Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
regi jofele kozepkategorias fenykepezo.
a kerdes mire kell?

amugy van egy digitalis fotozas topik ha abba beleolvasol sok erdekesseg lesz irva igaz nem nagyon uj infokkal.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy milyen fényképezõgépet vegyek?
10-15 ezer Ft körüli árban gondolkozok.
Találtam egy ilyet, nem tudom ez szerintetek mennyire lenne jó "hobbi" fotózgatásra?

Minolta Dimage 7 digitális fényképezõgép Debrecen ? apród.hu
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
marton törölj privátokat tele a fiókod.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Igazi bringas :-)

Míg sok katona a szeretteinek szóló gondolatokat hagyott hátra, Joseph Ditchburnt hétköznapibb dolgok foglalkoztatták. Végakarata és egy kísérõlevél arról tanúskodik, hogy a tizedes minden ruháját és a biciklijét az édesanyjára hagyta. Levelében a katona leírta a kerékpárjavító mûhely címét Lichfieldben, valamint szigorú instrukciókat adott. "Nagyon jó szerkezet, sokat kóstál, sokat is költöttem rá, így hát ha még többet kell, rajta!" - írta Ditchburn, aki már 1914. október 13-án elesett a francia-belga határon.

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 posts
Bemesz itthon egy bringas boltba, es elkersz egy kartondobozt, olyat, amibe az uj bringakat csomagoljak. Esetleg megkered oket, hogy csomagoljak be neked a bringadat.
Ezutan felulsz a repulore, a bringat pedig poggyaszkent feladod - ehhez egyebkent meg dobozolni sem kell, de az megiscsak jelent valami vedelmet ahhoz kepest, hogy leszereled a pedalt/kormanyt es a la natur feladod a szallito szemelyzet kenyere-kedvere...

Ha szerencsed van, meguszod az egeszet ingyen! Ha nincs, akkor fizetsz a plusz poggyaszert - ez legitarsasagonkent es jegyenkent eltero, nekem anno a Lufthansa ingyen hazahozta a bringamat az USAbol (pedig volt melle egy borond is - de 2 feladott poggyasz benne volt a jegy araban, es a sulyhatarba belefertem...). Valamint meg kell gyoznod az amerikai vamosokat arrol, hogy te nem szeretnel vamot fizetni a sajat, hasznalt bringadert. Proba cseresznye.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Helló,

Hátha más is van, volt hasonló helyzetben mint én, úgyhogy gondoltam teszek egy próbát. Az Egyesült Államokban, New Yorkban dolgozom, mostantól legalább két évig. Ez egyfelõl nagyon klassz, másfelõl meg felvet megoldandó problémákat. XD

Például hogy a custom biciklit milyen formában juttassam ki magamnak. Amikor épp itthon vagyok, akkor adott esetben szét tudom szedni, és kisebb darabokban kiküldeni valamiféle postai szolgálattal, de kicsit el vagyok tévedve a sok csomagküldõ, futár és szállítmányozó közt. Ráadásul ugye a szállítás eléggé drága, és nehéz eldönteni hogy mi éri meg jobban - a vázat is kiküldeni, vagy azt itthon eladni, és a maradékot besuszterolni egy sokkal kisebb csomagba... A kerekek kiküldése szinte biztosan nem éri meg, pláne hogy nem is túl spéci agyakkal szereltem a bicót.

A másik meg, hogy ha valaki van / volt New York környékén, akkor tud-e helyi biciklis fórumot / online klubot, ahol van használtcikk adásvétel meg hasonlók.

Köszi!

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Tudnátok ajánlani esetleg külföldi biciklis apróhirdetõ oldalakat? (a http://bikemarkt.mtb-news.de/-hez hasonlóak érdekelnének)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Álláshirdetés! :)

AZ ORSZÁG BRINGÁS NAGYKÖVETEI állás MOL GROUP.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
https://www.facebook...salgotarjanihke
(20) 371 7333
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
salgotarjani arcokhoz van valakinek kontaktja?
leginkabb telefon kellene
barki aki ismer bringas embert ott az is johet

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
kipróbálom. bár eddig nem használtam, kiszemezgettem ami kellett az összes közül.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
temafeliratkozasok nem jo?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
csak nekem nem mûködik a /napifriss link, az olvasatlan topikok listázásához?

helyette van ez a mobilváltozatról ismert /activity.php, de ezzel meg követhetetlen az egész.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Nem tudom, néha ránézek az apróra, hogy van-e valami tuti vétel, néha benézek a fórumon belül a lopott bringák rovatba és elkeseredve látom hogy ma már mindent visznek. Semmit nem lehet magára hagyni az utcán aminek egy kis értéke is van. Bezzeg Pintér "két hét alatt rend lesz" Sanya megmondta, úgyhogy rend van. Vagy mégsem?
11:38:11 IM 2012

mck

mck

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Üdv mindenki! Nem találtam erre topicot, úgyhogy itt éreklõdöm...hátha:D
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Megyeri Híd bringa út nyitva van e már? (2013.Jun.12)

Választ elõre is köszönöm!
Üdv Bé

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Bsg-20?

Olyat tortem mar el a lencse cserelesevel. :D De amugy sikerult szereznem 3 ugyanolyat, mint a regi volt. :) Azert koszi. :)
Ott virágozz, ahova elültettek!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Bsg-20?

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

BSG-33 Opiview-m van meg par darab, ha kell irj privit. Eleg fullos cucc, alu szarakkal es polarizalt lencsevel jon. Fekete.

Kozben megbeszeltuk es kiderult, hogy ez nem jo az en dioptrias betetemhez, szoval az alabbi kerdes meg el. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
BSG-33 Opiview-m van meg par darab, ha kell irj privit. Eleg fullos cucc, alu szarakkal es polarizalt lencsevel jon. Fekete.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Halhó!

Régen még, pár éve valaki itt a fórumon kisegített egy BBB BSG-19 Powerview szemüveggel, mert, hogy 'marad' eladatlan, nha a régi keret + lencse elhasználódott eléggé, viszont a dioptriás betét, még mindig penge. : D Már nem emlékszem ki volt az (de bárki más is jó), ha lenne még ilyen szemüveg használt (de nem agyonkarcolt lencsével), szívesen megvenném, de szerintem akár 2-3 darabot is tartalékba. :) Fekete, szürke, ezüst, lényegében mindegy. A BSG-17-es verzió is jó, ha esetleg az van.

Köszi a válaszokat. :)