Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
Megközelítés szempontjából: Gyõr felõl szeretnék menni. Érdemes bemennem Pestre, vagy esetleg Dorog felõl támadjam Nagykovácsit? (Még nem jártam arrafelé egyszer sem)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Kiváló, akkor semmit sem kell pluszba vinnem! :clap:

De a rendezõk szívesen fogadnak esetleg pl.Powergelt,Born kaját. egyéb felesleges energia cuccot ,90gr-os új belsõt... de csak szígorúan azért hogy a versenyzõk súlycsökkentés miatt gyorsabban haladjanak

Nem minden fríssitõn van minden!Valahol csak víz van!Anna-laknál és a kastélyparkban vannak a kaják.

Más:holnap a felvezetés közben infókat adok a pályáról amit Era fog beírni.

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

úgy néz ki részemrõl a gumikérdés eldöntve.
most küldték a mailt, hogy Z-MAX intuition Pro-val kell mennem :)

de azért nem haragszom .... :D

Engem is felkértek tesztpilótának!:bananadanEzzel megoldódott a "milyen gumit tegyek fel " kérdése. Kíváncsian várom!:chin:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Víz,Born,Red Bull,csoki,keksz,müzli,nápolyi,banán és még pogácsa

Kiváló, akkor semmit sem kell pluszba vinnem! :clap:

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

kell sárgumi ? sose voltal még kovácsiba ezért nem tudhatom :) nem kell leosztani :)

Igen, mindenképpen 1,5-s mert nagyon ragacs ha sár van, és ez barnaföld az meg tud ragadni, no meg a réten az a sárga cucc fûvel ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Milyen kínálat lesz a frissítõpontokon?

Víz,Born,Red Bull,csoki,keksz,müzli,nápolyi,banán és még pogácsa

Rajt 9:30-kor.
Egyébként www.crosskovácsi.hu ha több info kell...

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
úgy néz ki részemrõl a gumikérdés eldöntve.
most küldték a mailt, hogy Z-MAX intuition Pro-val kell mennem :)

de azért nem haragszom .... :D
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Gondolom kolbászos kenyér. Komolyan, 2006-ban ilyen is volt :-) Persze a banánok és csokik mellett.

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
kell sárgumi ? sose voltal még kovácsiba ezért nem tudhatom :) nem kell leosztani :)

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
lehet hülye kérdés, Gyõr felõl má rkönnyen megtaláljuk a verseny helyszínét? 9, 30-kor már rajt, vagy csak 10-kor?

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

És az is jó lenne ha azt a rengeteg bogarat befogdosnátok vasárnapra, mert buzerálja a szemem és nem látom mikor jön Dante, hogy hátbaverjen :)

Õket direkt oda tenyésztettük õket mert azt jelzik hogy lassan mész!!Gyorsíts!

Más:van idõ limit ami úgy néz ki hogy a hosszútávra 13:00 után,a középtávra pedig 14:00 után nem engedünk ki senkit sem.Ez próbáljuk betartani de idõjárás függõ a dolog.
A lajtos kocsi pedig már fel van töltve vízzel ha esetleg száraz maradna a pálya.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Legyen az, hogy akit hátbaverek, s rákiáltok, hogy "ipi-apacs", annak ki kell állnia, s vennie nekem egy sört!

és mi legyen ha valaki téged ver hátba egy lejtõn? ;)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás
Jaa... én annyit kérnék a rendezõktõl, hogy ne legyen sár. intézzék már el. Aztán, ne legyen maraton közben esõ, de a por se szálljon. Napsütés ne legyen erõs. Olyan 24-25 fok legyen. Se több se kevesebb.

A kövek ne legyenek útban. A lejtõk legyenek hosszúak, az emelkedõket meg töröljék el..

hmm mit is akarok még..

ja hajtanom ne kelljen, hanem valaki húzzon be a célba, s legyen 20-as átlagom. A maraton végére ne fáradjak el, a biciklim tisztább legyen, mint startnál, s a sör a kezemben soha ne melegedjen fel.

nagyjából ennyit lehet leszûrni az utolsó 2 oldalról :D

Aki sakkozni akar maradjon otthon. Többiek meg lélekben készüljenek fel mindenféle idõjárási körülményre.

Oszt tekerjen mindenki.

bakker 2 éve a saras pályát lázasan is bevállaltam, s nem vagyok fanatikus. Más is meg tudja tenni.

És Dante-vel ellentétben én tényleg gyenge vagyok :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Miért, azt gondoltad, hogy hazaviszem elspájzolni? Olyan lenne, mint a "kiegyenlítõ foci", a végén meg a mentõk vinnék el a teljesen bemattult Partit és Buruczkit...:D Nem vernélek hátba egyébként, mert ismét gyenge vagyok, csoda, ha túlélem. :(
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Nekem tök mindegy milyen a pálya állapota csak száraz legyen :)
És az is jó lenne ha azt a rengeteg bogarat befogdosnátok vasárnapra, mert buzerálja a szemem és nem látom mikor jön Dante, hogy hátbaverjen :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Legyen az, hogy akit hátbaverek, s rákiáltok, hogy "ipi-apacs", annak ki kell állnia, s vennie nekem egy sört!

De meg is iszod mind! Nekem megér egy hátbaverést

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Paul üzeni:
A felvezetõ kört kisöpörték.
Reggeli esõnél még a kövek csúsztak, de az erdõ gyakorlatilag por száraz. Holnap reggel jelölik ki a pálya többi részét, akkor tudnak biztosat mondani.
Most ment ki pályát járni: Melts Andris, Lukáts Bálint, Deli Anett...
Tõlük kapnak ma még infót.

Mondta, hogy mellig érõ füvet vágtak. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Miféle lekörözésekrõl? Ez nem cécó verseny, hanem amatõr szüttyögés a sárban! :D

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Tényleg, idén lesz elõre meghirdetett állásfoglalás a szintidõkrõl/lekörözésekrõl?