Igaz nehéz a tartóra fókuszálni a Hozé féle "csodalámpa" miatt.
))))))
Off. Egyszerû a megoldás

Igaz nehéz a tartóra fókuszálni a Hozé féle "csodalámpa" miatt.
))))))
vaze...még mindig nem értem minek kellett ide tartót venni. ugyanilyen bukóm van és a hozzávaló gumival iszonyat faszán megfogja...
A befõtt is elfogyott már.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
hát nem tudom ki, hogy van vele de én 40-nél nem pont oda szeretek világítani, mint 10-nél
hát nem tudom ki, hogy van vele de én 40-nél nem pont oda szeretek világítani, mint 10-nél
És világosban egyébként mindenki a szemét forgatja, vagy ti hogy bringáztok? (Nem offenzív kérdés, hanem érdeklõdõ)
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Aktuális civil
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.