Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Eredmények:

http://www.tempospor...rosskovacsi.pdf

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
sok fotóst láttam, biztosan lesznek fönn több forrásból képek! a rövid táv férfi résztvevõinek a létszámát esetleg nemtudja valaki?

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

Esetleg valaki tett fel fotókat a netre?

Tényleg sok bukás volt, a traumatológián jópáran voltak bringás cuccban....

H.Zolival találkoztam.Õ biztos felteszi.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Esetleg valaki tett fel fotókat a netre?

Tényleg sok bukás volt, a traumatológián jópáran voltak bringás cuccban....

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nekem nagyon bejött. 2 dolgot kivéve a rajtoltatás ( kisebb gond ) számomra a nagyobbik gondot az jelentette hogy az egyik frissítõn felhajtott izolötyi után kb 2 perccel elég fájdalmas hasgörcs kapott el ami lassan már kezd szûnni, csak az hátra lévõ kb 20km volt szenvedõs miatta. Ha tényleg le volt járva az izolötyi akkor azt felháborítónak tartom hogy ilyet kihoznak egy sport rendezvényre , nem volt elég átcímkézõs botrány? Arról nem is beszélve hogy elég valószínûnek tartom hogy ennek köszönhetem a görcseimet.
Tényleg nagyon köszönöm:mad:
A pálya szuper volt nekem egyébként is kedvencem a Nagykopasz és környéke, A jelölést én mintaszerünek mondanám.
Dante õ meg egyszerûen csak Dante. ( Lassan már azt hiszem hogy egy egyenes folyóson is eltéved:help::)
A sérülteknek jobbulást, a felvezetõkör végén tényleg csúnyán nézett ki a srác.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Na szóval:

.....Attól függetlenül,hogy egy percet sem aludtam az éjjel (a szó legszorosabb értelmében)(front,stb) a 3:10-es idõ középen elfogathatónak tartom...

Pálya állapota : 5
Jelölés : 5
Itatók száma : 5
Italok minõsége : 3
Kiszolgálás : 4
Szeretetcsomag : 1 vagy Nem volt
Zuhanyzó volt..hidegvizes...késõbb melegvizes..Grószék közbenjárásával
Volt bicajmosó...Egyedüliként csapattam le a port a bicajomról.Viszont a nyomás borzasztóan lekorlátozva..késõbb módosítottuk...
Bíró Ádám.... : )
Kulacs az nem rossz ötlet...mert úgyis fogyókellék...póló meg egy rakattal van....
Valami kis mini tésztaparty lehetett volna a célba...ekkora nevezési díjért....
Összességében ennyi.
Team Heavy Pedál Szeged

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Jó volt, jól ment, a rajtot még mindig hülyeségnek tartom. Megnyertem!:)

Díjazást elég gyérnek tartom... egy serleg, egy érem, egy póló, meg egy zokni... értem én, hogy gazdasági világválság, de azért hasonlításképpen: tavaly U15-ös kategória(vagyis az, amiben most én indultam) 30- vagy 50 ezer Forintos(már nem emlékszem) Bikefun utalványt kapott... :chin:

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Szerintem is jó kis menet volt. Ideális idõ, ideális pálya, ideális jelölés. És csodálatos módon még eléheznem sem sikerült a végére :D

Ha akartam volna se tudtam volna eltévedni, Dante nem tudom mit csinál, de ha van egy kis rés a szalagon tuti odakeveredik és megpróbál templomot kerülni az erdõben :D ....
A sok sérült fura (ja, középtávon volt is konkrétan bukás a rajt után az aszfalton) mert szerintem nem nehéz a terep, bár lehet épp emiatt engedték neki sokan a kelleténél jobban. Gondolom sokan láttátok Árpádot (Happybike) elég csúnyán nézett ki a pálya szélén. Állítólag 4 csigolyája megrepedt, biztos fogunk még hallani róla. Remélem hamar felépül, és a többi sérült is.

Hol olvastál te 86 km-t a hosszútávra ? A honlapon 80 van írva, nekem a közép stimmelt (55) teljesen jól. :)

- És Dante még Harci lepkékkel vív közben és babakocsit koccol .... :D

- A táv nekem 79,7km lett uh szerintem rendben volt!

- Jó kis nyomatós pálya volt, a frissítõknél a kiszolgálás katasztrófa volt, kivételt képez a Nagy kopasz és a Telki frissítõ állomás, ott kb. 8 poharat akartak belenyomni a kezembe. A többinál svédasztal jelleggel elvehetted magadnak! Igazából nem hiányzott, csak jól esett volna az elismerõ hozzáállás a versenyzõknek.

- Sajnos két balesetrõl tudok, egy váll és kulcs csont törés, a másiknál nem tudom mi tört, de brutális 4-5 méteres szaltó a bringával, utána besokkolás ...

