Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bianchi

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
43 hozzászólás a témában

#41
SINTESI´93

SINTESI´93

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 349 hozzászólás
Most kb. a vázzal akkor annyi a baj hogy jön le a festék,a többi cuccot megnem a Bianchi gyártja igazából h. az alkatrészek terén csak ilyen dolgokat raktak rá ennyi pénzért,most itt látszik h. meg kell fizetni a nevet.De hogy ha a váznak csak a festése a rossz,de jók a szögei könnyû+Bianchi akkor lehet h. érdemes lenne megtartani és új cuccokat rápakolni.
www.sintesibikes.com

#42
rbalint88

rbalint88

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
250ért ez még teljes áron is drága lett volna. még akkor is ha duplajancsi. ennyiért már full lx-es bringákat szokás adni. teljes áron. pl magellan pyxis. igaz, az nem kapható dániában, de megoldható lenne, hogy kikerüljön. mivel az már igazi eu, és nem csak dísznek van a tagság, ezért megpróbálhatod azt is, hogy visszaviszed a boltba a bringát, és "értékcsökkentve" visszaveteted vele, majd veszel egy normális biciklit a nem kevés pénzedért.

#43
mathers

mathers

    új vendég

  • fórumtag
  • 9 hozzászólás
Ja még egy problémám vele: Mintha kicsit hosszú volna a ledál nyele: Bukkanókon ha nem vigyázok leér, és az elég csúnya tud lenni.

#44
mathers

mathers

    új vendég

  • fórumtag
  • 9 hozzászólás
Röviden:

Bianchi MTB-t soha többet.

Novemberben vettem egy régebbi modelt ujjonnan leértékelve 250eFt-ért.

Még nem volt korábban jó MTB-m szóval országúti kerékpárosként márka alapján válaszoltam, meg felületesen interneten utánnanézve. (Hidraulikus tárcsa kell a dán idõjáráshoz, jó szervizháttér etc.)

Amit végül megvettem az:
http://www.bianchi.i...&idmaster=18910

Hát mit ne mondjak nem örülök.

Kezdjem a problémákkal
-1-ik tárcsa lötyögött. - még jó hogy el nem vesztettem.
-A vázról a máz pattogzik: Ahol a lábam hozzédörzsöli a fék "bovdent" a vázhoz orr ilyen kisköröm méretû darabokban fogy a festék.
-Valószinû túl nehéz vagyok (90kg) de ha ráülök a bicajra neadjisten elõreteszem a súlypontomat, akkor a villa úgy összecsuklik hogy csak 3cm se marad a további rugózásra.
-A gyárilag kapott abroncsok használhatatlanok: Ritkán voltak rajta a kiálló gumitüskék ami sárban lehet hogy jó, de mig az ember elért az erdõig a mivel a vékony része leér a földre tetszõleges kis kavics ki tudta jukasztani. 1 hónapon belül mind elsõ mind hátsó defektet kapott úgy hogy külsõt is cserélni kellett. (azóta kevlár bélésû van és nem is jukadt ki)
-Lánc igényli az olajat, hogy ne rozsdásodjon.
-Semmi védelem nincs az elsõ fogaskereken ami lehetetlenné teszi nem testhez álló ruhában a használatot.
-Az egyik küllõ 1.5 hónap után meglazult.
-Az elsõ kerék bizonytalan, talán már egy enyhe 8-as is van benne.
-A Deore váltó terhelés alatt negyobb kerék irányába nem tud váltani. (Régi Swinnem váltója sokkal jobb volt ilyen szempontból) Elég idegesitõ ha egy ismeretlen terepen egy kicsit nagyobb domb jön mint terveztem, és nem tudok váltani mert a hátsó a legkisebb fogaskereken van, és csak az elsõvel tudnék váltani de keresztbe ugye nem jó váltani.

Van tippetek hogy hogy tudnék javitani a helyzeten? Úgy tûnik hogy minden részével egyenletesen van bajom szóval nem tudom mit tudnék javitani.

CSak én vártam tõle túl sokat? Van tippetek olyan gyártóra akiben nem csalódnék?

Ps Napi 2x 10 kmes erdei hullámvasút belõle 3 kb egy 1 nyomtávas bucka élén és 3 keresztgyökereken a menû + 7km bicikliút.