Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
reggel még pont nem áztam meg, de hazafele...lemértem, 5 kiló vizes ruha volt rajtam. pedig csak két pólóról meg egy farmerrõl beszélünk. az egyetlen bringás cipõm meg megint 2 nap alatt fog csak kiszáradni...az idõ mondjon le. holnap meg kénytelen leszek buszozni, ahogy nézem, hasonló idõt mond...pedig ott voltam 12 perc alatt, szóval a 28-30as átlag megvolt lazán..

ellenben az 1.4-es cst egész jól megy vizen - bár fröcsköl, de valami borzasztóan. azt hiszem, a mai napi keresetembõl veszek egy pár rendes sárvédõt - az város biciklire úgyse gáz.:D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
ha már jóidõt nem küldött senki, áramot vki nyomathatna mailben. töltõt se hoztam :/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én csak ezt használom, és az arcra jutó sár, fröcsögõ víz, stb. ellen tökéletes. Jó idõben leszedem, de elég gyorsan fel lehet rakni azzal az 5db tépõzárral.

Köszönöm neked is. Lesz egy kis szabadidõm, csinálok egy ilyet.

A sebesség mindent megold.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Köszi.
Simán csak ezt használod vagy raksz fel mellé vázsárvédõt is?

Én csak ezt használom, és az arcra jutó sár, fröcsögõ víz, stb. ellen tökéletes. Jó idõben leszedem, de elég gyorsan fel lehet rakni azzal az 5db tépõzárral.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Köszi.

még egyenlõre nem használom,de tervben van a beszerzése,normál sárvédõt nem fogok feltenni!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
valaki küldhetne egy kis jóidõt sopronba. elhoztam a bringát de egésznap esik a Zesõ :(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

http://www.chainreac...x?ModelID=24478

Köszi.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Teleszkópos bringára sárvédõbõl kinek mi jött be legjobban? Az alsócsõre szerelhetõ vagy amit a teló nyakába kell dugni? A szemem nem szereti a sarat. :)

http://www.chainreac...x?ModelID=24478

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Teleszkópos bringára sárvédõbõl kinek mi jött be legjobban? Az alsócsõre szerelhetõ vagy amit a teló nyakába kell dugni? A szemem nem szereti a sarat. :)

dirtjumpro

dirtjumpro

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
A kápmegyerirõl tud valaki valamit, mármint hogy hol van milyen stb.

dirtjumpro

dirtjumpro

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Kösz. Te szoktál oda járni?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Petõfi laktanya mellett, a sárga kollégium mögött van, ahol csatlakozik a Budaörsi útba a Nagyszõlõsi.

dirtjumpro

dirtjumpro

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Szeva valaki mondja meg hogy hogyan lehet kijutni a Sashegyi pályára.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Marhajó volt a horgászat. Mondjuk 30y kellett volna még nagy dózisban, meg kevesebb esõ.

TomiDNY: vazz, néha irigyellek, te pernahajder... :)

Rocsi: nem jöttetek, vagy nem akkor, pedig, amikor Kiránál pizzáztunk, a Ribacz nevû gazember épp veled egyeztetett.

Báhá, kemény 3 nap volt ez, az tuti. Rocsiékkal meg együtt mulattunk a jégersátorban. Mondjuk szerencsére csak elsõ este sikerült annyira szétcsúszni, hogy kimaradt pár utólag elmesélt vicces dolog :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ez meg ki?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
shumi!!!! :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Hú, minden fórumon errõl van szó... Ez tényleg ekkora történés? :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
levette a sisakot, bár a fene tudja, mennyi a valóságtartalma. de sokan jól tippeltek, tényleg õ az:

http://www.photograp...02/CRW_8196.jpg

spoileres.:D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

Sztem nem veszi le. Vagy csak akkor, ha otthagyja a mûsort.

Na'on izgi! :D

("ma este a tévében azt mondják, szar!")

nem tudom, hogy fogják megoldani, mert a garázsi forgatás szerdánként van, nem élõben..gondolom levenni meg ott vette volna le, de az meg nem lehet mert akkor a nézõk akik ott voltak már rég kifecsegték volna :) esetleg külön felvételrõl mutatnák? .. :D de szerintem is az lesz inkább, hogy valami poént csinálnak csak az egészbõl, és nem veszi le

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jorc, azjóazzsír volt bíz!
De legközelebb alaposabban kell együtt innunk és egyéb szolgáltatásokat nem vállalhatsz, ami miatt nélkülöznünk kellett! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D