Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
kis színes az utakról: Lázzló délután nagyvidáman felszáll a vonatra fél 1-kor,majd Gyõr elõtt szólnak, hogy vki úgy gondolta, hogy a mai csodás napon kell befejeznie földi létét, a vonat elé vetette magát. ( állítólag az 11-kor történt!) Leszállították a népet a vonatról, és a kaller mondta, hogy hamarosan jönnek a vonatpotló buszok. Aha, jöttek is, elég volt nekik fél óra, majd újabb félórát vártunk a buszban, mert a kaller azt mondta, hogy nélküle el ne induljanak. S láss csodát, megindult a vonatközlekedés a leszállított emberek nélkül, persze a kaller vonattal ment.Lehet, hogy még most is ott állnánk.... Annyira magyarosan rendezték a dolgokat...

Azért montiztam is:) a tacskók nem szerették volna kipróbálni a helybõl-távolrepülést..
Az már csak, hogy hab a tortán, hogy az egyik ösvényen szembejött egy 14év körüli kiscsaj egy ló hátán..hááát nálam max. õ volt jobban megijedve:D úgyhogy félreálltam a gazba és megegyeztünk abban, hogy arrébbkormányozza azt a "tehenet"...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Egy kedves Kolegámnak köszönhetõen volt módom kipróbálni a dolgot, többször is - és tetszik, és mozogni is szeretnék. Nem akarok világbajnok lenni, így kihagynám a klubokat, és az ilyen hajtós mindennapos edzéseket - egyszerûen szeretnék - heti akár többször - magamnak - menni, és mozogni egy jót. Így asszem az említett versenykajakokat sem erõltetném, az említett 195 körüli magasság miatt sem :rofl:

Elsõ egy hónap azzal telne, hogy "jó kis csónak, szép kis csónak, maradj alattam lécciléccilécci!!" :)

Maradnék a jó kis szélesebb verzióknál :)

Ezért gondoltam a "elmegyekveszekegyjókiskajakatmagamnakésfeldobomazautótetejére"

Velence közel van, a Holt Duna (Sz.SZentmiklós, csepel)még közelebb. Ott aztán lehet lapátolni :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

...vagy ha csak ki szeretnéd próbálni a "Csepeli"-t akkor szólj.
Van belõle 2 darab Ráckevén. Bár még a víz elég hideg. :)

Jajjj, megyek én is! Semmi pénzért nem hagynám ki, szóljatok!:D
Theznek tanács: Szerelj egy nagy labdára széket, ülj rá és úgy gyakorold az egyensúlyozást. Mondjuk a kajak elõre-hátra nem billeg csak oldalra, de úgy nagyon.
Én már csak tudom, ugye Hozé?:P

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
pusztán az, hogy hülyén volt megfogalmazva némelyik feladat, és hogy nagyon árnyalatnyi különbségekre kellett figyelni...mindegy, holnapra lesz hivatalos megoldás, majd délután megnézem. viszont elõtte meg emelt matek...:D :love1:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

kösz srácok, megtettem minden tõlem telhetõt.

Master: Spiró az érvelés volt...az idézet lényege az volt, hogy az általános iskolában nem szerettetik meg az olvasást, és hogy a mai gyerekek nem értik a régi mûveket..

a szövegértés meg nagyon nem volt egyértelmû.

errõl milyen szépet lehet írni..:) Nekem mondjuk tetszett volna az értelmezés is. Az összehasonlító elemzést nem szeretem. ( nehéz)

Szövegértésben mi volt "zavaró"?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

Lor: namostmár a te arcodat is megnéztem magamnak :) Köszi a túrát!

--Trifo

nem biztos, hogy meg fogsz ismerni maskor.
nem mindig tolom felfele szornyu kinok kozepette a vasat.
ez valoszinu volt nemi kihatas az arceleimre.

nincsmit

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

õ a Margitszigetre jár evezni.

és a szigeten nem kopik le a hajó alja? :P

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
@trifo, max annyit tudsz tenni, h. betanitod a tv tavnyitojat a muholdvevo iranyitasara, vagy veszel egy univerzalis tavnyitot ami mindet 'nyitja, vagy mazlid van mint nekem, es a tv es a muho'devo is philips, es igy a 'vevo 'nyitoja 'nyitja a tv-t is.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
nem szoktam olyan konyveket olvasni, amelyiknek .tan-ra vegzodik a cime :D

a napirendem sima atlag: 7-8 korul keles, 1 muszak melo, csalad/bringa/vacsi/tv mikor milyen aranyban atfedesekkel, valtozo sorrendben, aztan maszek melo hajnalig, amig leesek a szekrol, aztan hajnali 2-3 korul agy.
semmi extra :-|

ja
alvás rossz szokás.
lemaradsz sok mindenrõl...pl.: napfelkelte, amikor el kezdenek verebelni a csiripek...
nameg a jó kis kõzettan jegyzet(700 oldal) olvasgatása...

