Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Please log in to reply
1710 replies to this topic

wlk01

wlk01

vendég

• fórumtag
  • 10 posts

Ja és akkor a XCO-ban is minden kategóriában legyen pénzdíj ....

Igen, Hosszú=komplett kulacs; közép=tetõ nélküli kulacs; rövid=kulacstetõ :)

Mi köze ennek az XCO-hoz? Ott kap az elit és kész.

De ha kiírom a honlapra, hogy ezek meg ezek ezt kapnak, az elsõ x embert így díjazom, a többit meg úgy, akkor annak úgy is kellene lennie!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Egyébként emlékszem olyan Mátra maratonra is ahol 0,5 literes palackot adtak a kezünkbe de a kupak rajta volt minden üvegen,na azt nyísd ki menet közben.

Amúgy a fél literes palack nem hülyeség (kinyitva természetesen), s külföldön is szokás, pl. terepen én nem tudok úgy inni mindig, hogy a pohár tartalmának 100 %-a a számba is kerüljön. :D De ez a praktikusságbeli különbség futóversenyen jön leginkább ki.

A frissítõk hozzáállásával nekem nem egyáltalán nem volt bajom, odaadtam egy kulacsot, hogy töltést kérek, s 10 másodpercen belül visszakaptam, addig meg benyomtam egy banánt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
jajj srácok, nyugi van...tudom, hogy ti mind versenyzõk vagytok, de szerintem az esetek 95%-ban nem ezen múlik a helyezésetek - ami itthon az elsõ 3 kivételével nem ér többet puszta preztízsnél, nem? meg azt se feledjük, hogy az ilyen jellegû rendezvények inkább a tömegeknek szólnak, akik csak egy jót bringáznak, és nem rongyolnak végig nyélen a pályán...

nem akarok okosnak tûnni, sose voltam versenyzõ, de szerintem akinek _tényleg_ számít az, hogy a frissítésnél a kezébe adják az italt/kaját, és ne kelljen megállnia egy fél percre sem, az 1. vagy megoldja a frissítését a csapat segítõjével/bnõvel/stb, vagy a fél literes kulacs helyett literest visz 2. vagy pedig ha azon múlik a helyezés, hogy a közvetlen elõtte haladó vetélytársnak a kezébe adták, neki meg nem, akkor pedig még mindig megóvhatja a versenyt - teljesen jogosan. a ..valószínûleg a 2. eset elkerülése érdekében, amit paul is leírt, szolgálta ki mindenki magát.

a szabályokon meg nem érdemes rágódni, csak felhúzza magát az ember rajta, hogy mennyire nem veszik sokszor figyelembe az adott sportág apró szabályait itthon - csak a nagy, profitot hozó sportokban (foci, kézi, vizilabda pl.) ezeket hamar kivizsgálják és büntetnek, a kicsikben meg nem éri meg szenvedni, ha nem az elsõ 3-ban lenne benne az ember...

amúgy meg jobb lenne most csapágytisztítás közben az asszonynak/szülõknek/magatoknak megmagyarázni, hogy miért is kell a havi költségvetést elõbb a verseny költségével, majd az ennek a többszörösét meghaladó, a leamortizál cuccok cseréjéhez szükséges összeggel terhelni?;´) bringáztatok egy jót, a sok esés ellenére épségben hazaértetek...és most komolyan azon rágódtok, hogy itt, a Balkánon miért van lesz*rva egy alapvetõen kis sportág apró szabálya? na ne...inkább örülnétek, hogy jó idõ volt és hogy épségben hazaértetek.;)

u.i.: amúgy egy "légyszives" nekem már segített pl. szilváson meg dunán is tavaly - igaz, meg kellett állnom, de amint kértem egy pohár lötyit meg egy marék szõlõcukrot, már adták is a kezembe, nem kellett a tömegben megverekedni érte. :) viszont valamelyik évben a dunán meg talán mátrán is úgy adták a fél literes szopókás izotóniás palackot a kézbe, hogy még a szopóka fejõdjét se nyitották ki. érdekes volt - meg is álltam, aztán áttöltöttem kulacsba, az stabilabb meg használhatóbb.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

a frissítõknél a kiszolgálás katasztrófa volt, kivételt képez a Nagy kopasz és a Telki frissítõ állomás, ott kb. 8 poharat akartak belenyomni a kezembe. A többinál svédasztal jelleggel elvehetted magadnak! Igazából nem hiányzott, csak jól esett volna az elismerõ hozzáállás a versenyzõknek.

