ellenben az 1.4-es cst egész jól megy vizen - bár fröcsköl, de valami borzasztóan. azt hiszem, a mai napi keresetembõl veszek egy pár rendes sárvédõt - az város biciklire úgyse gáz.

Köszönöm neked is. Lesz egy kis szabadidõm, csinálok egy ilyet.Én csak ezt használom, és az arcra jutó sár, fröcsögõ víz, stb. ellen tökéletes. Jó idõben leszedem, de elég gyorsan fel lehet rakni azzal az 5db tépõzárral.
A sebesség mindent megold.
Én csak ezt használom, és az arcra jutó sár, fröcsögõ víz, stb. ellen tökéletes. Jó idõben leszedem, de elég gyorsan fel lehet rakni azzal az 5db tépõzárral.Köszi.
Simán csak ezt használod vagy raksz fel mellé vázsárvédõt is?
Köszi.
Simán csak ezt használod vagy raksz fel mellé vázsárvédõt is?
Köszi.
Teleszkópos bringára sárvédõbõl kinek mi jött be legjobban? Az alsócsõre szerelhetõ vagy amit a teló nyakába kell dugni? A szemem nem szereti a sarat.
Báhá, kemény 3 nap volt ez, az tuti. Rocsiékkal meg együtt mulattunk a jégersátorban. Mondjuk szerencsére csak elsõ este sikerült annyira szétcsúszni, hogy kimaradt pár utólag elmesélt vicces dologMarhajó volt a horgászat. Mondjuk 30y kellett volna még nagy dózisban, meg kevesebb esõ.
TomiDNY: vazz, néha irigyellek, te pernahajder...
Rocsi: nem jöttetek, vagy nem akkor, pedig, amikor Kiránál pizzáztunk, a Ribacz nevû gazember épp veled egyeztetett.
Sztem nem veszi le. Vagy csak akkor, ha otthagyja a mûsort.
Na'on izgi!
("ma este a tévében azt mondják, szar!")
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.