Jelentkezz be Regisztrálj
Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi
Írta 2009. június 13. - 20:47
Írta 2009. június 13. - 20:43
Írta 2009. június 13. - 20:39
Esetleg valaki tett fel fotókat a netre?
Tényleg sok bukás volt, a traumatológián jópáran voltak bringás cuccban....
H.Zolival találkoztam.Õ biztos felteszi.
Írta 2009. június 13. - 20:11
Tényleg sok bukás volt, a traumatológián jópáran voltak bringás cuccban....
Írta 2009. június 13. - 20:08
Tényleg nagyon köszönöm:mad:
A pálya szuper volt nekem egyébként is kedvencem a Nagykopasz és környéke, A jelölést én mintaszerünek mondanám.
Dante õ meg egyszerûen csak Dante. ( Lassan már azt hiszem hogy egy egyenes folyóson is eltéved:help:
A sérülteknek jobbulást, a felvezetõkör végén tényleg csúnyán nézett ki a srác.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. június 13. - 20:04
.....Attól függetlenül,hogy egy percet sem aludtam az éjjel (a szó legszorosabb értelmében)(front,stb) a 3:10-es idõ középen elfogathatónak tartom...
Pálya állapota : 5
Jelölés : 5
Itatók száma : 5
Italok minõsége : 3
Kiszolgálás : 4
Szeretetcsomag : 1 vagy Nem volt
Zuhanyzó volt..hidegvizes...késõbb melegvizes..Grószék közbenjárásával
Volt bicajmosó...Egyedüliként csapattam le a port a bicajomról.Viszont a nyomás borzasztóan lekorlátozva..késõbb módosítottuk...
Bíró Ádám.... : )
Kulacs az nem rossz ötlet...mert úgyis fogyókellék...póló meg egy rakattal van....
Valami kis mini tésztaparty lehetett volna a célba...ekkora nevezési díjért....
Összességében ennyi.
Írta 2009. június 13. - 19:04
Díjazást elég gyérnek tartom... egy serleg, egy érem, egy póló, meg egy zokni... értem én, hogy gazdasági világválság, de azért hasonlításképpen: tavaly U15-ös kategória(vagyis az, amiben most én indultam) 30- vagy 50 ezer Forintos(már nem emlékszem) Bikefun utalványt kapott... :chin:
Írta 2009. június 13. - 18:35
Szerintem is jó kis menet volt. Ideális idõ, ideális pálya, ideális jelölés. És csodálatos módon még eléheznem sem sikerült a végére
Ha akartam volna se tudtam volna eltévedni, Dante nem tudom mit csinál, de ha van egy kis rés a szalagon tuti odakeveredik és megpróbál templomot kerülni az erdõben ....
A sok sérült fura (ja, középtávon volt is konkrétan bukás a rajt után az aszfalton) mert szerintem nem nehéz a terep, bár lehet épp emiatt engedték neki sokan a kelleténél jobban. Gondolom sokan láttátok Árpádot (Happybike) elég csúnyán nézett ki a pálya szélén. Állítólag 4 csigolyája megrepedt, biztos fogunk még hallani róla. Remélem hamar felépül, és a többi sérült is.
Hol olvastál te 86 km-t a hosszútávra ? A honlapon 80 van írva, nekem a közép stimmelt (55) teljesen jól.
- És Dante még Harci lepkékkel vív közben és babakocsit koccol ....
- A táv nekem 79,7km lett uh szerintem rendben volt!
- Jó kis nyomatós pálya volt, a frissítõknél a kiszolgálás katasztrófa volt, kivételt képez a Nagy kopasz és a Telki frissítõ állomás, ott kb. 8 poharat akartak belenyomni a kezembe. A többinál svédasztal jelleggel elvehetted magadnak! Igazából nem hiányzott, csak jól esett volna az elismerõ hozzáállás a versenyzõknek.
- Sajnos két balesetrõl tudok, egy váll és kulcs csont törés, a másiknál nem tudom mi tört, de brutális 4-5 méteres szaltó a bringával, utána besokkolás ...
Minden lábadozónak gyors felépülést!
túlvagyunk a versenyen. vegyes érzelmekkel jöttünk el:
pozitívumok:
- nagyon jó pálya
- nagyon jó kijelölés
- csinos lányok a pálya szélén
negatívumok:
- a (helyszíni) nevezési díjért cserébe kapott (vagyis nem kapott) rajtcsomag (egy db rajtszámot és 3 db kábelkötegelõt kaptunk a pénzünkért)
- szerencse, hogy gondoskodtunk saját frissítésrõl (high5), így nem a 2007-ben lejárt szavatosságú Gatorade-t kellett a pofánkba tölteni
- elmaradt pénzdíj (a honlap szerint az abszolút férfi kategóriák elsõ 5 helyezettje pénzdíjat kap).
Andris!!!
Olvasd el figyelmesen, MARATON nyeremények! Te csak Fél-maratonon (középtáv) mentél, oda nem jár! A maraton az a hosszú táv ....
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. június 13. - 18:30
pulzus : 180 átlag , 187 max. A maxot kiadtam magamból ez a lényeg. Esésem, defektem nem volt
Jobbulást a sérülteknek.
Haza fele már nagyon álmos voltam ,de haza értem gond nélkül .