2. Étel, ital, szemüveg és technikai segítség átadása a versenyzõk számára csak az elõre meghatározott frissítõ/technikai zónában engedélyezett. Az ételt, italt, szemüveget kizárólag a versenyzõ kezébe szabad adni, minden más megoldás tiltott segítségnyújtásnak minõsül. A versenyzõhöz az etetõ/itató személynek tilos hozzáérnie.
AZ OKOS BÍROK MEGINT TÖNKERE TESZIK/TETTÉK MÁSOK SZÓRAKOZÁSÁT ÉS VERSENYÉT!!!
TANULJÁK MÁR MEG A SZABÁLYOKAT ÉS OLVASSÁK EL A SZABÁLYKÖNYVET!!!
HIHETETLEN ... BICIGLIZNI SEM TUDNAK, DE A SZABÁLY BETARTÁSÁHOZ-BETARTATÁSÁHOZ SEM ÉRTENEK!!!

Ezt pontosan csak így egyféle képen lehet értelmezni: Kézbe adhatod és máshogyan nem! (Egyéb beletöltés-beletömés tilos) ez van leírva!!
"Az ételt, italt, szemüveget kizárólag a versenyzõ kezébe szabad adni, minden más megoldás tiltott segítségnyújtásnak minõsül. A versenyzõhöz az etetõ/itató személynek tilos hozzáérnie."

Akkor sarkítok!!!
Esélyegyenlõség? => Tehát akinek Saját frissítõje volt és a versenyzõje kezébe adta a kulacsot akkor szabálytalanságot követett el? (Te írtad az esély egyenlõséget)!!! Tehát minden olyan ember szabálytalanul jutott frissítõhöz és az eredménye törlendõ akit csapata vagy segítõje itatott! MATT!!! Akkor most óvjak?

Fõokoska!:air:
Döntsd már el hogy mi a bajod? Hogy nem volt mindenhol frakkos pincér tálcával ami neked állítólag nem is hiányzott, csak jól esett volna a többi versenyzõnek, vagy hogy nem volt frissítõ embered és akkor másnak se legyen?
Ez egy tipikus magyar hozzáállás, valamiért muszáj belerúgni a legjobban megszervezett verseny rendezõibe is, ugye? Kezdesz az erõlködéseddel nevetséges lenni.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

A frissítõnél az esélyegyenlõség dolgában van különbség.
Tegyük fel hogy az elöttem haladónak a kezébe adják az innivalót de már nincs több a segítõ kezében,nekem pedig meg kell állnom akkor hátrányba kerülök.
Vagy mindenki kézbe kapja vagy nem.
Egyébként emlékszem olyan Mátra maratonra is ahol 0,5 literes palackot adtak a kezünkbe de a kupak rajta volt minden üvegen,na azt nyísd ki menet közben.

Akkor sarkítok!!!

Esélyegyenlõség? => Tehát akinek Saját frissítõje volt és a versenyzõje kezébe adta a kulacsot akkor szabálytalanságot követett el? (Te írtad az esély egyenlõséget)!!! Tehát minden olyan ember szabálytalanul jutott frissítõhöz és az eredménye törlendõ akit csapata vagy segítõje itatott! MATT!!! Akkor most óvjak?

Jó ebbe ne menjünk bele, mert látom tökéletes volt minden!

És ne értsed félre nem fikázok, és maximális respekt a szervezésért és lebonyolításért, csak megint egy olyan dolgot ragadtak meg bíráink ami agyatlanság!
De ergó ha mondjuk mint a Telki vagy a Nagykopasz-i frissítõnél, vannak kb. 5-n az azt jelenti 10 pohár tud rotálódni, akkor elég kicsi az esélye a pohár nem kapásnak. Mivel nem 20-30-s bolyokban haladunk ...

