Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
na hali.

az este értem haza 1-7siofokról+2 nap AT valahol.

A sok szilikonos nö mellet Sala nevü szörös valamivel is találkoztam 2 x .

Találkozásuk kizárólag üzleti alapon volt, Powerpoint megbeszélés után teát rendentünk (Sala ice tea és Sopronit) az aranyparton és felmértük a magyarországi vizibiciklis kulturát.

Mivel az emlitett témák bizonyára relativ kompexnek tüntek, igy a második meetingpointunkat budapestre szervezte a managgmentünk.

Itt "Long Travel" néven kötöttem üzletet Mr. Salaval :P

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nem kell nekem 150-es villa, meg ahhoz az agyat is át kellene alakítanom (+ 80 dollár). Maradnék egy fórumtárs Talasánál, az QR 9-es, olcsóbb is Fox is.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
onnantól nem titkos, hogy kiírtad az üzenõfalra pár napja, hogy szettben van a váz, és írtad a villa márkát :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

nem tudom mi jó abban az vázban. csomót linkelnek a nyálcsorgatós bringa topicba is, de nekem egyik sem tetszik igazán.
jó az a villa, szerintem elmegy apróban is hamar. a DT villák nem sokáig szoktak fenn maradni az apróban ;)

Bakker, egy kicsit nem figyelek oda és egybõl lemaradok.:( Francnak kell nekem borotválkozni...
Gabe, ha jól emlékszem, az Ibis Mojo-ra gerjedt és abba pont jó a 150-es villa. Eltaláltam?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Módosíts a bringa márkán, titkos a projekt :)

Már nem. :)

A sebesség mindent megold.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Módosíts a bringa márkán, titkos a projekt :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nem tudom mi jó abban az vázban. csomót linkelnek a nyálcsorgatós bringa topicba is, de nekem egyik sem tetszik igazán.
jó az a villa, szerintem elmegy apróban is hamar. a DT villák nem sokáig szoktak fenn maradni az apróban ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Tudom nem apró, de elég sürgõs. Egyszeri alkalom, többet nem fordul elõ!

Váz + villa kombóra licitálok, a 2-t együtt nem tudom kifizetni, meg nekem más villa kellene. Szóval érdekel-e valakit egy Dt Swiss EXM 150 teleszkóp, QR 15-ös, a képeket elnézve legalább 20 centi a villanyak, karcmentesnek tûnik. A tulaj 1749 grammnak írja (inkl. Streckachse - azt hittem minden alkatészt tudok németül, de ezek szerint nem), 424 pozitív értékelése van (100%-os). A lényeg, hogy az árát jövõ hét elején át kellene utalni nekem, hogy ki tudjam fizetni a rendelést. Árban megegyezünk, az alapár 749 euro. Többet privát üzenetként, hogy a többieket nem zavarjuk. Kalandorok kíméljenek!

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

ez is igaz, de lehet találni egész jó minõséget de az nem olcsó

igaz nálunk van ált.-ban házi lekvár, de ha nagyon jól megy akkor "tarpai biolekvár" utána meg egy kis tarpai biopálinka és minden fasza :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

remélem az ilyenhez egyszer azon a telefonfülkén keresztül kell mentõt hívni...

Maggi, sztem meg felnyomni neki és a száján kihúzni. fáj is, rossz izû is. :)

És korántsem steril. :)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
remélem az ilyenhez egyszer azon a telefonfülkén keresztül kell mentõt hívni...

Maggi, sztem meg felnyomni neki és a száján kihúzni. fáj is, rossz izû is. :)

Izomtéridõninja-geológus!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

csak hát az nem az a lekvár...

ez is igaz, de lehet találni egész jó minõséget de az nem olcsó
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
húzza a f...át az anyjába....szemét kis g..i
Tuti fejbetaposnám ha tetten érném.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
és kibaszott büszkék rá

Feltöltött kép

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

van olyan is, a boltok polcain megtalálod

csak hát az nem az a lekvár...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

25 kg kisszemû megy vár a magozásomra. Fákje! Miért nem terem ez egybõl eltett lekvárként?

van olyan is, a boltok polcain megtalálod
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Persze, lenne. Ágy nem 100%, de napozó ágy (természetesen szobában), vagy polifoam lesz. Bringát tárolni lehet. Viszont arra készülj, hogy gyalog a Volt tõlem 45 perc, ha tudod az utat :) Bringa tároláshoz kulcs sem kell, tehát nem kell együtt visszajönnünk, a hátsó kertbõl még nem tûnt el semmi.

25 kg kisszemû megy vár a magozásomra. Fákje! Miért nem terem ez egybõl eltett lekvárként?

Múltkor 50kg cseresznyét magoztunk 2-en itthon, szóval jha, nekem is 25-t kellett, hát szerettem, elbasztam vele a napom. :D
Ott virágozz, ahova elültettek!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Persze, lenne. Ágy nem 100%, de napozó ágy (természetesen szobában), vagy polifoam lesz. Bringát tárolni lehet. Viszont arra készülj, hogy gyalog a Volt tõlem 45 perc, ha tudod az utat :) Bringa tároláshoz kulcs sem kell, tehát nem kell együtt visszajönnünk, a hátsó kertbõl még nem tûnt el semmi.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Mennyi paraszt van...okos gyerek a facebook Volt oldalán beírta: "Sajnos nem megyek,MERT IBIZÁN LESZEK BEBASZVA!!!!!!! FUCKYEA!"...az erre érkezõ "és ezt mi leszarjuk" kommentet már jó sokan lájkolták :)

Te figyimár, én ezt most csak úgy megkérdezem: Ha esetleg mennék a Pendulumos napra, akkor lenne számomra szállás/ágy/föld/akármi? Nem muszáj eszkortkurvának közvetíteni ausztriába :D Meg azért csak úgy kérdezem mert valszeg fesztiválról egyenesen vonatállomásra..De ha odafelé bringával megyünk, azt inkább otthagynánk nálad.

És kerestem, de nem találtam az ibizás postot. Pedig én is leszarom.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Mennyi paraszt van...okos gyerek a facebook Volt oldalán beírta: "Sajnos nem megyek,MERT IBIZÁN LESZEK BEBASZVA!!!!!!! FUCKYEA!"...az erre érkezõ "és ezt mi leszarjuk" kommentet már jó sokan lájkolták :)