Jelentkezz be Regisztrálj
Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi
Posted 2012. June 19. - 16:32
Posted 2012. June 19. - 16:24
Posted 2012. June 19. - 15:56
10% alatti tolás - kizárás?
Ki mit csinál görcs ellen? Valami koffeinmentes ötlet kellene.
Rendszeres edzés utáni nyújtás baromi sokat számít. Soksok zöldség és gyümölcs jobb, mint az utólagos megoldások. De ha erõdön felül nyomatsz, akkor elõbb-utóbb úgyis begörcsölsz.
Posted 2012. June 19. - 15:44
Crosskovácsi 2012 – Az idei szezon eddigi legjobb pályája
üdv
KakLac
Ui: görcs ellen az is egy jól bevált megoldás (jobb híján), ha menet közben lenyalogatod magadról (szád környékérõl elsõsorban) a kicsapódott sót. Elõször én is csak röhögtem rajta, de mûködik és "kéznél" van általában...
Posted 2012. June 19. - 15:18
Posted 2012. June 19. - 15:17
neked 10, másnak lehet már 1 elég (koffein-alerigia). ez hatalmas hiba a szervezõktõl!
Felhívnám a figyelmet, hogy koffeintúladagolásról volt szó, nem koffein-allergiáról.
Posted 2012. June 19. - 15:11
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2012. June 19. - 15:06
Posted 2012. June 19. - 15:02
Nekem a sótabletta meg tudja oldani. De görcsölhetsz edzéshiánytól is, egy 3 hetes végigmelózott idõszak utáni Szilvásvárad hosszútávon szenvedtem is rendesen.
Posted 2012. June 19. - 15:00
Posted 2012. June 19. - 14:38
Az "újítások" miatt legyen 24.
Utálom mikor már fáradtan beragadok valami megtört raketta mögé aki 22×36-ban majd eldõl, én meg maszírozom a pedált amég meg nem unom, 3.-ba "váltok" és eltolok az illetõ mellett. Mostanában karból fogyok el, úgy meg már nem tudok a kövesen/susnyásban elõzni.
Posted 2012. June 19. - 14:35
Posted 2012. June 19. - 14:34
Támogatom.
De mekkora a kicsi?
süteményes...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2012. June 19. - 14:33
Szerintem be kellene tiltani a kistányérhasználatot és a 10%-osnál enyhébb emelkedõkön a tolást!
Támogatom.
De mekkora a kicsi?
A sebesség mindent megold.
Posted 2012. June 19. - 14:29
Posted 2012. June 19. - 14:11
Bárni lehet bármire érzékeny vagy alergiás.Ez egy betegség nem poén tárgya,szerintem inkább sajnálatos hogy ilyen megtörtént szegénnyel.
Nyilván igazad van, csak mivel a koffein a legismertebb teljesítmény-fokozó, ezért sokan "túladagolják", s nem allergiások, vagy érzékenyek rá, egyszerûen "beficcen" egy kis többlet. Amúgy mivel nem tudjuk mi is történt, ez csak anekdótázás marad.
Posted 2012. June 19. - 14:01
neked 10, másnak lehet már 1 elég (koffein-alerigia). ez hatalmas hiba a szervezõktõl!
Igen! legalább szólnának vagy raknák külön! Nekem pl az orromból ömlik a vér ha energia italt iszok nem kell sok 1-2db. Versenyeken nem gyözöm kérdezni hogy nem koffeines?
Meg persze a pulzusom 200 fölé megy ha egyhelyben üllök akkor is, 2009 ben buda maratonon az x iont speed géltöl voltam angyon rosszul a polár órám 219-220 as pulzust mutatot végig fél órán át úgy hogy a fûben feküdtem. Szegény sporttársat meg azért nem kell kokuszhuszárnak nevezni mert lehet koffein alergiás vagy érzékeny rá.
Bárni lehet bármire érzékeny vagy alergiás.Ez egy betegség nem poén tárgya,szerintem inkább sajnálatós hogy ilyen megtörténtt szegénnyel.
Posted 2012. June 19. - 13:32
Koffeintúladagoláshoz több mint tíz eszpresszó kávét kellene megigyál, szóval a vétlen túladagolást ki lehet zárni.
Posted 2012. June 19. - 13:23
Kokszhuszárok...
Ezt írták ma a fészbukon:
Hat versenyzõt szállítottak kórházba, ebbõl négyüknek voltak kisebb sérülései, amiket elláttak, és megfigyelés után hazaengedték õket.
Két súlyosabb sérült volt, egy kar-, illetve fejsérült. A kartörést szenvedett versenyzõnek meg kellett mûteni a kezét, de már õt is hazaengedték. A fejsérült srácnak szerencsére nincs koponyasérülése, illetve gerincsérülése. Neki az arccsontja törött, de a mai napon õt is kiengedték a kórházból.
Ezen felül a helyszínen még négy versenyzõt láttak el, õk kisebb zúzódásos balesetet szenvedtek, illetve allergiás rohamot kaptak.
Egy versenyzõt kellett koffeintúladagolás miatt kezelni.
A kórházba került versenyzõk visszajelzései alapján, mind a mentõszolgálat, mint a János Kórház traumatológiai szakemberei nagyon kedvesen és empatikusan látták el a sérülteket, nekik ezúton is szeretnénk a sérültek és a szervezõk nevében köszönetet mondani
Én sem bírom a koffein,és ebben most mi a baj?
Mert Te álandoan az energia italt iszod,attol mivel vagy több vagy jobb mint aki nem vedeli,esetleg koffein érzékeny esetleg alergiás rá?
Lehet az elsõ emelkedõn lenyom az a " Kokuszhuszár "
Akkor Te meg ampullahuszár vagy
Posted 2012. June 19. - 12:24
Anna laknál voltam. Ha nem olvastál, csak Iso-t kértél, Redbull-t kaptál!!Pár éve a RB támogató. Olyan nehéz volt felismerni: fehér-víz, rózsaszín-izo, sárga-RB. Pl. Anna-laknál asztal méretû papírokra írták, hogy mi micsoda…