Na mindegy ez megint Magyar szokás marad, és itt jön a közhely ... bezzeg Ausztriában ... ott jut pohár ... mindenkinek!! És nincsen több frissítõ ember, csak hozzá állás.

Idézet:

Balu!

Akkor a te értelmezéseddel, ha maratonra vonatkozik a kiírás, akkor kulacsot is csak a hosszú távosok indulói kaphatnak csak, illetve hosszú távon több férfi felnõtt kategória létezik!

szerintem egyértelmû:
A kiírás szerint minden kategória abszolút 5-nek járt volna a pénzdíj!

"A felnõtt férfi kategóriák 1-5 helyezettjeit valamint a nõi kategóriák 1-3 helyezettjeit pénzdíjazásban részesítjük."

Ja és akkor a XCO-ban is minden kategóriában legyen pénzdíj ....

Igen, Hosszú=komplett kulacs; közép=tetõ nélküli kulacs; rövid=kulacstetõ :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

wlk01

wlk01

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Idézet:
Eredeti szerzõ andris Feltöltött kép
túlvagyunk a versenyen. vegyes érzelmekkel jöttünk el:
pozitívumok:
- nagyon jó pálya
- nagyon jó kijelölés
- csinos lányok a pálya szélén :)

negatívumok:
- a (helyszíni) nevezési díjért cserébe kapott (vagyis nem kapott) rajtcsomag (egy db rajtszámot és 3 db kábelkötegelõt kaptunk a pénzünkért)
- szerencse, hogy gondoskodtunk saját frissítésrõl (high5), így nem a 2007-ben lejárt szavatosságú Gatorade-t kellett a pofánkba tölteni
- elmaradt pénzdíj (a honlap szerint az abszolút férfi kategóriák elsõ 5 helyezettje pénzdíjat kap).

Andris!!!

Olvasd el figyelmesen, MARATON nyeremények! Te csak Fél-maratonon (középtáv) mentél, oda nem jár! A maraton az a hosszú táv ....

Balu!

Akkor a te értelmezéseddel, ha maratonra vonatkozik a kiírás, akkor kulacsot is csak a hosszú távosok indulói kaphatnak csak, illetve hosszú távon több férfi felnõtt kategória létezik!

szerintem egyértelmû:
A kiírás szerint minden kategória abszolút 5-nek járt volna a pénzdíj!

"A felnõtt férfi kategóriák 1-5 helyezettjeit valamint a nõi kategóriák 1-3 helyezettjeit pénzdíjazásban részesítjük."

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Mondjuk gyerekek - legyünk reálisan - UCI szabályzatra, meg hasonlókra, tojnak kis hazánkban. Ebbe ne is menjünk bele, ez van, ezt kell szeretni. Ha így vesszük, nagyon sok módon sérül a szabályzat, de ez az utóbbi 10 év összes magyar versenyére igaz. :) Az ok? Pénz-pénz-pénz. Hiányoznak a szponzorok a sportban ahhoz, hogy 3szor ennyi szervezõ, korrekten, fizetésért megcsinálja a dolgokat.

Én amúgy a rajtcsomagot nem, inkább a végén a kaját hiányoltam, de elismerem, hogy a különbözetbõl bõven lehetett venni. Ha szavazni lehetne, hogy rajtcsomagot, vagy olcsóbb nevezési díjat szeretnék, egyértelmûen az olcsó nevezési díjra hajtanék, zselét úgyis sajátot hozok, prospektus meg nem kell. A póló azért fájó, mert minden évben, úgy hallom, nagyon jó pólók voltak, s mire én is eljutok ide, erre pont most jön a kulacs. A 86 km nagyon sok helyen ki volt rakva egyébként (távelválasztó tábláknál), de végül is, oly mindegy.

balu75;

Én sem értem, a versenyzõ miért nem kaphatja a kezébe a kaját, de nincs igazad a szabály értelmezésében. A bíró "kizárólag a versenyzõ kezébe", ez azt jelenti, hogy "nem a mezébe, nem a vázba", s nem pedig azt, hogy a versenyzõ magától nem vehetné el. Konkrétan a csokit akár eléd is dobhatnák a földre.

