Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
bocs pocsos lett volna meg tobb is de lemerult a cellular fonom

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ez valami "playboy-a villa lányai"-féle reality volt, vagy micsoda?:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem tokre nem. a szoke tulsagosan "tokeletes" volt, semmi kockazat semmi extremitas, mindig csak annyit mutatott amennyit kell
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

rmx: apprentice donto ma este egy ora mulva!

ezt nem hiszem el... :( kate sokkal jobban megérdemelte volna

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
sajnos ez az RTL klub. nyomjak a Palikot mert szereted vagy utalod, beszelsz rola. Gyozike szindroma

az pedig igaz hogy a Red Bull-ok nagyon nem szeretik a szelarnyekot, latszott h ogy Vettel hogy odaert Button moge par kor alatt, de aztan elozesi helyzetbe mar nem tudott kerulni. mivel ha nincs elotte senki akkor sokkal jobb az auto aerodinamikaja. ha viszont van valaki kozel akkor a turbulencia instabilla es ezaltal lassabba teszi.

Vettel szerintem egy szot se szolhat, mert pont azert tettek at 3 kiallasos taktikra hogy beerje Buttont. ha meg tudta volna elozni akkor az elso helyert versenyezhetett volna, viszont Button szandekosan lassitott kicsit, hogy feltartsa, es igy a harmadik kiallas utan meg Webber is bejott ele. a csapat megtette erte amit tudott, csak rajta mult hogy mit hoz ki a szitubol. ha maradt volna 2 kiallason mint Webber, akkor maradt volna masodik, viszont az elso hely kozelebe sem ert volna. kockaztattak es nem jott be. a csapatnak pedig teljesen mindegy hogy ha megvan a 2-3 hely akkor milyen sorrendben ernek be.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
forma1 jó volt.:)

Barrichello-nak nagyon el volt kenve a szája, pedig még le se körözhette Button..:D de látszott, hogy nem mai gyerek õ se, rendesen kivolt - a Button-Vettel-Webber hármas meg kb mintha bringázott volna egy combosabbat, és annyi. a nagymenõk nagyon leszakadnak, a kicsik meg jönnek fel - ez végülis jó. Button meg arc - lehet, hogy nem annyira jó sofõr, mint mondjuk Schumi vagy akár Senna volt, de van alatta egy irtózatosan jó kocsi, és lelkes és precíz, de nem száll el magától, tudja, hogy a kocsin nagyon sok múlik.

én Vettel-t sajnáltam igazából, látszott, hogy ment volna még a második helyért...csapaton belül lerendezhették volna ilyen ügyes kommunikációval, hogy ha már elbénázta az elején, akkor legalább a második hely hadd lelkesítse már. de durva volt, hogy Webberrel egy szót se váltott a futam után, mondjuk az interjúban se fikázta...de látszott, hogy tényleg nem boldog, amiért nem nyomhatta neki végig rendesen.

aki viszont egyre kevésbé szimpi: Palik László. mondja a butaságait, és amikor a Gyula meg tényleg valami okos és tényleg hasznos infót akar mondani (pl. hogy szélárnyékban erõsebb az igénybevétel), hogy a laikus is értse a dolgokat, akkor meg egybõl leugatja, hogy "igen Gyuluskám, pont ezt akartam mondani..", és elmondja helyette vagy 5x ugyanazt, de fele annyira érthetõen, és közben a különféle kevésbé vicces f*szságaival színesíti a mûsort, meg fikázza a kevésbé jó pilótákat, akik végülis csak a világ legjobb autóversenyzõi...én a Gyula helyében már rég felrúgtam volna a francba.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de megfogta a kamion elejet kaliforniaban. es utana okosan azt nyilatkozta hogy soha tobbet nem ul orszaguti bringara. az nyilvan nem volt baj, hogy sisak nelkul tekert es kozben az ipod-jat nyomkodta :mybad:

rmx: apprentice donto ma este egy ora mulva!

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
dede, õ tompított arczal egy szélvédõn

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

na vajon? :D
a lányra ;)

azért vigyázz

itt ez nem mindenkinek 1értelmû :)

meg nem Õt csapták el úgy télen hogy azóta biztos nem fogaz ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Mégis melyikre a három közül? :D

na vajon? :D
a lányra ;)

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

azért a szebbik Athertonra nem mondanám, hogy csúnya :)

Mégis melyikre a három közül? :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
angol a jany aztan itt a csapbol is o folyik...

RAUH-Welt
B E G R I F F

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Ezek a dánhillos picsák sem szebbek a másik topikban linkelt teniszezõknél... Ennyi lejtõzést sem néztem még,mint az euro2-n volt :)

azért a szebbik Athertonra nem mondanám, hogy csúnya :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Puszika Tomikám, rája gondoltam! :) Tisztelet. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Ezek a dánhillos picsák sem szebbek a másik topikban linkelt teniszezõknél... Ennyi lejtõzést sem néztem még,mint az euro2-n volt :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem Lily Allen -re gondolsz? not fair a szam cime

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Hihi, ma Beyonce albumra lábaztam. Egész jó. Bár mindig keverem õt, meg a Shakirát, meg az Anastaciát. :)

Apropó, azt ki énekli, amikor ien country stílusban nyomják, meg retro ruhában, és mai énekesnõ danol. Viván elcsíptem a végét, de nemtom, hogy a sok egyforma elõadóból épp meik volt az... Pink, Kate Perry?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

A Lordi az lófas.z se, Gwar

szerintem 04:17-nél vannak az igazán szánalmas egyedek...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Federer - Soderling: 6-1, 7-6, 6-4

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
és Minnar is elkente Hill száját :)

@: A kajakosoknak/kenusoknak is gratula 13 arany 4-4 ezüst-bronz az EB elötti VK-n, nem rossz :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu