Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Koca,

Más topicban több a biciklizés :) Pölö Túrák M.o.-n: http://forum.bikemag...read.php?t=1774

Csak 20-án lesz a repülés? De már sok minden kipakolva + lezárva... Ha rám hallgatsz, letojod az egészet :) Tavaly jártam arra, de nem volt felemelõ élmény. Lökdösõs-könyökölõs történet hamburgerfaló arcok közt és (ahol én jutottam) onnan csak pár pixelnyit látsz az egészbõl. És óóóórákat kell várni a repgépek között, el lehet unni az életét az embernek :)

Maszkot már vettél? :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

koca: városi túrára gondoltál? :) Merre lesz a lakás amúgy?

--Trifo

hali

inkább erdei túra kéne, mint szmogtúra :)
de muszáj lesz városba is majd sokat kavirnyászni hogy rájöjjek mi merre....
lakás a VII kerületbe, Erzsébetvárosba lesz. pár percre a ligettõl ill a Hõsök terétõl.

20-án meg szeretném majd nézni a Red Bull Air Race futamot :bananadan /GO BESENYEI!/
hányra érdemes kimenni hogy vmi jó/jobb helyet kifogjak?
elõzõ éveket elnézve a TV-be nem kis tömeg szokott lenni.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Jön valaki holnap a patakhegyi dirt versenyre?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
koca: városi túrára gondoltál? :) Merre lesz a lakás amúgy?

--Trifo

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

ma már nem jó? akár a helyszínen is át tudod venni, szüleim is mennek...

Nekem már nem sajnos, de lehet szerzek Neked vevõt ;) (5ezerért megvennék)
Edit: a gyereket nem tudják hová elhelyezni :(

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Most jövök a reumatológustól. Szerencsére nem a gerincemmel van a gond, hanem begyulladt az izom a farizmomnál és neki nyomja az ideget a medencecsontnak, ez okozza az isiászt. Azt mondta pár nap és rendbe jövök.
:bananadan

na az a lényeg ;) jobbulást.

más: ha megengeditek közzé tenném, hogy most aug.17-én költözök pestre.
pesten fogod dolgozni ugyanis. 1ik bicajt mindenképp fogom vinni, szóval nem bánnám ha majd összefutnék vki BM-es ismerõssel :)
elején biztos furcsa lesz a tekerés pesten a nagyvárosban ugyanis még sosem tekertem a fõvárosban :D
jó lenne majd 1-2 túraútvonalra is szert tennem.

na további szép napot mindenkinek!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Ehh, ha ezt tegnap látom... :(:(

ma már nem jó? akár a helyszínen is át tudod venni, szüleim is mennek...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

tudom, közeli az idõpont, de hátha érdekel valakit...

van 2 darab eladó ülõjegyem Ákos 40+1 turnéjára

Ehh, ha ezt tegnap látom... :(:(

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

mit fosol? csak biciklizni kell :D

Ráadásul csak gurulni. :D

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

ajaj kezdek izgulni a 7vége miatt

szombat délben startol a lemans dh :D

mit fosol? csak biciklizni kell :D

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
@sala,

bedicsértelek egy haveromnál egy villa ügyben.
Fox Bushing 32mm lessz szó.
Nem "nyugati" ügy, jelentkezik majd nálad.

Jövö 7 végén megyek majd a mecsekbe (ha @nedibali és a pécsiek is akarják), fel tudom vinni majd, ha megegyeztetek.

UI
salaracingtechnology.com bejárja a balkánt is :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
tudom, közeli az idõpont, de hátha érdekel valakit...

van 2 darab eladó ülõjegyem Ákos 40+1 turnéjára, jubileumi exkluzív dalest két felvonásban. most szombat (aug.15.), Siófok Szabadtéri Színpad 20h. akit érdekel vagy tud valakit, akit érdekelhet, az írjon ide: idavid91@gmail.com.

alapvetõen Bp. és környéki emberek érdekelnek, akár házhoz is viszem a jegyeket. áron alul, 5-6e/darab (8ért vettük).

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ajaj kezdek izgulni a 7vége miatt

szombat délben startol a lemans dh :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

AW: 30y még megvolt, de aztán elmentünk vhova vmiért, ott elhagytam a maradék két korty borom, aztán Bandiékból igazából semmi sincs megcsak, hogy éneklünk, ölelkezünk, kiabálunk, világot értelmezünk, meg, hogy amikor a gyomor és a pillangók, igen ez rémlik még. :) Hamar indultunk, ja fél 3-ra értem haza. :D Még a szigeten ettünk vmi salátát, meg vhol a körúton gyrost, aszongya Hédi õ nem kér, majd csak megkóstolja. Hát végülis, hagyott egy 3 falatot. :D Képeket majd nyomom, csak a telóhoz nincs nálam a zadatkábel. Túléltem, a mai napot, nem is értem, hogyan. :)

:D :D :D :D

Jah, azt furcsállottam is, hogy volt sok léggitár tõled, meg szokatlanul nagy amplitudó, hát még ha a fotókat látnád :D amúgy BKV-val Szigetrõl haza az igazán nagyon nagy jóság, mert ugye megvárják, hogy a busz megteljen, ami nekem nagyon kellett, viszont az élet egyik apró öröme, hogy megtaláltam a Snickerst, amit két kedves lány osztogatott még befelé. Sose lehet tudni mire lesz jó, ugye..
Én ma találtam egy jó kis online game-et és gondterhelt arccal bambultam rá egész nap, kívülrõl munkának tûnt, mert néha káromkodtam :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Izomgörccsel mit lehet kezdeni? Hajnalban arra ébredtem, hogy begörcsölt a vádlim, de úgy, hogy majdnem betojtam. Ez már nem az elsõ eset. Miután kienged és bekenem izomlazítóval, akkor javul, de attól kezdve alig alszok és egész nap húzódik. Valami megelõzés kellene. Tudom, hogy magnézium tartalmú vackokat ajánlanak, de nem valószínû, hogy az hiányzik, mert elég sok zöldséget eszek.

Aludj többet. Nem vicc. Legtöbbször a fáradtság és a kevés alvás okozza a görcsölést.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
AW: 30y még megvolt, de aztán elmentünk vhova vmiért, ott elhagytam a maradék két korty borom, aztán Bandiékból igazából semmi sincs megcsak, hogy éneklünk, ölelkezünk, kiabálunk, világot értelmezünk, meg, hogy amikor a gyomor és a pillangók, igen ez rémlik még. :) Hamar indultunk, ja fél 3-ra értem haza. :D Még a szigeten ettünk vmi salátát, meg vhol a körúton gyrost, aszongya Hédi õ nem kér, majd csak megkóstolja. Hát végülis, hagyott egy 3 falatot. :D Képeket majd nyomom, csak a telóhoz nincs nálam a zadatkábel. Túléltem, a mai napot, nem is értem, hogyan. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Izomgörccsel mit lehet kezdeni? Hajnalban arra ébredtem, hogy begörcsölt a vádlim, de úgy, hogy majdnem betojtam. Ez már nem az elsõ eset. Miután kienged és bekenem izomlazítóval, akkor javul, de attól kezdve alig alszok és egész nap húzódik. Valami megelõzés kellene. Tudom, hogy magnézium tartalmú vackokat ajánlanak, de nem valószínû, hogy az hiányzik, mert elég sok zöldséget eszek.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Most jövök a reumatológustól. Szerencsére nem a gerincemmel van a gond, hanem begyulladt az izom a farizmomnál és neki nyomja az ideget a medencecsontnak, ez okozza az isiászt. Azt mondta pár nap és rendbe jövök.
:bananadan

A sebesség mindent megold.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Vegyél rekut, és akkor nem lesz ilyen gondod.
Nekem meg teljesen hullámzó az erõnlétem. Tegnap majd meghaltam hazafelé, ma meg röhögve voltam bent 1 óra alatt.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Aki tegnap derékfájásról írt, az monnyon le. Majdnem a könnyem hullott hazafelé, úgy fájt a biciklin. Tegnap dél óta dögrovás van.

--Trifo