momentán senkinek a száma nincs meg ...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nemenvotam :ubytek:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts
Kartársak, nemcsörgetett valaki ma vodás számról 3/4-5 körül ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Én a "szigorúbb" idõszakban csatlakoztam, nem utolsósorban azért, mert olyan szigorú volt, amilyen. Kevés számú topic, kaptam választ a problémáimra, gyorsan megtaláltam, amit kerestem. Úgy látom, hogy kevés kivételtõl eltekintve a trollok továbbra is elkerülik a fórumot és korántsem olyan súlyos a helyzet, mint látszik, idõnként szétcsaptok közöttünk és megint nyugi van egy idõre. :)
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

nepszeru hazai forum szabalyai: egyszer szeged meg oket, kovetkezo alkalommal ban. es aztan vakarod a fejedet hogy honnan szerzel megint meghivot.

ez korrekt.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ami itt nincs.

2-3 évvel ezelõtt volt egy szigorúbb idõszak. Visszasírom azt az idõt.

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ami itt nincs. kezzel assuk a foldet stb

• Ne tégy olyan megjegyzéseket, hogy egy topikot zárjanak le, vagy tegyenek a lomtárba. Ezek moderátori döntések.
  • Nyugodtan válaszold meg bárkinek a kérdését, ... de a moderálást hagyd a moderátorokra.
  • Ne idézz szükségtelenül sokat. Az egyszeres mélységû idézet elég. Szerkeszd az idézetet, hogy álláspontod jobban kiemeld.
  • Az oldalon mindenhol tilos az aggresszív viselkedés és a flame.
  • Ne írj csupa nagybetûvel, mert az azt jelenti, hogy ordibálsz. Felesleges használatáért kaphatsz egy figyelmeztetést!
  • Ne szemeteld tele mások topikját! (pl. spammelés).
  • Az oldalon a hivatalos nyelv a magyar. Ezt használd.
  • Ne használj állandóan gügye nyelvezetet (fõként ne topik címben).
  • Tilos a többszörös idézés! Figyelmeztetést kapsz érte!
  • Ne ismételgesd a kérésedet... (Az ilyeneket töröljük.)
  • Ne rakj be a fórumba nagy képeket!
  • Töröld ki az img parancsot, ha idézel. Feleslegesen ne jelenjen meg többször ugyanaz a kép.
  • Tilos a többszörös hozzászólás. Ha te voltál a topikban az utolsó hozzászóló, akkor ne írj új hozzászólást, hanem szerkeszd bele az elõzõbe (szerkesztés funkcióval).
  • Figyelj rá, hogy a hozzászólásod a megfelelõ topikba írd!
  • Tilos a kereskedelmi célú hirdetés bármilyen formája.
  • Ne használd mások avatarját. (Ha megkérnek rá, akkor cseréld le.)
  • Aki kitörli egy bejegyzésbõl egy moderátor megjegyzését, az figyelmeztetést, rosszabb esetben azonnali kitiltást kaphat.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Hiszek a szigorú moderálásban.

A sebesség mindent megold.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
Ralph pedig ment privi.
sajna nem jok a konyvek
koszi a segitseget

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Én benne lennék egy vatera féle alapban is, csak gondolom eléggé macerás a megvalósítása(több hirdetési lehetõség)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

biztos hogy kell az nekunk?

Kell. Most is durván átbabrálták az egyik apróhirdetõnket...
Aki hozzászólásban jópofizik, trágár, beszól: megy a BANamákra...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Az apróval kapcsolatban azért csendben megjegyzem hogy 3, egyaránt fontos dolognak kell megfelelnie:
- regisztrált felhasználók (a.k.a "magánszemélyek") igényeinek,
- kerékpárbolto(so)k igényeinek,
- a lehetõ legeegyszerûbb, automatizálható menedzselés szempontjainak.

Becsszóra: nagyon nem egyszerû...