Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts

Más kérdés,hogy ha nem sajnálsz egy játékra 10-20 ezer forintot... :)

jatekaim.hu, vatera, Pecsa bolhapiac.
Újonnan, foliásan, 10 alatt megkapsz bármit. Használtan, meg 4-5ér már simán kapsz tuti játékokat.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Sztem tök mindegy. Vedd azt, amelyikre megvannak a kedvenc játékaid, ha mindkettõre, akkor azt, amelyiknek szebb a színe. :) Az XBOX-szal szemben az a kritika, hogy hangos, ps3-at nem tudom.

PS3 hátránya össz-vissz annyi,hogy nincs még feltörve,így csak a gyári játékok futnak rajta.Más kérdés,hogy ha nem sajnálsz egy játékra 10-20 ezer forintot... :)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Sztem tök mindegy. Vedd azt, amelyikre megvannak a kedvenc játékaid, ha mindkettõre, akkor azt, amelyiknek szebb a színe. :) Az XBOX-szal szemben az a kritika, hogy hangos, ps3-at nem tudom.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Én is Sonyt vennék, arra lehet kapni GranTurismo-t, Tekkent, Final Fantasyt, Resident Evilt és Silent Hillt, legalábbis régen így volt.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
annyiból elterjedtebb a box, hogy az lehet törni, ezért inkább azt veszik a népek (itthon).

A PS komolyabb kategória, mint az Xbox360.
Sokkal erõsebb CPU és grafikus mag. Full HD felbontás (X csak 720p), kék sugár, Ingyenesen tudsz onlájn játszani (Xnél fizetõs). Wi-fi, amin keresztül megoszthtod a PC-d meghajtóit, így onnan is nézheted a filmeket, képeket, nem kell átmásolni.
Ha nem boltban (piacon, neten, használtan) veszed a progikat nem olyan vészes az áruk.

Én PS3-at választanék ;)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
tam: neked van hdtv-d, am I right? a PS3 meg viszi a blurayt, és a ps2-es játékok meg kb fingérhugyér kaphatóak lassan, és még mindig nagyon tutik. ps1-bõl is rengetegsok jó van. a ps3-ra meg jönnek ki, és nagyon ütõs grafikájúk lehet HD-ben...

az xbox elterjedtebb, de a ps3 sokszor gyorsabb (lehet rá linuxot is ügyeskedni, és akkor van egy mediaportalod..), és a bluray miatt én azt venném - itthon nem sokkal drágább egy PS3, mint egy bluray lejátszó...ps3-ba simán tolhatsz bármilyen SATA-merevlemezt, van rajta kártyaolvasó, wifi, bluetooth...szóval kb. az összes létezõ eszközrõl meg tud jeleníteni fotókat/videókat meg tud jól zenélni...meg böngészni is lehet, ha jól tudom.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
asszem rá kell dugni

Azért jó mert ha eredeti a játék, akkor csak a betöltéshez használja, nem eszi meg olyan hamar a lemezt, de cserélgetni kell

arra kell vigyázni velük, h a régebbi típusok melegedtek és evált a videókari pocija vagy mi...

és Elite vagy Prémium (asszem)

elterjedtebb az XBOX azért venném azt

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
xbox 360-bol melyiket kell venni? amelyiknek van hdd-je az azert jo mert akkor le lehet ra tolteni jatekot es nem kell benne a dvd-t cserelgetni?

ezekben van wifi vagy ra kell dugni a routerre?

vagy jobban megeri a PS3?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
blog on

nekem a középiskolás évek utolsó heteibõl annyi maradt meg, hogy kispárnával járunk suliban...amibõl lezártak, abból csak filmnézés vagy kimegyünk, aztán lehet napozni/focizni/dumálni, ebédelni vagy akár hazamenni, ha utolsó óra. amibõl meg neccesre álltunk, arra legtöbben rágyúrtunk március végén/május elején - önként felelés, házidolgozat, rendes készülés (még a legutálatosabb tantárgyakból sem tart 5-10 percnél tovább átnézni az elõzõ óra anyagát normálisan..), kussban levés. aztán május végén meg júniusban csak röhögtünk azon a pár emberen, aki nagyon laza volt, és sz*rt bele mindenbe az év során meg szétbulizta az agyát, és az utolsó hónapban meg beledöglik a pedálozásba az elégségesért, miközben az osztály nagy része hazamehet meg jókat bulizik...

mondjuk haverom csinálta jól - elment 2 nyelvbõl, bioszból, fizikából, kémiából meg matekból elõrehozottra 10-11 év végén meg 12. õsszel. ebbõl fizika kémia biosz jó lett neki, ilyen érdeklõdésû a srác meg orvos akar lenni...matek elmegy, nyelvek meg épphogy meglettek neki. cserébe az év során ha heti 3 napon bent volt suliba, akkor már csodálkoztunk...délig aludt, sportolt, kondizott, pihent - amire kellett (magyar,töri meg a tölteléktárgyak), arra bejárt, kidolgozta az érettségi tételekt, és most megint pihenhet. szóval ez se egy rossz taktikta.:)

nekem meg ma 20/20 magyar és 2/20 töritétel lett meg. fizikából semmi.

blog off

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nincs isten....:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Hála a jó égnek neked! :D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
minket az utolsó 2 hónapban :)...na kinek a rossz?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Meg milyen jó, hogy utolsó héten szétszívatnak minket...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
de jó is éjszaka mechanika puskát írni :(

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Ha minden a tervek szerint alakul, akkor nekem is érkezik ma. Boldogok leszünk mind ha szentek nem is :)

--Trifo

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

jah kaptam sms-t

megjott a fizum, ooo mi reg nem kaptam ilyen uzit.

olyat én se sûrûn szoktam

csak olyat hogy "hitelkártyájával kapcsolatban sûrgõsen hívja........"
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
jah kaptam sms-t

megjott a fizum, ooo mi reg nem kaptam ilyen uzit.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
"a magyarok közül Stocker Norbert aerobatikában 5., távolságban Gedeon Zsolt 18., a levegõben töltött idõ versenyszámában Berecz Adrián 6,44 másodperccel 41. lett." !!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Federer - Soderling: 6-1, 7-6, 6-4

Nem volt az év meccse, de "Fedexpressz" - szerintem - nagyon megérdemelte.
"In idem flumen bis non descendimus"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

bocs pocsos lett volna meg tobb is de lemerult a cellular fonom

azért igy sem volt rossz! Köszike ;) Toltam közben neked sms-t, megkaptad?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/