Minden lábadozónak gyors felépülést!

túlvagyunk a versenyen. vegyes érzelmekkel jöttünk el:
pozitívumok:
- nagyon jó pálya
- nagyon jó kijelölés
- csinos lányok a pálya szélén :)

negatívumok:
- a (helyszíni) nevezési díjért cserébe kapott (vagyis nem kapott) rajtcsomag (egy db rajtszámot és 3 db kábelkötegelõt kaptunk a pénzünkért)
- szerencse, hogy gondoskodtunk saját frissítésrõl (high5), így nem a 2007-ben lejárt szavatosságú Gatorade-t kellett a pofánkba tölteni
- elmaradt pénzdíj (a honlap szerint az abszolút férfi kategóriák elsõ 5 helyezettje pénzdíjat kap).

Andris!!!

Olvasd el figyelmesen, MARATON nyeremények! Te csak Fél-maratonon (középtáv) mentél, oda nem jár! A maraton az a hosszú táv ....
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Én is haza értem. Végre jó idõ volt. fél 9 re már fent is voltunk . Szervezés szupi volt csak az utolsó 5 km -en tévedtem el majdnem, mert nem volt egyértelmû néhány jelölés. Edzõmmel mentem az elején, az elsõ felfelén leszállás nélkül középen sikerült felmenni gond nélkül.Egy lefelén Geri után eredve majdnem estem ( a naptól nem láttam az utat, jah és az út közepén a kanyarba egy kõvel találtam szembe magam, jó nagyot dobott, de vissza tudtam hozni az egyensúlyom ) A pálya többi része nagyon tetszett . Jó sok mászás volt de én szeretem õket. Lefeléken sem volt gond. Közepétõl egyedül mentem szinte a célig . Sokszor azt hittem h eltévedtem... Már a Kastély területén voltam, mikor egyszer csak elhagyott az erõm, nagyon nehezen tudtam már menni . De utolsó erõmet összeszedve berongyoltam a célba. Sajna lecsúsztam a dobogóról 4-5 perc kellett volna. Végül 4. lettem felnõtt nõk között (kis maraton )
pulzus : 180 átlag , 187 max. A maxot kiadtam magamból ez a lényeg. Esésem, defektem nem volt
Jobbulást a sérülteknek.
Haza fele már nagyon álmos voltam ,de haza értem gond nélkül .

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Szerintem is jó kis menet volt. Ideális idõ, ideális pálya, ideális jelölés. És csodálatos módon még eléheznem sem sikerült a végére :D

Ha akartam volna se tudtam volna eltévedni, Dante nem tudom mit csinál, de ha van egy kis rés a szalagon tuti odakeveredik és megpróbál templomot kerülni az erdõben :D Szóval nekem nem volt gondom, a frissítõkkel sem. Mivel nem szoktam amúgy Getoraidet inni az ízérõl nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire normális, de sûrûnek tûnt, és mûködött :)

A sok sérült fura (ja, középtávon volt is konkrétan bukás a rajt után az aszfalton) mert szerintem nem nehéz a terep, bár lehet épp emiatt engedték neki sokan a kelleténél jobban. Gondolom sokan láttátok Árpádot (Happybike) elég csúnyán nézett ki a pálya szélén. Állítólag 4 csigolyája megrepedt, biztos fogunk még hallani róla. Remélem hamar felépül, és a többi sérült is.

edit: A távolság nem stimmelt - én elkavartam, de még nekem se jött ki a 86 :).

Hol olvastál te 86 km-t a hosszútávra ? A honlapon 80 van írva, nekem a közép stimmelt (55) teljesen jól. :)

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
fél 10 re odaértünk, rajtszámátvételnél semmi gond nemvolt, mindenki tudta a dolgát.A rajt szuperül megvolt csinálva, 10 km után 1 srác kiabálta a következõ pár szót a pálya szélérõl, hogy "belsõd van?" gyorsan megálltam nyeregtáskából kidobtam az enyém, dobtam mellé gumileszedõt is mert azsem volt nála .....MINEK?:D (ez 10 mp alatt történt, még utánamkiabálta hogy "angyal vagy"ok:D és még egy kicsit hangosabban az gondolom nem nekem szólt, h a .....va életbe:D)ezután minden istenkirály volt jelölés, szép lányok, kedves emberek, nemvolt defekt nemis kívánhattam volna jobbat. Idei legjobb maratonom! Köszönet a szervezõknek, és jobbulást a sérülteknek!

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
Zsírkirály istencsászár volt, idei legjobb maraton(om) volt :)
A sérülteknek remélhetõleg nem esett komoly baja, mielõbbi jobbulást nekik!
Jövõre ugyanitt!
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jó kis verseny volt. Szóval, elindultam pumpa nélkül, s valami isteni csoda folytán célba értem. Ez különösen érdekes, mivel a célban már kb 2 centit buggyant ki a latexbelsõ a külsõn esett 3 centis vágáson. (hüpp-hüpp Conti Race King SS) Rögtön az elején majdnem bukásba keveredtem, de mindig vannak olyanok, akik a sík aszfalton összecsinálják magukat 10 méter elõnyért, s az elsõ "nagytányéros" felfelén elbillennek. Hosszútávon ennyire már ismernünk kellene magunkat. :chin:

Egész jól ment, majd jött a Kutya-hegyi lejtõ, ami számomra a halál, mivel eleve nem, vagyok jó lejtõzõ, na de most mindezt úgy, hogy a gyorsak a nyomon süvítenek el, én meg az avarban sodródok, nem volt egy élmény. Innen már részben a számomra ismerõs részeken mentünk, tetszett a rázató is, bõven 60 feletti tempót csapattam rajta.

