Fityisz a király ebben, sokkal jobban halad, mint mi.Szépet mentetek Hengerrel, õt a bringabandás oldalon olvastam.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi
Started by
paul
, 2008. May 08. 13:21
Posted 2013. June 17. - 15:31
A sebesség mindent megold.
Posted 2013. June 17. - 15:05
Ez most nekem kimaradt (még nem volt idõm minden kopást pótolni Szilvás óta).Tegnapi Crosskovácsi kalandok singlespeeddel. Márkus Jani kerékpáros blogja: Crosskovácsi Maraton - 2013.06.15.
Viszont csináltam pár szegmenst a strava-n (pl. a hosszú murvás lejtõre a "Speedmax"-ot), és eléggé meglepett (bár így utólag oktalanul), hogy egysebivel mennyire versenyképesen lehet ott haladni. Az oktalanság arra vonatkozott, hogy hát persze, én is csak a rágyorsításkor tekertem ott, aztán gurultam minimál csepp alakban, aki könnyû, kifejezetten hátrányban van ott.
Szépet mentetek Hengerrel, õt a bringabandás oldalon olvastam.
Posted 2013. June 17. - 14:09
Posted 2013. June 17. - 13:13
Köszönet Mindenkinek, aki fotózott, videózott és feltöltötte, megosztotta! A szervezõknek gratula, minden tökéletes volt: Külön köszi annak a szervezõ-srácnak, aki a végén visszavitt terepjáróval a pályára és megtaláltam az elveszett telefonom! GIGARESPECT !
Posted 2013. June 17. - 11:18
Sziasztok,
A versenyrõl készített videóm:
Crosskovácsi MTB Maraton 2013.06.15. - Nagykovácsi - YouTube
A versenyrõl készített videóm:
Crosskovácsi MTB Maraton 2013.06.15. - Nagykovácsi - YouTube
Ahol akarat van, ott út is van... Hajrá Csömör!!
Posted 2013. June 17. - 01:12
Sziasztok!
Feltöltöttem "Nutrixxionos" fotóimat: Crosskovácsi képek
A cél elõtti utolsó lefelén, a volt XC pályán készültek.
Kis kör / nagy kör mizéria, szóval több kép is található majdnem mindenkirõl.
Jani
Feltöltöttem "Nutrixxionos" fotóimat: Crosskovácsi képek
A cél elõtti utolsó lefelén, a volt XC pályán készültek.
Kis kör / nagy kör mizéria, szóval több kép is található majdnem mindenkirõl.
Jani
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)
Posted 2013. June 16. - 23:20
Posted 2013. June 16. - 20:11
Nagyon jó verseny volt! Nagyon élveztem. A pályajelölés, táblák, minden hibátlan volt, komolyan: le a kalappal a rendezõk és segítõk elõtt! Csak a hatalmas, mély nyomok nem tetszettek, de ez ugye a traktorok (?) hibája.
A középtávot megnyertem abszolútban. Durva volt. A hátam úgy beállt a végére, hogy nem tudtam lehajolni, meg igazából semmit, csak feküdni. Azért a 176-os átlagpulzus elmond valamit arról, hogy meg kellett ezért dolgozni.
A régi ismerõsök csodálkoztak, mit keresek egy montiversenyen.
A középtávot megnyertem abszolútban. Durva volt. A hátam úgy beállt a végére, hogy nem tudtam lehajolni, meg igazából semmit, csak feküdni. Azért a 176-os átlagpulzus elmond valamit arról, hogy meg kellett ezért dolgozni.
A régi ismerõsök csodálkoztak, mit keresek egy montiversenyen.
Posted 2013. June 16. - 19:22
2013-as Hosszú táv útvonala, .gpx-be is exportálható. Az órám 75 km-t és 2012 méter mászást mért.
Posted 2013. June 16. - 16:08
Tegnapi Crosskovácsi kalandok singlespeeddel. Márkus Jani kerékpáros blogja: Crosskovácsi Maraton - 2013.06.15.
A sebesség mindent megold.
