Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

Gabriellam

Gabriellam

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Szia, azt szeretném kérdezni, hogy ez úgy értendõ: egyik nap a 24 másik nap a 42 km? Köszi

Gabriellam

Gabriellam

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Köszi! Várjuk a jó idõt! :) És a további infókat.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Sziasztok!
Jövõ hét szombaton és valószínûleg vasárnap is lesz pályabejárás.(24 km és 42 km)
Találkozó elõre láthatólag 10:00-kor a kis kápolnánál.
(megjegyzem lehet hogy most vasárnap is kimegyek de ez erõsen idõjárás függõ)

Gabriellam

Gabriellam

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Egyszer jártam arra. Térképemre berajzoltam a honlapról, de nem a legjobb ha meg kell állni térképet nézegetni. Még várom hogy legyen közös tekerés, Paul júni 9re mondta, de szívesen megyek külön is.

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás
Csak bejárni szeretném (középtávra neveztem), itt majdnem mindegy, a ki hogy teker. Amúgy lassan. ;) Fontosabb lenne a helyismeret, nekem ott 0.

Gabriellam

Gabriellam

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Szia, én mindenképp szeretnék körbemenni a röviden, és ha minden igaz lesz olyan pályabejárás amint elvisznek ilyen hobbistákat is mint én. Te melyiken mennél és milyen szinten tekersz? Köszi Gabi

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás
Jó lenne egyszer, mondjuk a jövõ hétvégén körbemenni. Van hozzá kedve valakinek?

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
A nevezettek biztosan kaptak e-mailt, de azért beidézem azok számára, akiknek ez még hátra van. A pálya is változik kissé.

---
Fontos infók Crosskovácsi 2013 mountain bike marathon versenyrõl!

Az idei verseny NEM ÉRINTI Budajenõ és Telki belterületét, így szinte 100 százalék terepezés lesz az egész verseny,ennek megfelelõen átalakítottuk a frissítõket is.A telki frissítõpont kimarad. A Nagy- Kopaszon viszont az eddigi víz frissítõ helyett
TELJES FRISSÍTÕT adunk a versenyzõknek, izotóniás itallal, banánnal, csokoládéval stb.

A másik fontos változás a pályában hogy a Telki-Budajenõ útvonal helyett, egy ÚJ PÁLYASZAKASZT iktatunk be! Persze egy lendületes lejtõt és egy kiadós mászást tettünk bele!!

Az idei évben KIHAGYJUK a Crosskovácsi marathonon belüli Rallyt, Elnézést azoktól akik indulni szerettek volna ebben a számban! De ne kedvetlenedjen el senki! Ezt a számot õsszel szeretnénk megrendezni immáron ÖNÁLLÓ versenyként!

A Idei crosskovácsi poló is speckó TECHNIKAI POLÓ lesz, egyedi designel a tavalyihoz hasonlóan! A versenyen a Crosskovácsi Shopban korlátozott számban azok is vásárolhatnak belõle akik nem polóval neveztek, de megtetszik a cucc!

Jó szokásunkhoz híven az idén is van HELYSZÍNI NEVEZÉS a versenyen, de vigyázz ne az utolsó pillanatra hagyd az érkezésedet!

.. és még egy fontos info: A versenypályán km táblákat fogunk elhelyezni. Baleset esetén a rajtszámodon feltüntetett orvosi ügyeletet kell majd felhívnod, és a balesethez legközelebbi km táblán található számot bemondanod. Így könnyebben be tudjuk azonosítani a baleset helyszínét.

CihaZoli

CihaZoli

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Utazási gondok miatt eladó a nevezésem! Középtáv, M2 kat., póló nélkül 4500Ft.

niner

niner

új vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás

Ha elõnevezek egy megadott határidõig és leadom a póló méretemet 'L', letekerem a kiszemelt távomat, beérek a célba és közlik velem, az 'L'-es méret elfogyott de van 'M'-es ami ugyebár nem épp akkora és biz kicsi is, mit tudok tenni. Feszítek benne de rendesen.

Nálam is volt egy kis gond a póló mérettel. Középtávon a mezõny elsõ felében értem be, de XXL-es helyett már csak M-es és kisebb pólók közül válogathattam. A lányoknak nem volt tudomásuk az elõzetesen bejelölt méretekrõl, csak adtak mindenikek egy-egy pólót, ami amúgy megint jól sikerült - a kulacsról nem is beszélve. Csak feltételezem lehet, hogy mindenki alálõtte a méretet, és utólag korrigált a késõbb érkezõk rovására, amit a lista hiányában - akár jóhiszemûen is - gond nélkül megtehettek. Egy méretlistával a lányok elejét vehették volna a problémának. Mivel legközelebb sem leszek sokkal gyorsabb, hamá bejelölhettük a méretet...
Köszönet a lányoknak, akik valahonnan kerítettek egyet, látván szorult helyzetemet az M-esben.:)

kowee19

kowee19

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
A görcsöket okozhatja kialvatlanság, Kálcium és Magnézium hiánya is.

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Amirõl még senki nem beszélt pedig kis hazánkban szvsz az egyik legjobbat adják, ha nem a legjobbat. A póló nagyon jól néz ki és nagyon minõségi anyag. Köszönjük!