Majd Nagy Kopasz, s itt volt az egyetlen hiba az eddig tökéletes kijelölésben - sajnos egy y-nál hiányzott a jel, s ketten elkavartunk rossz irányba 3-4 km-t. Mindkét csapás bringanyomokkal volt tele, s pont akkor, nem láttunk senkit. Fura volt ez a rész, mivel mindenhol máshol tökéletes, szinte szájbarágós volt a kijelölés. A második körre kifejezetten figyeltem erre a részre, s nem volt jel, csak miután a bal ágon továbbmentem, de az elágazás elõtt se semmi, s a rossz ösvény sem volt lezárva. Sajnos egy dolog kellett volna: UCI-kód, böszme A4-es lapon egy x-betû. Nagyon sajnáltam ezt a kis elkavarást, mivel enélkül a kijelölés 110 %-os lett volna - viszont egy hibás, vagy hiányzó, esetleg szél által összekuszált jel is elegendõ ahhoz, hogy eltúrázgass máshová, mint kellene.

Viszont innentõl kezdve elég jól megnyomtam a végét, s csak beértem 4 órán belül (minden jel ellenére). Eléggé egy peches verseny volt számomra, de edzésnek azért nagyon is jó. A táj és a nyomvonal tetszett, a hosszú mászásokat hiányoltam, konkrétan 70-30 % arányban nagy és középtányéron végignyomtam az egészet. Igazából, ha az ominózus Kutya-hegyi lejtõt kihagytuk volna, még inkább tetszett volna. A célbaérkezés után gyors nassolás, kulacsfelvétel, majd rehab. A frissítés a pályán nagyon jó volt, ezzel nem volt problémám, s végre jó arányban volt az izo-lötyi keverve. Viszont az íze fura volt, lehet, hogy azért, mert lejárt? Ezt nem tudtam megállapítani, de eléggé vegyszerízû volt. Hiányoltam a pólót, azért, valljuk be, egy kulacs nem ugyanaz a "tétel", szóval remélem, jövõre ez visszatér. Nem találtam a célban kajaosztást, csak fizetõset, szóval ezzel kapcsolatban, mielõtt kritikát fogalmaznék meg, megvárom az okosokat. :D Nekem a kastélypark, mint rajtközpont, nagyon tetszett, de nem tudom itt mi lett volna nagy sár esetében, egy nagy csomó infrastuktúrát (zuhany, bringamosó) nem láttam. (biztos volt) Nem találtam konténeres wc-ket sem, s a jelek szerint más sem, mivel a rajt elõtt 20 percig álltunk sorba, hogy wc-hez jussunk. Szóval, összefoglalva, egy jó kis pörgõs verseny volt, ami számomra picit pechesen alakult, de látván a sok sérültet, még örülhetek, hogy nem lett semmi bajom.

edit: A távolság nem stimmelt - én elkavartam, de még nekem se jött ki a 86 :).
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Nagyon klasszul szervezett verseny volt. Minden rendben volt a szalagozás,jelölés,frissítõk,stb.....:clap: A pálya lehet,hogy gyors volt,én nem annyira!:scratchhe Két nagy perecet láttam én is,JOBBULÁST! Nekem rehab verseny volt,éreztem a térdsérülésem rendesen,de sikerült a rövidet végig tekernem.
Grat minden résztvevõnek!!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
túlvagyunk a versenyen. vegyes érzelmekkel jöttünk el:
pozitívumok:
- nagyon jó pálya
- nagyon jó kijelölés
- csinos lányok a pálya szélén :)

negatívumok:
- a (helyszíni) nevezési díjért cserébe kapott (vagyis nem kapott) rajtcsomag (egy db rajtszámot és 3 db kábelkötegelõt kaptunk a pénzünkért)
- szerencse, hogy gondoskodtunk saját frissítésrõl (high5), így nem a 2007-ben lejárt szavatosságú Gatorade-t kellett a pofánkba tölteni
- elmaradt pénzdíj (a honlap szerint az abszolút férfi kategóriák elsõ 5 helyezettje pénzdíjat kap).

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Sledge

Sledge

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
A pálya, az idõ, a rendezés hibátlan volt :o !
Én rövidtávon mentem, de én is láttam 3 perecelés vérzõ eredményét ;( Jobbulást Nekik!

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Megvolt a verseny, én középtávot mentem , pálya nagyon gyors volt tényeg!
Sajnos 2 balesetet is láttam, jobbulást mindenkinek!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Sajnos nem lehetek ott.Jó versenyzést, és szép idõt mindenkinek!!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Szép idõnk lesz:). Mindenkinek jó versenyt.

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Üdv Mindenkinek! A távollakók megnyugtatására - szinte teljesen kitisztult az ég, elállt a szél, szerintem nem lesz több esõ, mindenki állítsa be az ébresztést, aki messzirõl jön, és korán kell kelnie..:)