Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

No és melyikõtök lesz a fiú? ;):sex:

Rossz az,aki rosszra gondol;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
No és melyikõtök lesz a fiú? ;):sex:

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
én meg leszek a társad:D és szabadulásunkat követõen rögvest nyugdíjba is mehetünk..

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
csak az a kérdés, hogy hány tulaj volt, mert, ha mondjuk 2, akkor 750 gurigáért lehet én is ülnék egy évig egy svéd börtönben :)
Képek alapján semmivel sem rosszabb, mint egy kolesz szoba
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
mindenkinek megvan az ára: http://index.hu/tech..._a_pirate_bayt/
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

"aláírja, hogy ott voltál" - nem arról szólna ez az egész, hogy a leendõ mérnökember gyakorlatot szerezzen? Márhogy mikor már diplomásként megjelenik egy melóhelyen, ne akkor lásson életében elõször olyat, hogy munkahely.

--Trifo

Optimális esetben így kéne mûködnie. Mérnököknél nem tudom, hogy hogy van, de nálunk közgazdászoknál a gyakorlatok nagy része semmittevésbõl, aktatologatásból, kávéhozásból áll. Sokszor elõfordul, hogy egy hét után hazaküldik az embert, hogy jöjjön vissza majd utolsó nap. Szóval nincs sok értelme. Persze ha olyan helyre megy az ember ahol dolgozni is kell akkor az úgy rendben van, de kevés az olyan hely ahol használják a képességeinket.

Nálunk csak beszámoló kell a gyakról, annak a megírásához meg elég ismerni az adott vállalat felépítését.

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem minden evben volt nyari gyakorlat, nem csak 4ikben. az egyik evben en is csak alairattam hogy ott voltam, de az is szivas, mert ugyis le kell adni valamilyen formaban egy gyakorlati naplot, amit sokkan konnyebben irsz meg ha ott is voltal.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
"aláírja, hogy ott voltál" - nem arról szólna ez az egész, hogy a leendõ mérnökember gyakorlatot szerezzen? Márhogy mikor már diplomásként megjelenik egy melóhelyen, ne akkor lásson életében elõször olyat, hogy munkahely.

Persze annyi realitásérzék szorult belém is, hogy ez viszonylag ritkán valósul meg úgy, ahogy a nagy könyvben meg vagyon írva, de azért törekedni kellene rá mégis.

--Trifo

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Rohadjon meg aki kitalálta a nyári gyakorlatot (-1 hónap a nyárból) suck.....igaz 8 óra papíron de csak 4-et húzatnak le velünk.....de akkor is na....

El kell menni dolgozni a gyak helyett és azt elfogadtatni gyakorlatnak.
Nálunk ki lehet váltani nyelvtanfolyammal. Vagy a legjobb, ha van ismerõsöd és az aláírja, hogy ott voltál. ;)

A sebesség mindent megold.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts

mert a fiúk mért a barátokkal beszélik meg a problémákat, azelött, hogy a csajjal egyeztetnének? :D

hát ez igaz,de ne akarjon már meggyõzni engem hogy most ez nekem nagyon rossz,és ha szakítunk akkor sokkal jobb lesz nekem,mert a barátnõje ezt mondta.barátnõjének meg most gratuláltam hogy elérte azt amit akart.
Blog vége

nagy bánatomban elolvastam az etikettet,jók a megfogalmazások:)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Kispálról lemaradás nem nagyon rulez. Kislányomat 1 hét után viszontlátás viszont nagyon rulez! Megint nõtt valamennyit.

háromnegyed hét magasságában ott voltam a kihirdetett Kispálos randi helyén, de nem láttam senkit. Melóból hazafelé gondoltam csekkolom az arcokat, de nem jött össze.

--Trifo

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

huhh ez mennyire így van... Jössz ma hozzám?

Jöszök. Fél 2 - 2 magasságában.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
mert a fiúk mért a barátokkal beszélik meg a problémákat, azelött, hogy a csajjal egyeztetnének? :D

bptitans.hu

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
Boldogot Berki!

költõi kérdés:a nõk miért hallgatnak a barátnõjükre mindig és nem a barátjukra?ezt még mindig nem bírom felfogni

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
nekem is 6 hét volt, amit ráadásul munka mellett csináltam. de fizettek érte és a konyhán mindíg volt kajám is :)

Jó volt tegnap a Kispál, az 5 kedvenc számomból 3-at játszottak is. 3idõsebb csaj (milf) megpróbálta kihasználni, hogy egyedül vagyok. Nem gondoltam, hogy kispálon próbálnak pasizni :P

bptitans.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Segít hozzászokni a rohamosan közeledõ 20 nap alapszabadság gondolatához. :D

huhh ez mennyire így van... Jössz ma hozzám?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Rohadjon meg aki kitalálta a nyári gyakorlatot (-1 hónap a nyárból) suck.....igaz 8 óra papíron de csak 4-et húzatnak le velünk.....de akkor is na....

Nekünk 6 hét volt, amibe az aratás is belelógott.Hallgass Jackson-t, hátha jobban eltelik az a rettenetesensok 4 óra ;) Ezek a mai fiatalok... :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Segít hozzászokni a rohamosan közeledõ 20 nap alapszabadság gondolatához. :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

meg:D:D a rokonok pillantása; felbecsülhetetlen;)

valszeg te lennél a következõ akit levágnának és megsütnének :D

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
Sziasztok,
Keresek kölcsönbe egy spd pedál adaptert (azt az spd-be szorítható mûanyag darabot), shimano M505, 520, 540-be valót (a sztenderd shimano spd-k).
Mindössze egy napra kellene, most szombatra, ha valaki tudna nélkülözni ilyet kérem szóljon itt vagy 0620 25626ötvenegy-en.
Köszi,
Balázs