"minden más megoldás tiltott segítségnyújtásnak" Azaz nem szúrhatja be az infúziót. :D

Okoska .... olvasd már mit írtam le ... :air: elõször leírod, hogy nincsen igazam aztán meg leírod a amit én írtam más szóval ... töröld már ki a csipát, vayg elfáradtál?????????????????
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
A frissítõnél az esélyegyenlõség dolgában van különbség.
Tegyük fel hogy az elöttem haladónak a kezébe adják az innivalót de már nincs több a segítõ kezében,nekem pedig meg kell állnom akkor hátrányba kerülök.Vagy mindenki kézbe kapja vagy nem.
Azt hiszem hogy 3 vagy 4 évvel ezelött Zerge a kastélyparkban kb. 30km/h sebességnél nem tudta elvenni a poharat a lányok kezébõl, ideges lett és nemsokára kiállt.
Ha valaki szomjas lassítson vagy álljon meg.

Ha kimész külföldi maratonra akkor azt látod hogy egy hosszú asztal televan mindenféle finomsággal de az összes segítõ az asztal mögött áll, neked kell elvenni azt amit akarsz.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Mondjuk gyerekek - legyünk reálisan - UCI szabályzatra, meg hasonlókra, tojnak kis hazánkban. Ebbe ne is menjünk bele, ez van, ezt kell szeretni. Ha így vesszük, nagyon sok módon sérül a szabályzat, de ez az utóbbi 10 év összes magyar versenyére igaz. :) Az ok? Pénz-pénz-pénz. Hiányoznak a szponzorok a sportban ahhoz, hogy 3szor ennyi szervezõ, korrekten, fizetésért megcsinálja a dolgokat.

Én amúgy a rajtcsomagot nem, inkább a végén a kaját hiányoltam, de elismerem, hogy a különbözetbõl bõven lehetett venni. Ha szavazni lehetne, hogy rajtcsomagot, vagy olcsóbb nevezési díjat szeretnék, egyértelmûen az olcsó nevezési díjra hajtanék, zselét úgyis sajátot hozok, prospektus meg nem kell. A póló azért fájó, mert minden évben, úgy hallom, nagyon jó pólók voltak, s mire én is eljutok ide, erre pont most jön a kulacs. A 86 km nagyon sok helyen ki volt rakva egyébként (távelválasztó tábláknál), de végül is, oly mindegy.

balu75;

Én sem értem, a versenyzõ miért nem kaphatja a kezébe a kaját, de nincs igazad a szabály értelmezésében. A bíró "kizárólag a versenyzõ kezébe", ez azt jelenti, hogy "nem a mezébe, nem a vázba", s nem pedig azt, hogy a versenyzõ magától nem vehetné el. Konkrétan a csokit akár eléd is dobhatnák a földre.

"minden más megoldás tiltott segítségnyújtásnak" Azaz nem szúrhatja be az infúziót. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Akkor az a citromos ízé amit ittam az most Gatorade vagy Born volt(Gatorade pohárban volt).Egész citromos ízû lett tõle ateám amit rá kortyoltam;-)

ööö... asszem az a citromos izé, az konkrétan limonádé volt :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Balu!Ezt a szabályt lehet úgy értelmezni is hogy pl.nem töltesz vizet a camelbackba ami a hátán van,vagy nem raksz csokit a zsebébe.

Ezt pontosan csak így egyféle képen lehet értelmezni: Kézbe adhatod és máshogyan nem! (Egyéb beletöltés-beletömés tilos) ez van leírva!!
"Az ételt, italt, szemüveget kizárólag a versenyzõ kezébe szabad adni, minden más megoldás tiltott segítségnyújtásnak minõsül. A versenyzõhöz az etetõ/itató személynek tilos hozzáérnie."
Tehát hibázott a bíró!!! ÉS PONT!!
Más sportban én is bíró vagyok és nekem is az orrom alá dörgölik!
Nem magyarázkodni kell sajnos! Megtörtént => okulni =>Tudni és alkalmazni helyesen legközelebb!
Ha meg van egy Case book (szabály alkalmazási eljárás) akkor tegyék elérhetõ helyre! Ezért van itthon gyerekcipõben ez a sport .. sajnos!