Írta 2009. június 13. - 18:14
Ha akartam volna se tudtam volna eltévedni, Dante nem tudom mit csinál, de ha van egy kis rés a szalagon tuti odakeveredik és megpróbál templomot kerülni az erdõben Szóval nekem nem volt gondom, a frissítõkkel sem. Mivel nem szoktam amúgy Getoraidet inni az ízérõl nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire normális, de sûrûnek tûnt, és mûködött
A sok sérült fura (ja, középtávon volt is konkrétan bukás a rajt után az aszfalton) mert szerintem nem nehéz a terep, bár lehet épp emiatt engedték neki sokan a kelleténél jobban. Gondolom sokan láttátok Árpádot (Happybike) elég csúnyán nézett ki a pálya szélén. Állítólag 4 csigolyája megrepedt, biztos fogunk még hallani róla. Remélem hamar felépül, és a többi sérült is.
edit: A távolság nem stimmelt - én elkavartam, de még nekem se jött ki a 86 .
Hol olvastál te 86 km-t a hosszútávra ? A honlapon 80 van írva, nekem a közép stimmelt (55) teljesen jól.
Írta 2009. június 13. - 17:52
Írta 2009. június 13. - 17:22
A sérülteknek remélhetõleg nem esett komoly baja, mielõbbi jobbulást nekik!
Jövõre ugyanitt!
Írta 2009. június 13. - 17:22
Egész jól ment, majd jött a Kutya-hegyi lejtõ, ami számomra a halál, mivel eleve nem, vagyok jó lejtõzõ, na de most mindezt úgy, hogy a gyorsak a nyomon süvítenek el, én meg az avarban sodródok, nem volt egy élmény. Innen már részben a számomra ismerõs részeken mentünk, tetszett a rázató is, bõven 60 feletti tempót csapattam rajta.
Majd Nagy Kopasz, s itt volt az egyetlen hiba az eddig tökéletes kijelölésben - sajnos egy y-nál hiányzott a jel, s ketten elkavartunk rossz irányba 3-4 km-t. Mindkét csapás bringanyomokkal volt tele, s pont akkor, nem láttunk senkit. Fura volt ez a rész, mivel mindenhol máshol tökéletes, szinte szájbarágós volt a kijelölés. A második körre kifejezetten figyeltem erre a részre, s nem volt jel, csak miután a bal ágon továbbmentem, de az elágazás elõtt se semmi, s a rossz ösvény sem volt lezárva. Sajnos egy dolog kellett volna: UCI-kód, böszme A4-es lapon egy x-betû. Nagyon sajnáltam ezt a kis elkavarást, mivel enélkül a kijelölés 110 %-os lett volna - viszont egy hibás, vagy hiányzó, esetleg szél által összekuszált jel is elegendõ ahhoz, hogy eltúrázgass máshová, mint kellene.
Viszont innentõl kezdve elég jól megnyomtam a végét, s csak beértem 4 órán belül (minden jel ellenére). Eléggé egy peches verseny volt számomra, de edzésnek azért nagyon is jó. A táj és a nyomvonal tetszett, a hosszú mászásokat hiányoltam, konkrétan 70-30 % arányban nagy és középtányéron végignyomtam az egészet. Igazából, ha az ominózus Kutya-hegyi lejtõt kihagytuk volna, még inkább tetszett volna. A célbaérkezés után gyors nassolás, kulacsfelvétel, majd rehab. A frissítés a pályán nagyon jó volt, ezzel nem volt problémám, s végre jó arányban volt az izo-lötyi keverve. Viszont az íze fura volt, lehet, hogy azért, mert lejárt? Ezt nem tudtam megállapítani, de eléggé vegyszerízû volt. Hiányoltam a pólót, azért, valljuk be, egy kulacs nem ugyanaz a "tétel", szóval remélem, jövõre ez visszatér. Nem találtam a célban kajaosztást, csak fizetõset, szóval ezzel kapcsolatban, mielõtt kritikát fogalmaznék meg, megvárom az okosokat. Nekem a kastélypark, mint rajtközpont, nagyon tetszett, de nem tudom itt mi lett volna nagy sár esetében, egy nagy csomó infrastuktúrát (zuhany, bringamosó) nem láttam. (biztos volt) Nem találtam konténeres wc-ket sem, s a jelek szerint más sem, mivel a rajt elõtt 20 percig álltunk sorba, hogy wc-hez jussunk. Szóval, összefoglalva, egy jó kis pörgõs verseny volt, ami számomra picit pechesen alakult, de látván a sok sérültet, még örülhetek, hogy nem lett semmi bajom.
edit: A távolság nem stimmelt - én elkavartam, de még nekem se jött ki a 86 .
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. június 13. - 17:07
Grat minden résztvevõnek!!
Írta 2009. június 13. - 17:04
pozitívumok:
- nagyon jó pálya
- nagyon jó kijelölés
- csinos lányok a pálya szélén
negatívumok:
- a (helyszíni) nevezési díjért cserébe kapott (vagyis nem kapott) rajtcsomag (egy db rajtszámot és 3 db kábelkötegelõt kaptunk a pénzünkért)
- szerencse, hogy gondoskodtunk saját frissítésrõl (high5), így nem a 2007-ben lejárt szavatosságú Gatorade-t kellett a pofánkba tölteni
- elmaradt pénzdíj (a honlap szerint az abszolút férfi kategóriák elsõ 5 helyezettje pénzdíjat kap).
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. június 13. - 16:33
Én rövidtávon mentem, de én is láttam 3 perecelés vérzõ eredményét ;( Jobbulást Nekik!
Írta 2009. június 13. - 16:11
Sajnos 2 balesetet is láttam, jobbulást mindenkinek!