Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Azt szerettük volna hogy egységes legyen minden frissítõn a kiszolgálás. Egyszerübb nem kézbe adni mert ha sokan érkeznek egyszerre akkor már gond van. Jó dolog a segítõkészség de biztos hogy pár ember azért morgott volna hogy rosszul adták a kezébe a poharat.

láttam is kifröccsenõ poharat, ami telibekapta az egyik itatópontos srácot :)

nekem mákom volt, a frissítõkre még a csúcsidõ elõtt oda tudtam érni, így mûködött a kézbõl-kézbe dolog...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Látom elbeszéltek egymás mellett rendesen...

A lényeg, hogy Balu azon akadt el, hogy "a bírók kérték, hogy NE adják kézbe a poharakat"!

Kicsit mi is elbeszélünk egymás mellett...

Azt szerettük volna hogy egységes legyen minden frissítõn a kiszolgálás.Egyszerübb nem kézbe adni mert ha sokan érkeznek egyszerre akkor már gond van.Jó dolog a segítõkészség de biztos hogy pár ember azért morgott volna hogy rosszul adták a kezébe a poharat.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Sikerült megoldani Pestrõl a kijutást, és a visszajutást is, amiért hatalmas köszönet Roboonak és Édesapjának.
Jövõre is megyek.

Dani szívesen máskor is, csak annyi hogy õ nem az édésapám csak a szomszédom, csak õ is jár versenyekre.:)

alat

alat

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Elolvasva a hozzászólásokat kicsit összegezve válaszolok:
...
A frissítésnél a versenybírók külön kérték hogy NE adják kézbe a poharakat.
...
[SIZE="2"]Köszönöm mindenkinek a kulturált versenyzést és a sérültek pátyolgatását.Szemetet is alig találtunk az erdõben-kivéve pár kulacsot.

Látom elbeszéltek egymás mellett rendesen...

A lényeg, hogy Balu azon akadt el, hogy "a bírók kérték, hogy NE adják kézbe a poharakat"!

Ez nem szabályos, mivel ilyet nem kérhetnek vagyis nem tilthatják meg! Ennyi...
Mindössze errõl volt szó, csak kicsit elkanyarodott a téma...

Szóval Balunak ebben igaza van, de sajnos, mivel sokszor "kocsmanyelven" ír, van, hogy irritáló a stílusa. Ezt régebben én is elkövettem, mert azt gondoltam, hogy a "laza" szövegek ellõhetõk a fórumon, de rá kéne már jönnie, mindenkinek, hogy kulturált hozzászólásokkal többre megy. Bocs Balu...
A francba! Osztom az észt, nekem meg nem marad...
PECA.. izé... PEACE!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Nekem nagyon tetszett a maraton. Rövid távon indultam, és végre sikerült beállni jó helyre (2.sor) a rajtnál. Annyit tudnék hibaként említeni, hogy se a frissítõknél lévõk, se a pályán lévõ emberek nem tudták megmondani hány km van még hátra. Ez azoknak a versenyzõknek akiknek nincs km órájuk, és olyan bambák, hogy nem veszik észre a nagy A4-es lapot amire ki van írva,(mint pl. én:)) gond lehet. Abszolút 5. lettem, aminek nagyon örültem, elvertem azokat akiket szerettem volna:bananadan. Amirõl nem a szervezõk tehetnek, de több ember örült volna neki (köztük én is), ha a távokon több kategória van. Sikerült megoldani Pestrõl a kijutást, és a visszajutást is, amiért hatalmas köszönet Roboonak és Édesapjának.
Jövõre is megyek.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

A frissítõnél az esélyegyenlõség dolgában van különbség.
Tegyük fel hogy az elöttem haladónak a kezébe adják az innivalót de már nincs több a segítõ kezében,nekem pedig meg kell állnom akkor hátrányba kerülök.Vagy mindenki kézbe kapja vagy nem.
Azt hiszem hogy 3 vagy 4 évvel ezelött Zerge a kastélyparkban kb. 30km/h sebességnél nem tudta elvenni a poharat a lányok kezébõl, ideges lett és nemsokára kiállt.
Ha valaki szomjas lassítson vagy álljon meg.

Egyébként emlékszem olyan Mátra maratonra is ahol 0,5 literes palackot adtak a kezünkbe de a kupak rajta volt minden üvegen,na azt nyísd ki menet közben.
Ha kimész külföldi maratonra akkor azt látod hogy egy hosszú asztal televan mindenféle finomsággal de az összes segítõ az asztal mögött áll, neked kell elvenni azt amit akarsz.

Nagyon helyes! Vagy mindenki biciklijével fussanak versenyt a frissítõk, vagy senkiével sem! Aki ennek ellenére kézbe akar innivalót kapni, vigye a nagymamáját, barátnõjét, kiskutyát ki e célból!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
így más, csakhogy a 8000es helyszíni nevezés a Top Maratonokra elég mellbevágó.