De majd megkérdek egy UCI fõbírót az álláspontról

Köztük az én kedvenc kulacsomat tele vízzel. :(
Pont emiatt értem be fél perccel hamarabb. :)

A bírókat nem szidjuk.:no:
;)

Én nem szidom ... leírom az igazat, az meg fáj ...

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Akkor az a citromos ízé amit ittam az most Gatorade vagy Born volt(Gatorade pohárban volt).Egész citromos ízû lett tõle ateám amit rá kortyoltam;-)

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Az ételt, italt, szemüveget kizárólag a versenyzõ kezébe szabad adni, minden más megoldás tiltott segítségnyújtásnak minõsül. A versenyzõhöz az etetõ/itató személynek tilos hozzáérnie.

Balu!Ezt a szabályt lehet úgy értelmezni is hogy pl.nem töltesz vizet a camelbackba ami a hátán van,vagy nem raksz csokit a zsebébe.vagy nem töltesz vizet a kerékpáron lévõ kulacsba.
Nem kell a kezébe adni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

...Szemetet is alig találtunk az erdõben-kivéve pár kulacsot.

Köztük az én kedvenc kulacsomat tele vízzel. :(
Pont emiatt értem be fél perccel hamarabb. :)

HIHETETLEN ... BICIGLIZNI SEM TUDNAK, DE A SZABÁLY BETARTÁSÁHOZ-BETARTATÁSÁHOZ SEM ÉRTENEK!!!

A bírókat nem szidjuk.:no:
;)

A sebesség mindent megold.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

túlvagyunk a versenyen. vegyes érzelmekkel jöttünk el:
pozitívumok:
- nagyon jó pálya
- nagyon jó kijelölés
- csinos lányok a pálya szélén :)

negatívumok:
- a (helyszíni) nevezési díjért cserébe kapott (vagyis nem kapott) rajtcsomag (egy db rajtszámot és 3 db kábelkötegelõt kaptunk a pénzünkért)
- szerencse, hogy gondoskodtunk saját frissítésrõl (high5), így nem a 2007-ben lejárt szavatosságú Gatorade-t kellett a pofánkba tölteni
- elmaradt pénzdíj (a honlap szerint az abszolút férfi kategóriák elsõ 5 helyezettje pénzdíjat kap).

Szia! Egy dologban tudlak tájékoztatni: az itatóknál BORN izot tudtál volna a pofádba tölteni, melynek lejárata 2011 volt. Legalábbis mi ebbõl készítettünk italt, plusz a Redbull. Bár azt nem sorolnám ide, de hát a szponzor....
" A Cube el van vetve! "

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Paul:

Igazából szerintem nem volt hiba a szervezésben az izó is jó volt ilyen állagban szerintem.

Akkor csak okulásként az OKOS BÍRÓKNAK .... 2009. versenyszabályzat 18 §
(A verseny teljesítése) 2. bekezdése!!!

2. Étel, ital, szemüveg és technikai segítség átadása a versenyzõk számára csak az elõre meghatározott frissítõ/technikai zónában engedélyezett. A frissítõ/technikai zónák száma a pálya nehézségével arányban kell, hogy álljon, de legalább 3-at fel kell állítani (a frissítõ és technikai zóna nem különül el egymástól). A frissítõ/technikai zónát a nézõktõl el kell különíteni! A frissítõ/technikai állomások a szurkolók számára autóval is könnyen megközelíthetõ helyen kell, hogy legyenek. A megközelítés módjáról a rendezõk a rajtterületen kötelesek térképet kifüggeszteni.
Itatáskor, etetéskor, szemüveg csere esetében tilos a futás a versenyzõ mellett, valamint a versenyzõt locsolni is csak a fõbíró elõzetes engedélyével lehet. Az ételt, italt, szemüveget kizárólag a versenyzõ kezébe szabad adni, minden más megoldás tiltott segítségnyújtásnak minõsül. A versenyzõhöz az etetõ/itató személynek tilos hozzáérnie.
Tilos a versenyzõnek a pályán a menetiránnyal szemben mennie, hogy elérje a frissítõ/technikai zónát.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Pro Bike Gear-díjazásról...