Valóban jó a póló és klassz az anyaga is. De azért egy apró észrevétel errõl. Ha elõnevezek egy megadott határidõig és leadom a póló méretemet 'L', letekerem a kiszemelt távomat, beérek a célba és közlik velem, az 'L'-es méret elfogyott de van 'M'-es ami ugyebár nem épp akkora és biz kicsi is, mit tudok tenni. Feszítek benne de rendesen.
Szóval ez az igazi motiváció jövõre: akkor kapsz rádvaló pólót ha gyorsan tekersz és idejében beérsz. Ezt ha tudtam volna jobban megyek :)

Na de most egy pici komolyság: Mégis mi volt a gond elõnevezések alapján csak lehetett volna számolni mibõl mennyit rendeljenek? Persze én így is örülök, és büszke vagyok hogy letekerhettem.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Amirõl még senki nem beszélt pedig kis hazánkban szvsz az egyik legjobbat adják, ha nem a legjobbat. A póló nagyon jól néz ki és nagyon minõségi anyag. Köszönjük!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

A teljesítménytúra idõpontja december óta fix volt. Ez az idõpont megtalálható volt a TTT honlapján.
A Turul túra nyomvonala is ismert volt, január óta.
Én úgy gondolom, hogy itt nem csak a túrarendezõk hibázhattak, hanem a Crosskovácsi rendezõi is.
Szerintem mindkét félnek meg kellett volna nézni más-más programfüzeteket.
Egyébként a Turul túra harmadik éve június második hétvégéjén van.

A crosskovácsi kb.6-7 éve ugyanazon útvonalon és idõpontban kerül megrendezésre.Ha tervezek egy új túrát vagy versenyt akkor megnézem hogy azon a hétvégén ott valaki nem rendez-e valamilyen megmozdulást.Mivel a természetvédelemtõl engedély kell,nekik tudniuk kellene a két eseményrõl.Ezért is csodálkoztak rá hogy itt egy túra is lesz.
A természetvédõk és az erdészet ezt az útvonalat engedélyezte és nem akarja hogy másfelé vigyük a versenyt.
Valahogy felvesszük a kapcsolatot a túra rendezõivel hogy kompromisszumot kössünk velük.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

2009. június 13.
2010. június 5.
2011. június 18.

Tehát akkor igazából feleslegesen anyázzuk egymást túrázók - bringások, amikor mindenkinek rendben volt a papírja, csak egy szerencsétlenség miatt ártatlanul "haladtunk egy vágányon".

Én is furcsáltam, hogy rengeteg turistával találkoztam, ahol tudtam elõre fütyültem, majd szóltam, hogy jönnek még ~200-an. Általában készségesen félre is állt mindenki. Sokszor féltem, hogy baj lesz, mert ha ütközünk, akkor mindketten hatalmasat esünk.

Hál'isten anyázásról szó sincs , szinte mindenki egyetért abban , hogy nem a résztvevõk tehetnek a kialakult helyzetrõl , én a magam részérõl elég pozitív hozzáállással találkoztam a "síbotosok" felõl.Fütyülni meg én is megtanultam , hisz én is Veszprémben nõttem fel;)Én még tacskón száguldoztam az emberek közt a Kossuth utcán , vagy az Öcsi-dombon és volt , hogy alig fogott a kontra.:)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

2009. június 13.
2010. június 5.
2011. június 18.

Tehát akkor igazából feleslegesen anyázzuk egymást túrázók - bringások, amikor mindenkinek rendben volt a papírja, csak egy szerencsétlenség miatt ártatlanul "haladtunk egy vágányon".

Én is furcsáltam, hogy rengeteg turistával találkoztam, ahol tudtam elõre fütyültem, majd szóltam, hogy jönnek még ~200-an. Általában készségesen félre is állt mindenki. Sokszor féltem, hogy baj lesz, mert ha ütközünk, akkor mindketten hatalmasat esünk.

Kint a réten is ahol fényképeztem, ott is brutálissan sok kiránduló volt.Fél percenként szólni kellett hogy "Vigyázz Pálya".
Szerencsére rendessek voltak és férre állattak! Az a szerencse,hogy bringás+Turista bukás nem volt.
Vagy legalább is nem tudok róla!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Az eddigi Turul túrák idõpontja:
2010.06.19.
2011.06.18.
2012.06.16.

2010-ben és 2012-ben ugyanaz volt a túra útvonla.
2011-ben is érintettük Nagykovácsit, ahonnan Szomor felé mentünk a Sárga sáv jelzésen.
Azonban 2011-ben csak késõ délután értünk Nagykovácsihoz.

Azt nem tudom, hogy a Crosskovácsi elmúlt években mikor volt.

2009. június 13.
2010. június 5.
2011. június 18.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

gyalogosturazo

gyalogosturazo

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

LEhet hülye kérdés de a két esemény eddig miért em találkozott? A legjobb tudomásom szerint a Crosskovácsi is évek óta ugyanebben az idõpontban van, mert hogy ezért nem tudok rajta sosem indulni, mert nekem érinti mindig az általános iskolás ballagást?!

Az eddigi Turul túrák idõpontja:
2010.06.19.
2011.06.18.
2012.06.16.

2010-ben és 2012-ben ugyanaz volt a túra útvonla.
2011-ben is érintettük Nagykovácsit, ahonnan Szomor felé mentünk a Sárga sáv jelzésen.
Azonban 2011-ben csak késõ délután értünk Nagykovácsihoz.

Azt nem tudom, hogy a Crosskovácsi elmúlt években mikor volt.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
LEhet hülye kérdés de a két esemény eddig miért em találkozott? A legjobb tudomásom szerint a Crosskovácsi is évek óta ugyanebben az idõpontban van, mert hogy ezért nem tudok rajta sosem indulni, mert nekem érinti mindig az általános iskolás ballagást?!

gyalogosturazo

gyalogosturazo

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Mindenféleképpen kell papíros engedély, függetlenül attól, hogy milyen útvonalon halad.