Maggi: 3500g, de ***taggal együtt és amint látod ebben benne van az elsõ felfüggesztés is

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Köszi a szülinapi jókívánságokat!
De a legnagyobb ajándék ma Bognár Attila Vince,aki délben látta meg a napvilágot!
Paramétereit tekintve az 53-as méret 3500g
Képek: http://www.kep.tar.h...mmey/50642848#2
Papa bódog
Ez a bringszerelõ állvány dolog engem is érdekelne. Ha van topic rá, ha nincs.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Szerintem mas gepen sem nez ki hulyenellenben az 1.4-es cst egész jól megy vizen - bár fröcsköl, de valami borzasztóan. azt hiszem, a mai napi keresetembõl veszek egy pár rendes sárvédõt - az város biciklire úgyse gáz.