Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Tam, most hol osztotta az észt?
Nem találom. :)

Ritkán voltam mostanában, nyugis is volt...
Se autószakértõ kondiguruk, se galambászok, se semmi.
De azért hiányzott is. :P

bringalopas megelozesi modszerek topik

amugysincs semmi ertelme annak ott, de mindegy, beirt egy srac egy relativ jo osszegzest, erre jon okostoni es belevauvau. a tobbit latni ott. ha valaki olvassa esetleg megnyugtathatna hogy nem en vagyok az elmebajos.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
köszi! :)
ezres? :scared:
ennyiért lehet én is beruházok egybe. ki akartam próbálni régóta csak a respro ára kipróbáláshoz azért kicsit magas.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tam, most hol osztotta az észt?
Nem találom. :)

Ritkán voltam mostanában, nyugis is volt...
Se autószakértõ kondiguruk, se galambászok, se semmi.
De azért hiányzott is. :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

tapasztalatokat majd megoszthatnád .)
respro city?

Nem, de elsõre majdnem azt vettem.
Tüdõgyógyászom, aki mellesleg sportoló, mondta még korábban, hogy szerinte kész öngyilkosság a városban tekerni minden nap, és, hogy a helyemben sürgõsen abbahagyná. Vagy maszk.
Aztán a kiállításon láttam ezeket a Resprokat, elég meggyõzõek voltak. Minap majdnem betértem a Velvártba venni egy Cityt, de zárva volt, így tolódott a dolog, viszont rákerestem neten, és a CM-es fórumokon egész sok infó volt ezekrõl. Pl, h érdemes nézni, h mi mit szûr, mert a legtöbb csak a szilárd részecskéket, és azokat is csak bizonyos méret fölött. Meg, h mekkora az ellenállása, milyen könnyû benne lélegezni. Ill. persze, h milyen jól illeszkedik. És ajánlottak egy munkavédelmi boltot a Mester utcában, ott vettem én is a maszkot.
A boltban tudták, h mit és miért keresek, és tudtak tanácsot adni. Respro-t nem tartanak, amit ajánlottak, az egy 3M maszk volt, és egy SupAir nevû. Mindkettõ eldobható annyiban, hogy nem cserélhetõ bennük a filter. Szénszûrõsek, mint a Respro. A meglepetés az ár volt; 10.000 Ft helyett 3000-be és 1000-be kerülnek, és az eladó mondta, h õ az olcsóbbat venné, ugyanazt tudja, ugyanazoknak a szabványoknak felel meg, csak épp kisebb márka, mint a 3M. Szóval a maszk ára tizede a Resproénak, és fele a Respro filterének, és azt mondta, h eddigi tapasztalatok alapján 2 havonta kell cserélni (ha futárkodsz, aka. nap mint nap 6+ óra az utcákon) és/vagy akkor, ha nehezebben veszed benne a levegõt (eltömõdik a filter).
Hátránya, hogy csak fehérben kapható, így úgy nézel ki benne, mint egy aneszteziológus, és gyorsan koszolódik, már az elsõ napi ~4 óra városi rohangálás is nyomott hagyott rajta...
Az arcomra jól illeszkedik, a pántok erõsek és rugalmasak. Ami fura, hogy régebben az orromon vettem a levegõt, és ahogy rajta ül, eléggé összenyomja, és ez azzal együtt, hogy van némi ellenállása a sima légzéshez képest, azt eredményezi, hogy muszáj valamennyire a szádon át lélegezned.
De még így is sokkal kevésbé meleg és fullasztó, mint amit vártam. Úgyhogy mostantól, ha városban tekerek, jön velem.
Remélem, ennyiben segítettem eligazodni :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
tam: az egy pocs

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Magoo vaze, rákattintottam a linkedre.

tamaskanak:ilyen nem jau?

ma nyóckor meg nem szorított eléggé a fórum...:)

Izomtéridõninja-geológus!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Nno, rászántam magam, vettem maszkot. Évi pár ezer Ft-ot meg némi zihálást és hülye kinézetet csak megér az a plusz pár év, amit jelent :)

tapasztalatokat majd megoszthatnád .)
respro city?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

3an vagyunk a szobában, egyik srác elhúzott, aztán márciusban egy hétfõn arra mentünk vissza, hogy valaki fekszik az üres ágyon.

majd megoldom, annyira nem para helyzet.

ram csere nem játszik, mert a papucsán kívül nem hagy elöl semmit SOHA! még amikor átmegy fürdeni a szemben levõ zuhanyzóba, akkor is bezárja maga után a szobaajtót és viszi a kulcsot :D

mármint, a szekrényajtót, nem? :)

így nézve nagyon nagy szerencsénk volt a szobatársnõvel
aranyos, kedves, néha eltûnik fél évekre, és akkor kerül elõ, amikor már pont hiányzik :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
udv a forumon ujonc :D

adjatok egy vadaszpuskat. le kell lonom egy galambasz lampaszakertot. vagy magamat. kiakaszt :mad::rocketman:wallbange:klnie:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
De rég is volt...
http://forum.bikemag...&postcount=4403
http://forum.bikemag...&postcount=4406

Én lettem a Keresztapja. :D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
vegyen fel új keresztnevet, és akkor Kukorica János:D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
A wensonandrás.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ja, a femilifrosztos csavo?

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
ja, én is néztem, hogy új tag?
7699 hozzászólás elõnnyel...?:D

Izomtéridõninja-geológus!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Kukcibandi. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Ki a @ ez az andris?:D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

ha ez nem segit akkor johetnek a szemetkedesek amig at nem kereti magat mas szobaba. csak felevente lehet cserelni szobat? esetleg megkerdezheted a hok-osoket hogy ilyenkor mi a szokas

3an vagyunk a szobában, egyik srác elhúzott, aztán márciusban egy hétfõn arra mentünk vissza, hogy valaki fekszik az üres ágyon.

majd megoldom, annyira nem para helyzet.

ram csere nem játszik, mert a papucsán kívül nem hagy elöl semmit SOHA! még amikor átmegy fürdeni a szemben levõ zuhanyzóba, akkor is bezárja maga után a szobaajtót és viszi a kulcsot :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
sztem az egyenes beszed er legtobbet. gyakran segit. ha nem szolsz neki akkor sosem veszi eszre magat. mondd meg neki hogy nem egyedul van es legyen tekintettel masokra is. ha eleg normalisan mondod el neki akkor fel kell hogy fogja.

ha ez nem segit akkor johetnek a szemetkedesek amig at nem kereti magat mas szobaba. csak felevente lehet cserelni szobat? esetleg megkerdezheted a hok-osoket hogy ilyenkor mi a szokas

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Fejhallgató?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

r a gép elõtt ül egész nap és mindenféle idióta játékokat játszik éjfélig.
sokat nem törõdik vele, hogy más esetleg pihenni akar.

szedd szét gép
csekk milyen RAM van benne
trapp el szervízbe
és kérj egy ugyanolyan, már leselejtezett RAM-ot
és csere :)
kb. mint a miserable user plugin a fórumban :)