Posted 2013. June 16. - 00:49
Posted 2013. June 15. - 22:17
Posted 2013. June 15. - 21:17
Én elbaltáztam a folyadékbevitelt (ezek szerint nem ittam eleget), kegyetlenül görcsöltem. Az összes izmom a lábamban, egyszerûen nem volt olyan póz, amelyben nem. Amikor meg sokat ittam rá (Janinak köszönöm a "doppingszert", jelentõsen javított, de valószínûleg akkor már olyan állapot volt, hogy 3 kellett volna), kikészült a gyomrom, itthon már hasmenés. Szóval ez nem jött össze, van ez így.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2013. June 15. - 21:10
Posted 2013. June 15. - 20:40
A verseny hevében elõfordul az ilyen,nézzük el neki;)
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Posted 2013. June 15. - 18:44
Valóban jó gyorsra sikerült a pálya, remélem nem történt semmi komolyabb baleset! Jelölés 5*, frissítés, navigáció szuper. Eredmények is elérhetõek már.
Pár apróság. Egy másik hosszútávos az elsõ Nagy-Kopasz mászás után nem azt kiabálta, hogy jobbról, hanem jobbRA. Ösztönösen balra húzódtam, már-már a gazba lemenve és ez nagyon nem tetszett neki, másik irányba megyek. Ezután a nyomvonalában elõtte pont egy rövidtávos leányzó ment, akinek - valószínûleg felhúzva magát az én bénázásomon (?) - elég csúnyán be- és visszaszólt a lánynak, az én látószögembõl bizony minden ok nélkül. Ezúton üzenném, gondolkodjon el egy kicsit, mire volt ez jó...
Egyébként meg gratulálok mindenkinek, aki teljesítette, bármelyik távon is indult!
Pár apróság. Egy másik hosszútávos az elsõ Nagy-Kopasz mászás után nem azt kiabálta, hogy jobbról, hanem jobbRA. Ösztönösen balra húzódtam, már-már a gazba lemenve és ez nagyon nem tetszett neki, másik irányba megyek. Ezután a nyomvonalában elõtte pont egy rövidtávos leányzó ment, akinek - valószínûleg felhúzva magát az én bénázásomon (?) - elég csúnyán be- és visszaszólt a lánynak, az én látószögembõl bizony minden ok nélkül. Ezúton üzenném, gondolkodjon el egy kicsit, mire volt ez jó...
Egyébként meg gratulálok mindenkinek, aki teljesítette, bármelyik távon is indult!
Posted 2013. June 15. - 15:50
De jó verseny volt!
Jó pálya, jó jelölés, hibátlan rendezés, rengeteg frissítõ (ezt meg is jártam, mert mindig ettem ). Nem is beszélve a szervezett bejárásokról...
Jó volt, köszönjük!
Jó pálya, jó jelölés, hibátlan rendezés, rengeteg frissítõ (ezt meg is jártam, mert mindig ettem ). Nem is beszélve a szervezett bejárásokról...
Jó volt, köszönjük!
Posted 2013. June 14. - 18:05
Köszönöm, de idõközben nálam is átalakult a program, elutazom a hétvégén...
Na jó, akkor lesz enyém mégis Andrisé, de 6500 fölé nem megyek, szóval maximum 3000-et vagyok hajlandó fizetni érte.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Posted 2013. June 14. - 18:05
Köszönöm, de idõközben nálam is átalakult a program, elutazom a hétvégén...
Hali!
Andris!
Dante üzeni hogy nem kell a nevezés, vigye a drotos.toth.
(Ja és egy sört kér érte.)
Posted 2013. June 14. - 18:03
Sziasztok!
Igen, jövök, de a névátírás amúgy is pénzbe fáj, s bonyolult, akkor most legyen Drótosé, majd ha a soproni Hocsa hírdeti az övét, akkor az lesz az enyém. Nem tudtam, hogy gépközelben leszek-e, szóval megkértem Pault, hogy jelentkezzen, nem csak viccelõdik velem.
Csak hogy tudjátok: "Átnevezés díja az elõnevezettek számára: 3.500 Ft"
Cs.
Igen, jövök, de a névátírás amúgy is pénzbe fáj, s bonyolult, akkor most legyen Drótosé, majd ha a soproni Hocsa hírdeti az övét, akkor az lesz az enyém. Nem tudtam, hogy gépközelben leszek-e, szóval megkértem Pault, hogy jelentkezzen, nem csak viccelõdik velem.
Csak hogy tudjátok: "Átnevezés díja az elõnevezettek számára: 3.500 Ft"
Cs.