Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts

amugy mi a bajod 10-11o vezetessel? az meg emberi, minden ami 1000km alatt van nem tavolsag kocsival, brinyonal egy 0-val kevesebbre mondom ugyanezt :D

ezer km felett van... :)

Berki: vitorlázni/hajózni mentek?

gondolom azért akarnak felváltva vezetni, hogy ne fáradjanak ki mindketten nagyon, illetve hogy csökkentsék a rizikót, ha esetleg értékesebb dolgot fuvaroznak majd...meg gondolom azért Berkinek nyomná a lelkét, ha csak a haverja vezetné le a 10-11 órát, míg õ döglik...:)

Vitorlázni. És igen, azért nyomná a lelkem. (én levezetem oda viszza is, ha kell ) : )
Jah és én is írtam Totalnak már. :) de azért köszike.
"Minden hülyeség" by Tomidny

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Eddig én 2-szer találkoztam röfivel. Egyszer bringán, akkor se visszafordulni, se kitérni nem volt lehetõségem (meredek lejtõn lefelé, két oldalt sûrû erdõvel, itx: a Nagysáp feletti erdõben, a gázvezeték nyomvonalán, biztos ismered). Kb. 30 m távolságból méregettük egymást, amit õ unt meg elõbb, elhúzott a susnyásba. A második gyalogosan történt, pár méterre volt tõlünk, de egy szempillantás alatt elrohant. Ha teheti és van lehetõsége, akkor nem bánt. Én nagyon kiabálni se mertem :D

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
És meg is lesz a vacsi? Én speciel a szárnyasoknál maradnék :) Röfi burger nem az esetem :P

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

szerintetek mit lehet csinalni, ha a hegygerincen bringazva egyszer csak ott egy bazinagy vaddiszno? oszinten szolva besz@rtam... :-o
szerencsere az ellenkezo iranyba szaladt, es csak kozolte velem, h. ro:ff-ro:ff
mit csinaljak legkozelebb, ha felem jon?

Vigyél magaddal dogo-kat, majd azok lerendezik ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
lesz iden Tokod DH??? :P
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Valld be, az idei Tokod DH-ra edzel...! ;) :P

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
az ember ilyenkor atertekeli magat :D

ott volt a kis (nagy!) piszok pont az ut melletti cserjesben:
http://www.pinkbike.com/photo/3363238/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Tavaly nyáron jöttem le éjjel a Kõris hegyrõl, és pont elõttem szaladtak át a kis röffencsek. Onnantól kónuszon pörgettem a faluig. :D

Nincs is jobb doppingszer :):)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Hacsak nem fogsz egy malacán keresztülgázolni,akkor nem fog

Tavaly nyáron jöttem le éjjel a Kõris hegyrõl, és pont elõttem szaladtak át a kis röffencsek. Onnantól kónuszon pörgettem a faluig. :D
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
mindenesetre kiabalva meg mindenfele hulye hangokat hallatva mentem ugyanarra visszafele... ja, es olyan gyorsan ahogy csak birtam :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Jobban "tartanak" tõlünk legtöbbször, mint mi - elsõ blikkre - tõlük. Arrébbröfögnek legtöbbször szerencsére :) Morcosak csak a kicsik miatt szoktak lenni, ha minden igaz.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

szerintetek mit lehet csinalni, ha a hegygerincen bringazva egyszer csak ott egy bazinagy vaddiszno? oszinten szolva besz@rtam... :-o

Hacsak nem fogsz egy malacán keresztülgázolni,akkor nem fog
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

tartsd magad ele a bringat :D mast ugyse tudsz... jah es ne felejts el beszarni :D:D

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Berki: vitorlázni/hajózni mentek?

gondolom azért akarnak felváltva vezetni, hogy ne fáradjanak ki mindketten nagyon, illetve hogy csökkentsék a rizikót, ha esetleg értékesebb dolgot fuvaroznak majd...meg gondolom azért Berkinek nyomná a lelkét, ha csak a haverja vezetné le a 10-11 órát, míg õ döglik...:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
mi erdélybe mikor mentünk tavaly, este 10tõl másnap 11ig utaztunk. a mikrobuszban a sofõr egyedül nyomta le, Hotmaat meg ott aludt mellette :D
persze volt némi pisiszünet meg ilyenek :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

Skacok, csak Mo-n van olyan, h 2 évig nem vontathatok? Megyünk majd hó közepén Arbon-ba, ketten. És jo lenne, ha nem egy embernek kéne levezetni a 10-11 órát.

kulfoldon azt csinalsz amit akarsz, mivel az ottani torvenyek a mervadoak, es nagyivben leszarjak, hogy nalunk nem lehet :D en 3 honapos jogsival mar vontattam (mondjuk ellenorzes nem volt) 5ös bmw + futó ezt add ossze :D:D:D es nem finomkodtam

amugy mi a bajod 10-11o vezetessel? az meg emberi, minden ami 1000km alatt van nem tavolsag kocsival, brinyonal egy 0-val kevesebbre mondom ugyanezt :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
totalcarosoknak már írtam reggel, amikor Berki feltette a kérdést - engem is érdekel a dolog.;)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Nem kaptam választ semmire ebbõl. Ezt én is tudom. De a kérdés, az az volt, h külföldön vontathatok-e ?

vezess.hu v totalcar.hu ott vannak szakik, tedd fel ott a kérdést

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
pecerók a magyar tenger északi partján:

szállás kellene nékem egy fõre/egy éjszakára Balatonfüreden
nem köll semmi, reggeli,HDtv, anyámvalaga csak egy ágy +zuhanyzó
tippeket ide
06 70 287 1658
a nyertes beküldõ jutalma egy meleg baráti kézfogás lehet
vagy egy fröccs a sétányon
ne kelljen már bivakolnom a Tamáshegyen...
pá.