Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Please log in to reply
1710 replies to this topic

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Az eliteknél OK ez, de nem mindenki elit aki a hosszún indul. Hülyeség akkor is, ha valaki kifizeti a nevezést és 6-7 óra alatt letekeri a 83 km, miért ne tekerhetné le. Ez tömegsport.

Igen tömegsport, de mindenkinek tisztában kell lenni a saját képességeivel! És majd egy Bükkön vagy szilváson meg 12-13 óra alatt akarja valaki körbetekerni a hosszút ... hát ez érdekes!

Azért némi respect és odafigyelés megilletné a versenyszerevezõket is emiatt, hogy ne sötétben és éjszaka kelljen nekik visszaállítani a természet rendjét ... nem?

Én sem mindig hosszún versenyeztem, szépen lépésrõl-lépésre ....
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Sajna én feladtam technikai probléma miatt. Sajnos amúgy sem ment jól egész héten mikulásig-vakulásig dolgoztam és már reggel is nagyon fáradt voltam ezt mutatja a pulzusom is, ahhoz képest milyen magas volt sehogy sem haladtam 20 km-nél jött elõ a probléma, 24km után fordultam le a pályáról.
track
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Syl

Syl

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Én kerestem a középtávos fiút akinek kölcsönadtam a pumpám, kb a táv felénél :-)

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Sajnos az idõ limittel a versenybíró szava dönti el.A rajttal kapcsolatos dolgokat már többször kitárgyaltuk,nem tudunk változtatni,bárhogy is szeretnénk.

Más: Aki tud bármilyen kapcsolatot (név,telefonszám,email) szolgálni a R120-as rajtszámú versenyzõrõl (akinek eltört a kulcscsontja,mint késõbb kiderült) nagyon megköszönném!

Találtam a zuhanyzóban egy mellkas jeladót és egy hozzá tartozó mezt. Valamint reggel leadtak egy szemüveget amit Nagykovácsiba menet találtak az úton.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

Ezt hívják 50 %-os szabálynak, minden külföldi versenyen az elit távon ez sajnos alap. Elmegy Buruczki, s stopper indul... A 14 órás pályazárás becsült idõ, sárban, lehet, hogy nem hamarabb, de késõbb zárták volna a második kört.

Az eliteknél OK ez, de nem mindenki elit aki a hosszún indul. Hülyeség akkor is, ha valaki kifizeti a nevezést és 6-7 óra alatt letekeri a 83 km, miért ne tekerhetné le. Ez tömegsport.

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

Ezt hívják 50 %-os szabálynak, minden külföldi versenyen az elit távon ez sajnos alap. Elmegy Buruczki, s stopper indul... A 14 órás pályazárás becsült idõ, sárban, lehet, hogy nem hamarabb, de késõbb zárták volna a második kört.

Ezzel nem voltam képben. Így akkor érthetõ.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Szerintem nagyon jó volt a mai verseny, gyors, nem túl technikás, de nagyon szórakozató pálya, kiváló jelölés, jó itatók, tûzõ nap. Jövök máskor is, ha nem lesz sár!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Amikor ez történt én épp a célban álltam. A célban irányító pályabíróhoz odajött a nõi bíró (zárás elõtt 10-15 perccel) és Õ mondta, hogy az elõzõ hosszúst sem kellett volna kiengednie. És ekkor elkezdték lezárni.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Nagy köszönet _Alex_ ismerõsének aki benevezett, de sajna személyesen nem sikerült neki megköszönnöm.

Szívesen:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Nagyon szívesen, máskor is, felfelé erõs voltál, lefelé meg gyors, köveken meg nagyon ügyes. :) Vajon most hány irigyem lett. :)

.

Hát én nem teljesen érzem magam erõsnek sajnos, a végén már a elemekkel küzdõdtem rendesen...de azért köszi, jól esik

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Viszont szerintem a rajtot nem 2 percenként kellene ellõni, hanem minimum 10, és amit nem értek, a szûkös limitidõ a hosszúnál, (igaz engem nem érintett a középtávon) de szerintem lehetett volna hagyni rá minimum fél órával többet.

Ez már többször is téma volt ennél a versenynél, de a szervezõk sajna semmit nem tehetnek az ügyben, amikor a bíró úgy dönt, hogy nincs tovább, akkor nincs tovább. Gondolom az elsõ hosszútávos befutóhoz igazítja, de azt én sem értem miert nem lehet hagyni még kimenni a versenyzõket arra a fél körre.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Nagy köszönet _Alex_ ismerõsének aki benevezett, de sajna személyesen nem sikerült neki megköszönnöm.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

Kihajtottam magam, de jó esett.
Mindenkinek köszi aki szurkolt, ill. Csúcs Zolinak, aki végig tartotta bennem a lelket:)
átlag pulzus 175 max 193:)

Nagyon szívesen, máskor is, felfelé erõs voltál, lefelé meg gyors, köveken meg nagyon ügyes. :) Vajon most hány irigyem lett. :)

Ez volt az elsõ Crosskovácsim, de nagyon jó kis verseny volt, eddig a maratonok közül ez a pálya tetszett legjobban, ez volt a leginkább montis pálya.