Krisz85Bp

Krisz85Bp

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

a nevezés kevesebb, mint a Top maratonokra..

5500 ft a helyszíni nevezés, és a Top Maratonra elõneveztem ami 5000 ft,, én így értettem kedves Kela :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
a nevezés kevesebb, mint a Top maratonokra..

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Tavaly sokkal többen fényképeztek a pályán, pedig akkor még rossz idõ is volt. Pl. a csiki -csukis lefelén is a pálya végén (bár ott pont a szemembe vakuztak ) De a többi helyeken viszont hiányzott a sok fotós emberke.
Volt egy olyan szép kilátás a hagy tetõn de sajna nem volt idõm kinézni,
majd egyszer edzésképp biztos elmegyek arra fele :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hostya Zolit hivatalos fotósnak:cool2: a maratonokra:ed:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
valóban túl van reagálva....aki éhes volt vehetett vagy vitt szendvicset vagy amit akart, frissítõkrõl nem nyilatkozom, csak 1 szer vettem igényba és a srác készségesen a kezembe adta a finom hideg vizet. És akik kritikát írnak bármivel kapcsolatban sokan (köztük énse) nem látunk bele hogy milyen anyagi vonzatokkal jár így megszervezni egy versenyt. Mindennel elégedett voltam és élmény volt, nagyon örülök h ott lehettem. Jövõre ugyanott:)

Krisz85Bp

Krisz85Bp

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Sziasztok!

H. Zoli, kösz a képeket, király vagy!! Remélem az idei maratonokon is lesz még ilyen! :-)
tényleg nagy THX

Helyszínen neveztem, a kaja, és az itallal nem volt gond /ezért ittam inkább vizet a frissítõnél, és nem energiaitalt/, viszont a célban tényleg jó lett volna még valami energiafeltöltõ kaja, pláne hogy a nevezés több, mint a TOP Maratonokra, de amúgy a többivel nem volt gond.

Jövõre Veletek Megint!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Kicsit azért ezek a dolgok túl vannak reagálva....szerintem...Paulnak igaza van a nevezési díjjal kapcsolatba(utólag)...mondjuk egy flakszi gatorade belefért volna a célnál...de mindegy...
Team Heavy Pedál Szeged

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Akkor az a citromos ízé amit ittam az most Gatorade vagy Born volt(Gatorade pohárban volt).Egész citromos ízû lett tõle ateám amit rá kortyoltam;-)

Az elsõ itatónál a kastélyparkban biztos, hogy Born volt, a többi itatóval nem kommunikáktam ez ügyben. Viszont nálunk is 2 fajta pohár volt, Born-os, és Gatorade-es.
" A Cube el van vetve! "

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Fõokoska!:air:
Döntsd már el hogy mi a bajod? Hogy nem volt mindenhol frakkos pincér tálcával ami neked állítólag nem is hiányzott, csak jól esett volna a többi versenyzõnek, vagy hogy nem volt frissítõ embered és akkor másnak se legyen?
Ez egy tipikus magyar hozzáállás, valamiért muszáj belerúgni a legjobban megszervezett verseny rendezõibe is, ugye? Kezdesz az erõlködéseddel nevetséges lenni.

Kedves H.Zoli
Nekem mint "fõokosának" semmi bajom nincsen, és nem kell frakkos pincér, és ha elolvasod a válaszaimat nem rúgtam bele a verseny szervezésében! - Írtam is maximális respekt! - csak annyi, hogy kisarkítottam a dolgot a leírtak szabály szerint!
A bírói hiba vagy rossz értelmezés vagy ítélet, NEM a szervezõ hibája!
Csak végre alkalmazzuk már a szabályokat a leírtak szerint és megfelelõen!

maradok tisztelettel a Fõokoska :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Kifejzetten jók lettek a képek, köszi szépen.

Picassában nagyítás után ha mentem, akkor elég nagy méretben szedi le.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Tényleg jók a képet. Nem is láttam ,hogy ott állsz . Igaz nem mertem kinézni mert épp elõztek és kanyar is volt.De tényleg szupik lettek.
A Szilvásvárad marcis topicban mondtak egyszer olyat ,hogy ha a picasa- ban ha rámegyünk arra ,hogy töltés akkor az eredeti képformátumot tölti le...Én most úgy szedtem le a képeket és tényleg sokkal nagyobb formátumú lett a kép

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Jók a képek.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Mai képek itt meg itt!

Ha valakinek kép kell, e-mailben kérje. hostya.z@gmail.com
-a kép filenevét írjátok, ne a picasás sorszámot, mert lusta vagyok keresgetni
-ennyi kép van, nincs több
-freemail, hotmail, citromail stb. szarokra nem tudok képet küldeni, mert nem tudnak fogadni nagy képeket. Oldjad meg, hogy tudd fogadni.
-pár napig nem lesz netem, türelem
-annak aki rajtszám nélkül ment, nem küldök