Elolvasva a hozzászólásokat kicsit összegezve válaszolok:
Rajt szokás szerint elég gázos volt,sajnos buktak is.Egyszerüen nem tudjuk megoldani másképp nem engedélyezik a hosszabb útlezárást.
Sajnos sok sérült volt köztük három komolyabb mert levitték a traumatológiára õket. A mentõsökkel nagyon gyakran mentünk ki menteni (infuzió,sokktalanítás...)Jobbulást nekik.
A pálya nagyon gyors volt és innen jöttek a próblémák.Sokan túlvállalták magukat sebesség szempontjából.
A (helyszíni-5500ft) nevezési díjért mit vártok általában?
Egy jó versenyt,rendezést,frissítõket,ajándékot..Kérhettünk volna 8000 ft-ot mint a többi MK futamon és akkor a különbözetbõl rakhatunk volna a rajtszám mellé müzliszeletet,energia kaját,szóróanyagot prospektusokat stb.Kaphatatok volna verseny után egy tál meleg ételt is.
DE! A 2500ft különbségbõl azt esztek vagy vesztek magatoknak ami nektek jó.Miért kényszeritsünk rá valakire olyan dolgokat ami nem kell,nem ízlik,nem használja?Vagy miért vegyünk ki a zsebetekbõl ennyivel több pénzt?
Ha ez zavarja a többséget akkor mi is többet kérünk majd jövõre és akkor majd adunk egy jó nagy rajtcsomagot.(amit utána mint szemét szedjük össze)
Idén kulacsot adtunk ajándékba mert a póló minõsége amit kaptunk volna elég siralmas volt és majdnem minden versenyen azt adnak.Nekem itthon pár száz!! darab már van de alig párat hordok mert nem tetszik...
Dante!Te még Balatonra menet is eltévednél az M7-en!(
)Jövõre már gondolkodom azon hogy végig kötél lesz kifeszítve az út mellett és Neked egy beülõben kell elindulnod amit rácsatolunk.Vagy végig vaskordon lesz.Egyébként a hosszútáv 80km-re volt kiírva.(ami pontosan annyi mert GPS-el mértem).Szerintem véletlenül a nevezésnél a régi táblát láttad (sorry-jövõre kicserélem). Egyébként volt bringamosó (minek?,)zuhany.
A frissítésnél a versenybírók külön kérték hogy NE adják kézbe a poharakat .Utána nézek majd a érvényességi idönek is.Sorry hogyha valakinek valami gondja volt vele...Különben én kértem hogy egy nagyon kicsit hígabbra keverjék a löttyöt mert többen azt mondták hogy túl édes.
Pro Bike Gear-díjazásról:Én megnyertem a Buda maraton senior 2-öt.Kaptam egy kupát,érmet és 2db energia zselét.De a Bakony maratonon is a kupa mellé egy kulcs készletet kaptam (kb.6-at).Szerintem múlt évben nem kaptak a fiatalok 30000ft-os vásárlási utalványt.
Mit szeretnél?Egy pár egyszerû gumit, kerékpárzárat, kulcskészletet, lámpát?A díjak elosztásánál elöször táv (maraton,félmaraton,kismaraton) és az életkor számit(felnött,master,senior,+fiatalabbak).Egyébként nagyon nehéz szponzorokat találni-próbáld ki egyszer.
Köszönöm mindenkinek a kulturált versenyzést és a sérültek pátyolgatását.Szemetet is alig találtunk az erdõben-kivéve pár kulacsot.