Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mer` egy allat vagy :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
meg:D:D a rokonok pillantása; felbecsülhetetlen;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

ezt a szót ne is halljam... Rokonok elhúztak nyaralni és ránk bízták a malacokat(10 db), galambokat( 70-100) , nyulakat(honnantudjam 10<x<25)... Olyan masszív sz@rszaggal jöttem haza, hogy azt szavakkal kifejezni szinte lehetetlen... :D

na akkor figy

kalapács van otthó ?

tudod törött lábú majacka-----kényszervágás

légpuska ?-----galamb

sok haverok áthivás grillezésre-----de csak nyúl van itthó. grillezés összeköthetõ galamblövéssel is....

megoldottam a problémát ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

malacinfluenza

ezt a szót ne is halljam... Rokonok elhúztak nyaralni és ránk bízták a malacokat(10 db), galambokat( 70-100) , nyulakat(honnantudjam 10<x<25)... Olyan masszív sz@rszaggal jöttem haza, hogy azt szavakkal kifejezni szinte lehetetlen... :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Szintén zenész.

én meg lenyírtam ma. kicsit vizes volt, de nem volt vészes...meg muszáj volt, mert az elkövetkezõ napokban/hetekben reggel 8tól este 9ig a raktárban unatkozom. (rendeljetek autóalkatrészt, vazz..:D) ezen idõintervallumon kívül pedig elég nagy parasztságnak tartom a fûnyírást. :D

ellenben ma reggel egy döglött galamb fogadott az ajtó elõtt. valószínûleg a nyest volt, harapásnyom volt a nyakán...

trifo: ha azt mondom, hogy "lehet, hogy esni fog", akkor minden körülmény között igazam lesz, nem?;)

de én is ma reggel kinézek, mondom kcisit borús. köpönyeghu meg idõkép megnéz, 9-15 mm csapadék. a múlt héten 5bõl 3x áztam meg, inkább buszoztam egyet...erre meg pont a meló alatt esett, elõtte meg utána ragyogó napsütést....

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis

...Ja, hogy hívják azt az ír kaját, ami úgy néz ki, mint egy telisz*rt pelenka, és bûzös belsõségek vannak benne? Oat akartak velem etetni a minap Dublinban, de mondom akkor inkább a ginisz (bár azt sem szeretem).

Az nem a haggis? De mintha az skót kaja lenne.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

na az meg pont nem erdekel :)

faj mindenem. valami virust kapott el a csajom, most meg ramragadt. laz, izomfajas, izuletfajas, hasmenes stb. felhivtam reggel fonokomet, azt mondta nincs para.

malacinfluenza
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
most úgy néz ki, hogy nem esik. zuhanyzom, azt elindulok. valami padnál talán ott lesztek :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Thez: a Duna - most még - épp elég messze van. Nyeregcsõ ügyben meg az lett, hogy hetek óta fel akartalak hívni, hogy visszavinném neked. Vettem végül egy 400-as Syncrost, az éppenhogy elég. Talán majd egyszer veszek egy hosszabb hajtókart, és akkor annyival is lejjebb tudok kerülni. Akár egy centivel is...

--Trifo

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Csak a füvet kéne lenyírni valamikor, amikor nem áll éppen rajta víz.

Szintén zenész.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Azért én örülnék, ha nem esne, kb 2 éve nem voltam Kispálon.

Nem is kell túlzásba vinni, mert megcsömörlesz, de ez már indokolt :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
A Duna kellõképp messze van tõletek?

Nyeregcsõ ügyben mi lett? :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Én már leszarom. Tegnap visszakerült a rendes sárhányó a városi bringa elsõ kerekére - teló került bele, azért volt a gap - most már nem érdekel semmise. Essen ahogy akar.

Csak a füvet kéne lenyírni valamikor, amikor nem áll éppen rajta víz.

--Trifo

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Holnapra mindig esõt, holnaputánra meg kánikulát mondanak és ezt játszák már egy hete.

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha egy hetig nem dolgozok akkor nyilvan vinni kell orvosi papirt, meg a mai napert sztem nem fogok fizetest kapni. de ha nem nagyon huzodkodsz a munka elol akkor nem sz.rozik veled a fonokseg altalaban 1-2 nap miatt.

valami shepherds pie lehetett, de nemtom meg sose ettem olyat. ivesen kerulom az osszes "tradicionalis" angol kajat.

persze a full english breakfast az johet de az ocsmany angol kolbasz nelkul. es vegulis az csak tukortojas meg bacon meg bab par piritossal.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Naja. A vicc hogy 3 napja még azt mondták, hogy a héten már nyár lesz...

most meg: http://index.hu/bulv...nk_a_dunsztban/

A legjobb hogy ezek fizetést is kapnak :rofl:

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Thez: nemtom ki lesz még, de itt (Ferihegy) már most tökösödik az idõ.
Tam: kezdesz fullos angol lenni. :) Itthon nem szempont, hogy beteg vagy, oldd meg. Azt nem mondom, hogy ez az okés persze, csak úgy mondom. Ja, hogy hívják azt az ír kaját, ami úgy néz ki, mint egy telisz*rt pelenka, és bûzös belsõségek vannak benne? Oat akartak velem etetni a minap Dublinban, de mondom akkor inkább a ginisz (bár azt sem szeretem).

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

tam, ez milyen finom angol módus?

Ki fog dolgozni?

na az meg pont nem erdekel :)

faj mindenem. valami virust kapott el a csajom, most meg ramragadt. laz, izomfajas, izuletfajas, hasmenes stb. felhivtam reggel fonokomet, azt mondta nincs para.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Akkor legközelebb Téged hívlak Jé ügynök :-) Idõjárásügyben :P
Ki lesz még este ? :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A saját meterounk is ezt mondja, annak hinni szoktam. :) Nálunk, Dunakeszin aszonták esni fog szombaton, esett is, derék járt az utca a csulában. :)

Ezek kamuk, szombatra is azt mutatták a kecsapos spenótfoltok, hogy szakadni fog Jászberényben. Azt tiszta piros vagyok, mert esõkabátot vittem naptej helyett :)

Azért én örülnék, ha nem esne, kb 2 éve nem voltam Kispálon.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"