Ja... akkor nem szóltam... bocsi!:)
Egyébként jó volt a pályakijelölés is.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Paul összegezve maxi gratula jár neked és köszönjük a temérdek munkát:beer:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Elolvasva a hozzászólásokat kicsit összegezve válaszolok:

Rajt szokás szerint elég gázos volt,sajnos buktak is.Egyszerüen nem tudjuk megoldani másképp nem engedélyezik a hosszabb útlezárást.
Sajnos sok sérült volt köztük három komolyabb mert levitték a traumatológiára õket. A mentõsökkel nagyon gyakran mentünk ki menteni (infuzió,sokktalanítás...)Jobbulást nekik.
A pálya nagyon gyors volt és innen jöttek a próblémák.Sokan túlvállalták magukat sebesség szempontjából.

A (helyszíni-5500ft) nevezési díjért mit vártok általában?
Egy jó versenyt,rendezést,frissítõket,ajándékot..Kérhettünk volna 8000 ft-ot mint a többi MK futamon és akkor a különbözetbõl rakhatunk volna a rajtszám mellé müzliszeletet,energia kaját,szóróanyagot prospektusokat stb.Kaphatatok volna verseny után egy tál meleg ételt is.
DE! A 2500ft különbségbõl azt esztek vagy vesztek magatoknak ami nektek jó.Miért kényszeritsünk rá valakire olyan dolgokat ami nem kell,nem ízlik,nem használja?Vagy miért vegyünk ki a zsebetekbõl ennyivel több pénzt?
Ha ez zavarja a többséget akkor mi is többet kérünk majd jövõre és akkor majd adunk egy jó nagy rajtcsomagot.(amit utána mint szemét szedjük össze)
Idén kulacsot adtunk ajándékba mert a póló minõsége amit kaptunk volna elég siralmas volt és majdnem minden versenyen azt adnak.Nekem itthon pár száz!! darab már van de alig párat hordok mert nem tetszik...

Dante!Te még Balatonra menet is eltévednél az M7-en!( :) )Jövõre már gondolkodom azon hogy végig kötél lesz kifeszítve az út mellett és Neked egy beülõben kell elindulnod amit rácsatolunk.Vagy végig vaskordon lesz.Egyébként a hosszútáv 80km-re volt kiírva.(ami pontosan annyi mert GPS-el mértem).Szerintem véletlenül a nevezésnél a régi táblát láttad (sorry-jövõre kicserélem). Egyébként volt bringamosó (minek?,)zuhany.
A frissítésnél a versenybírók külön kérték hogy NE adják kézbe a poharakat .Utána nézek majd a érvényességi idönek is.Sorry hogyha valakinek valami gondja volt vele...Különben én kértem hogy egy nagyon kicsit hígabbra keverjék a löttyöt mert többen azt mondták hogy túl édes.

Pro Bike Gear-díjazásról:Én megnyertem a Buda maraton senior 2-öt.Kaptam egy kupát,érmet és 2db energia zselét.De a Bakony maratonon is a kupa mellé egy kulcs készletet kaptam (kb.6-at).Szerintem múlt évben nem kaptak a fiatalok 30000ft-os vásárlási utalványt.
Mit szeretnél?Egy pár egyszerû gumit, kerékpárzárat, kulcskészletet, lámpát?A díjak elosztásánál elöször táv (maraton,félmaraton,kismaraton) és az életkor számit(felnött,master,senior,+fiatalabbak).Egyébként nagyon nehéz szponzorokat találni-próbáld ki egyszer.

Köszönöm mindenkinek a kulturált versenyzést és a sérültek pátyolgatását.Szemetet is alig találtunk az erdõben-kivéve pár kulacsot.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Jó kis verseny volt. Jól elfáradtam középtáv után, de ahhoz képest nem ment annyira rosszul.

Zeezoltano én is ittam olyan lötyött, de szerintem inkább csak a gyengeségem miatt görcsöltem be.:)

Képek készültek majd holnap felrakom õket.