Viszont szerintem a rajtot nem 2 percenként kellene ellõni, hanem minimum 10, és amit nem értek, a szûkös limitidõ a hosszúnál, (igaz engem nem érintett a középtávon) de szerintem lehetett volna hagyni rá minimum fél órával többet.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Csináltam pár képet:
https://picasaweb.go...feat=directlink

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

Hát én csalódott vagyok! Lehet, hogy én vagyok tudatlan (és persze gyenge), de ha a rajt elõtt bemondják, hogy 14.00-re aki beér, az kimehet a köv. körre, akkor ehhez kellene tartani magukat. 13.50kor már kivettek (ahogy nézem az eredményeket már korábban is). Vagy akkor mondják azt, ahogy van (mondom lehet, hogy az én tudatlanságom). Sz.tem inkább kéne tömegrendezvénynek tartani... ezt is.

Amikor ez történt én épp a célban álltam. A célban irányító pályabíróhoz odajött a nõi bíró (zárás elõtt 10-15 perccel) és Õ mondta, hogy az elõzõ hosszúst sem kellett volna kiengednie. És ekkor elkezdték lezárni. Egy srác még elment a kordon mellett, de több embert nem engedtek ki. Kicsit furcsa volt.

Ettõl függetlenül nekem nagyon tetszett az egész. Sajna nem voltam képben a pályával, ami jól jött volna, de így is jó volt. A technikásabb részek tetszettek igazán. Jó volt a jelölés, a festett kövek, stb.
Gratula hozzá!

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
Brutál jó verseny volt, talán eddigi legjobb versenyem(nem éreztem ezt közben csak az eredménylistán láttam) de kedvben és bíztatásban mindenképp a legjobb volt,a tavalyi crosskovácsira is ezt mondtam...ez most átvette a helyét:)
rajtot nem eröltettem meg, tudtam hogyha felmegyünk az erdõbe akkor aki elõre megy úgyis a 90% tolni fogja, visszaesik...ez bejött. utána mentem ahogy tudtam, kövek szép színûek voltak valóban, és segítettek is, jelölés szuper volt.
egyetlen ami kicsit zavaró, hogy nevezésért egy kulacsot kaptunk, de ez egyéni szoc.problém, nem azért mentem, jóléreztem magam, köszönöm a szervezést, a szurkolást, a kattingatásokat(mert látam hogy sok volt :)) ja és egy fiatalembernek aki a célnál odajött és kezet fogott, sokat segített nekem és remélem énis neki a felfeléken!

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Paul, jók volt a festett kövek! A frissítõk is jó helyeken voltak, tetszet az egész(minden)!
Ami meglepett ,hogy a hosszú táv plusz köre milyen rövidke volt...
Sajnos esést is sikerült látnom (mármint annak nyomát...), a sérülteknek mielõbbi jobbulást!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Hát én csalódott vagyok! Lehet, hogy én vagyok tudatlan (és persze gyenge), de ha a rajt elõtt bemondják, hogy 14.00-re aki beér, az kimehet a köv. körre, akkor ehhez kellene tartani magukat. 13.50kor már kivettek (ahogy nézem az eredményeket már korábban is). Vagy akkor mondják azt, ahogy van (mondom lehet, hogy az én tudatlanságom). Sz.tem inkább kéne tömegrendezvénynek tartani... ezt is.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Nagyon jó volt a verseny:) Még verseny elõtt aggódtam kicsit, hogy fog esni az esõ, de szerencsére megkímélt minket:)
Az elsõ fölfelén vissza váltás közben túlváltott a váltó, és a küllõket súrolta, nem voltam nagyon boldog, de ez van... Verseny közben hanyagoltam pár fokozatot, kicsit erõsödni kell úgy is :)
Nagyon jó volt a pálya állapota, néha már pórmérgezést kaptam, fõleg mikor egy qwad egy sotteres lefele elõtt elment mellettünk, utána kb por felhõben mentünk:)
Utolsó 10 km után, nagyon bekómáztam(kezdtem bár be-be bambulni), de azt mondogattam magamban, h nem adjuk fel, persze a hosszútávosak is itt értek be, úgyhogy mindig néztem minden fele. Az uccsó részen ebbõl kifolyólag eléggé határon bringáztam, de szerencsére nem lett belõle esés. Kihajtottam magam, de jó esett.
Mindenkinek köszi aki szurkolt, ill. Csúcs Zolinak, aki végig tartotta bennem a lelket:)
átlag pulzus 175 max 193:)

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Eredmények: http://www.tempospor...rosskovacsi.pdf