Leszakítottak mint a pipacs és eltévedtem szóval nem láttam az egész pályát (39 km/1000 szinttel jött össze amiből a fele biztos nem a pálya része volt) de többek között a hosszú gyors lefelét ("Fehér út" sárga túristaút) megtaláltam. Most nagyon nem tetszik, sok helyen veszélyesen sodródik/kátyús. Ahol a gyors rész kezdődik (valahol a dombtető jobbra elágazás után van egy kilátás balra és utána a jobbra lefelé kezdeténél) mindig van egy hatalmas árok a bal oldalon amibe jobb nem belecsúszni, most pluszba van a kanyar jobb oldalán egy pukli ami mintha frissen felszórt murva lenne, csúszik mint az állat. Azon át sebességből csak egyenesen bele az árokba mész, ha csak nem fel a meredek bal falára ahonnan valahogy visszaugrasz, de azt senkitől se lehet elvárni, főleg nem úgy hogy vakon megy neki.
Az azutáni részek is sodródnak, néhol mintha olyan finom szemcsés kövekkel lenne felszórva mint a homok, jól kell fogni a kormányt hogy ne korcsolyázz el. Nem tudom hogy ez valami erdészeti terv szerint megy de pár éve még döngölt föld volt ahol ezerrel mehettél, mióta "karbantartják" a felszórással verseny szempontjából minden évben rosszabb.
Pályabejárás alkalmaként amúgy is lassabban mentem és még jó is, a számomra két legélvezetesebb lefelékben még így is többször lassítanom/megállnom kellett, párszor visszamentem hogy megnézzem esetleg más nyomvonalon megoldható e de van ahol egyszerűen nem. Ha így marad, vagy Kedd/Szerdán még "javít" rajta a felhőszakadás akkor remélem többszörös mentőszolgálat lesz..
Egyébként alig merem említeni hogy mindez talán valahol összefügg az időjárás egyre szeszélyesebb voltával, a légkörben több pára jelenlétével és az ebből következő többször előforduló felhőszakadásos vízmennyiséggel.