Ezt már írtátok többen (becsukható blokk legyen), így nekiláttam utánakotorni a kódban hogy mit-hogyan.Jódolog, reméljük beválik:)
Viszont van esély, hogy inkább a fórum alá kerüljön, ne fölé?
Esetleg kapjon olyan kis felfelé nyilacskát, mint a többi.
Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2009. April 04. - 20:57

Posted 2009. April 04. - 20:39

Oké.Thez!
Figyelek ám

Megártott a mai gyalogtúra. 1.5 km. Egy 190 kilós motorral, emelkedõn

Posted 2009. April 04. - 20:33

Posted 2009. April 04. - 20:30

Ennyi.
(Ez a "közösségi blokk" rövidesen lejjebb kerül majd a fórum nyitólapján; nagyjából a whoisonline lista környékére.)
Thez!

Posted 2009. April 04. - 20:24

Viszont van esély, hogy inkább a fórum alá kerüljön, ne fölé?
Esetleg kapjon olyan kis felfelé nyilacskát, mint a többi.
Posted 2009. April 04. - 19:50

Posted 2009. April 04. - 19:47

Ezt az ötleted olvasva a jelenlegi avataroddal...már látom: "emo club <3".
és mindenki sorra tölti fel magáról a bukósisakos-szembelógós-lila hajtincses képeket.
Egyébként jó dolognak tartom a Fórumon belül az ilyen közösségi dolgokat.

"Bevállalod? Igen vagy nem?"
Posted 2009. April 04. - 19:40

Posted 2009. April 04. - 19:28

Posted 2009. April 04. - 19:22

és mindenki sorra tölti fel magáról a bukósisakos-szembelógós-lila hajtincses képeket.
Egyébként jó dolognak tartom a Fórumon belül az ilyen közösségi dolgokat.

Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2009. April 04. - 19:08

Mondom: ez az egész nem elsõsorban további, szigorúan bicajos témák boncolgatására van/lesz - ez inkább "szabadonfutós".
Posted 2009. April 04. - 19:05

Posted 2009. April 04. - 18:26

Ennyi.Ez így kicsit fórum a fórumban. De biztos jó lesz! Vagy legfeljebb nem
(Ez a "közösségi blokk" rövidesen lejjebb kerül majd a fórum nyitólapján; nagyjából a whoisonline lista környékére.)
Nem mellesleg:
Ezek a klubok éppenséggel a meglevõ közösség nem kerékpáros vonatkozású kötõdéseit is erõsítheti (számtalan film-, autó-, motor-, kütyübuzi mozog itt is).
Posted 2009. April 04. - 18:24

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2009. April 04. - 17:48

értem. nem beszólni akartam, csak tényleg nem tudtam, hogy miért lesz jó.Keress vissza: valamikor tavaly decemberben valamelyik topikban írtam, hogy lesz ilyen (mivel igen régóta tudta a fórummotor,csak nem foglalkoztam vele).
A fórumunk eddig is faszán mûködött, ezután is minimum így fog. Használni nem kötelezõ; semmivel sem leszel kevesebb ha nem használod. Opció. Lehetõség. Feature.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. April 04. - 17:39

Keress vissza: valamikor tavaly decemberben valamelyik topikban írtam, hogy lesz ilyen (mivel igen régóta tudta a fórummotor,csak nem foglalkoztam vele).hát ezeket mind meg lehetett oldani a fórumon. ha bringával volt baj, akkor ott van midenféle márkájú bringás topic, ha tekerni akartam, akkor ott a lokálpatriótás topic, meg különben már nagyjából tudom ki-mikor ér rá tekerni és írok egy sms-t
feleslegesnek érzem ezt a bikemag-iwiw-et.
az csak tök véletlen lehet, hogy a konkurenciánál is nemrég indult be egy ugyanilyen kezdeményezés?
A fórumunk eddig is faszán mûködött, ezután is minimum így fog. Használni nem kötelezõ; semmivel sem leszel kevesebb ha nem használod. Opció. Lehetõség. Feature.
Kérdésedre a válasz: nem, nem véletlen...
Posted 2009. April 04. - 17:15

Nagyon röviden:
Csatlakozol egy klubhoz, ott tudsz külön csevejt indítani, azokra feliratkozni ("Kijönmabicajozni?" - és délutánra már tudod is, hogy kiholmerre, pl.) Ha problémád van, könnyen kereshetsz a klubok között (pl. márkatársak) és ott célzottan tehetsz fel bármilyen szõrszálhasogató kérdést, ami adott esetben fórumtopikon belül (félig)offtopik lehetne.
Klub lehet: publikus, csak meghívásos, privát.
Adott klub tagjainak egy, közös felületen tudsz üzenete hagyni.
Albumokat tudsz létrehozni, oda képeket feltölteni, klubhoz csatolni, beszúrni fórumon belül bárhova. (NEM képmegosztó jellegû, de külsõ szolgáltató használata nélkül mutogathatod a bicajaid, legutóbbi túráid, stb. képeit.)
Még rövidebben:
A fórummotorban mindezek a funkciók 2007. vége óta benne vannak - most bekapcsoljuk õket, mert miért ne...
hát ezeket mind meg lehetett oldani a fórumon. ha bringával volt baj, akkor ott van midenféle márkájú bringás topic, ha tekerni akartam, akkor ott a lokálpatriótás topic, meg különben már nagyjából tudom ki-mikor ér rá tekerni és írok egy sms-t

feleslegesnek érzem ezt a bikemag-iwiw-et.

az csak tök véletlen lehet, hogy a konkurenciánál is nemrég indult be egy ugyanilyen kezdeményezés?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. April 04. - 17:11

Kiszabadult mindenki: úttesten keresztbe-kasul, mint a vak de süket birkák mentek.
Azért megvan a jó oldala is. Ahol sok ember, ott sok a csinos csaj. Ez kárpótolt a kellemetlenségekért.

De komolyan, ma veszélyesebb volt a szigeten tekerni, mint a Nagykörúton.
Race, no Rest!
Posted 2009. April 04. - 16:36

Mint annó decemberben írtam valahol a fórumon: iwiw-jellegû funkciók.Szép idõ? Tegnap még az volt...
Ennek a csoportos dolognak a lényegét nem teljesen érzem át. Majd magyarázzátok már meg léci.
Nagyon röviden:
Csatlakozol egy klubhoz, ott tudsz külön csevejt indítani, azokra feliratkozni ("Kijönmabicajozni?" - és délutánra már tudod is, hogy kiholmerre, pl.) Ha problémád van, könnyen kereshetsz a klubok között (pl. márkatársak) és ott célzottan tehetsz fel bármilyen szõrszálhasogató kérdést, ami adott esetben fórumtopikon belül (félig)offtopik lehetne.
Klub lehet: publikus, csak meghívásos, privát.
Adott klub tagjainak egy, közös felületen tudsz üzenete hagyni.
Albumokat tudsz létrehozni, oda képeket feltölteni, klubhoz csatolni, beszúrni fórumon belül bárhova. (NEM képmegosztó jellegû, de külsõ szolgáltató használata nélkül mutogathatod a bicajaid, legutóbbi túráid, stb. képeit.)
Még rövidebben:
A fórummotorban mindezek a funkciók 2007. vége óta benne vannak - most bekapcsoljuk õket, mert miért ne...

Posted 2009. April 04. - 16:20

Ennek a csoportos dolognak a lényegét nem teljesen érzem át. Majd magyarázzátok már meg léci.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"