meg amúgy is, életünk egyharmadát alvással töltjük. hogyne, tiszta idõ pocséklás.

de gondolom te nem a kõzetekért való rajongásod miatt vagy ébren.:)

"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Én is leeveztem 5-6 évet a szigeten (Építõk), jó egyesület, jó edzõkkel, csak a stílus nem mindíg volt emberi, de ha bajnokot akarunk nevelni akkor mindent szabad :)
"Akkor jó ha fáj" (azért nem vertek :) )

Thez magasságával tényleg reális az esélye a szórakoztatásnak, a tanulási szakaszban :D
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
trifo: ez így nem mûködhet. A mûholdvevõ lelke egy DVB-S (és/vagy S2) tuner, amely a holdról lejövõ transport stream-bõl szedegeti ki frekvenciák szerint az adásokat. A dobozban van még egy kriptográfiai egység, amely a titkosítással, valamint egy proci, ami a dekódolással birkózik és alakítja át a jelet alapsávi videóvá/audióvá. Ez a két utóbbi jön ki a doboz hátulján és megy a TV-be. Amit szeretnél, csak akkor menne, ha a TV egyben mûholdvevõ is lenne, az elõbbi folyamat összes szükséges kellékével.

Országomat egy lóért: viszonylag friss piaci elemzés kéne a magyarországi hipermarketekrõl!!
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Shaun,
na mostan akkor hogyan is fogalmazzam meg a dolgot.
Szóval ha valaki nem profi verseny kajakban,
akkor van -matematiakailag elég jelentõs- esély rá,
hogy a kajakozás élménye, egybeesen a parti közönség szórakoztatásával.
Hideg víz esetén a delikvens hamarabb adja fel, így a szórakozók számára lerövidül a vidámkodás ideje.

:D :D

Kíváncsivá tettetek! Csak még nem tudom, mi szeretnék inkább lenni, szórakoztató, vagy közönség :)
Ha tesóm megérkezik külföldrõl, megkérdem, h merre mennyi, õ a Margitszigetre jár evezni.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Shaun,
na mostan akkor hogyan is fogalmazzam meg a dolgot.
Szóval ha valaki nem profi verseny kajakban,
akkor van -matematiakailag elég jelentõs- esély rá,
hogy a kajakozás élménye, egybeesen a parti közönség szórakoztatásával.
Hideg víz esetén a delikvens hamarabb adja fel, így a szórakozók számára lerövidül a vidámkodás ideje.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

kösz srácok, megtettem minden tõlem telhetõt.:D

Master: Spiró az érvelés volt...az idézet lényege az volt, hogy az általános iskolában nem szerettetik meg az olvasást, és hogy a mai gyerekek nem értik a régi mûveket..

felolem lehetett, de nekem ot meg nem tanitottak :D
milyen muveket nem ertenek a mai gyerekek? olyat pl. mint az omagyar mari-siralom?? vagy mire gondolsz?

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
ilyenkor már jó a víz. :) Márciusban, novemberben, na akkor tényleg hideg. De rég is volt már...

bptitans.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
...vagy ha csak ki szeretnéd próbálni a "Csepeli"-t akkor szólj.
Van belõle 2 darab Ráckevén. Bár még a víz elég hideg. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
ha a tv képes beltériként is mûködni, akkor lehetséges, de ilyenrõl még nem hallottam.

Thez:
mkksz.hu fórum, apró. Egyesületek fórumai, vatera,...
Portyát szeretnél, vagy K1-est?
Melóból kiugrasz egy kicsit és: Lipták Attila Bp XXII. Angeli u. tel 70-2968487 70-5010025
Õ épít még csepeli K1-est, ami az egyik legjobb hobbi verseny forma, ami létezik.
Ilyennel nyertünk sok olimpiát és VB-t (igaz nem mostanában)
Egy régi szolnoki/szegedi regattán, amin a németek is részt vettek. Az ügyes magyar hajóépítõk leitatták germán kollégáikat és mintát vettek a hajóikról. Pár hónap múlva már az új "fejlesztéssel" aláztak a mieink.

bptitans.hu

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Dave: akkor már így nyugodtabb állapotodban feltennék egy kérdést: Van olyan, hogy mûholdvevõ van a TV-hez kötve, és a csatornákat a TV-n lehet váltogatni?

--Trifo

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
kösz srácok, megtettem minden tõlem telhetõt.:D

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

+1 Sarajevo mellett. Legközelebb csússz egy kicsit lejjebb is, úgy Mostarig. :)

sajna nem volt arra idõ, remélem majd nyáron..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.