Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Írta 2010. május 18. - 14:16
Én egyáltalán nem örülök neki, hogy lefújták a Bakony Maratont, de felfogom, hogy ez a köz javát szolgálta. Aki versenyzett volna, az magasról tett volna a kidõlt fákra és a megáradt patakokra. Én leszartam volna, mivel készültem rá, de például a barátnõmet már nem szívesen kergettem volna ki a pályára.
Az élvezhetõség nyilván egy fontos dolog, de ha a dolog versenysport oldalát nézzük: már az én ratyi szintemen is, követsz egy edzéstervet, hûségesen végignyomod a januárt a -10 fokban, a februárt a -8 fogban, a márciust a 37 fokban , szétedzed magad, hogy jó formában indulj a versenyeken, s akkor az egész bukó? És ne adj isten átcsúsztatják olyan idõpontra, amikor nyaralni mennék és le van szervezve? Vagy összemetszõdik egy másik versennyel a 15bõl? Hát akkor már inkább indítsák csak el a Magyar Kupát! Ha az egészet versenynek fogod fel, akkor nem fér bele a csúsztatás. Elismerem, hogy az amatõr sport és a hobbi sport itt elválik (és a profi sportról még nem is beszéltünk), nem tudom, mi a megoldás. Nagyon nehéz meghatározni, hogy mi a tényleges kockázat. Az, hogy saras-retkes a pálya, s van 20 átemelés és 2 megáradt patak, szerintem nem az.
A világkupákat is mindig elindítják: ha valaki még emlékszik a 03-as kanadai OX-re, amikor a jégesõ 5 centi vastag jéggolyó szõnyeget varázsolt a pályán, s az UCI bíró mégis mindenkit kizavart.
Itt pedig egy kép az egyik 05-ös WorldCupról, hogy ne sírjatok ennyit - ez 10 centi porhót jelentett a mezõny jelentõs részének.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. május 18. - 08:18
Írta 2010. május 18. - 08:01
Egriként szintén rendelkezek bõséges helyismerettel.Én sem javasolnám mostanában senkinek a Bükköt,ami ott zajlik,az már nagyon nem játék.Messze nem jópoén kategória.Mert ha neagyisten,bárkinek baja lesz,mégis hogyan hozzák ki?Mivel?De ez csak személyes vélemény.Hát véleményem szerint-mint aki gyerekkora óta járja a Bükköt,mivel miskolci vagyok-nem hiszem hogy élvezhetõ lesz a Szilvás marci.
Baleset-és életveszélyes a Bükk a felázott talaj miatt!Sok a kicsavart fa meg az egyéb törmelék.Gondoljatok csak bele:milyen víz lehetett ha a Szt.István barlangból jött ki a víz a bejáraton......Az Ómassai út gyakorlatilag nem létezett.....ergo Vadász-völgy ami benne van a maraton útvonalba most az off-os lehet.És még nincs vége az esõs idõnek,egész hónapban ilyen idõ lesz.Szilvásvárad maraton kilõve.Tarnai is jobban járna ha átrakná más idõpontra.Én nem ajánlom senkinek az indulást,ismerve a pályát és a jelenlegi körülményeket.Ez az én személyes véleményem.
Írta 2010. május 17. - 20:57
vendég_freeride69x_*
Írta 2010. május 17. - 20:17
vendég_freeride69x_*
Írta 2010. május 17. - 19:20
Baleset-és életveszélyes a Bükk a felázott talaj miatt!Sok a kicsavart fa meg az egyéb törmelék.Gondoljatok csak bele:milyen víz lehetett ha a Szt.István barlangból jött ki a víz a bejáraton......Az Ómassai út gyakorlatilag nem létezett.....ergo Vadász-völgy ami benne van a maraton útvonalba most az off-os lehet.És még nincs vége az esõs idõnek,egész hónapban ilyen idõ lesz.Szilvásvárad maraton kilõve.Tarnai is jobban járna ha átrakná más idõpontra.Én nem ajánlom senkinek az indulást,ismerve a pályát és a jelenlegi körülményeket.Ez az én személyes véleményem.
Írta 2010. május 17. - 16:27
Természetesen lesz néhány hatalmas pocsolya, de az hozzá tartozik szilváshoz.
Jöjjön mindenki bátran!
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 17. - 15:24
Írta 2010. május 17. - 15:13
Írta 2010. május 17. - 13:18
Írta 2010. május 17. - 10:30
Viszont most úgy tûnik , hogy a versenyen 25 fok lesz és napsütés !
Írta 2010. május 16. - 23:56
sziasztok!
A hétvége idõjárását elnézve, kezdem megkérdõjelezni,a Szilvás sorsát! Ennyi esõ igencsak átrendezheti az erdei utakat is. Sár biztos, hogy lesz, de verseny... ? . Soha nem láttam még ehhez hasonlót, mint amit tegnap éjszaka autóból a Pilisben Visegrád és Szentendre között. A fél hegy az úton folyt, teli sziklákkal....
Még két hét addig, magát a versenyt nem veszélyezteti, 2006 ban a verseny elõtti héten végig esett és a verseny napján is, sokan nem mennek el, de a verseny nem marad el.
Írta 2010. május 16. - 23:10
A hétvége idõjárását elnézve, kezdem megkérdõjelezni,a Szilvás sorsát! Ennyi esõ igencsak átrendezheti az erdei utakat is. Sár biztos, hogy lesz, de verseny... ? . Soha nem láttam még ehhez hasonlót, mint amit tegnap éjszaka autóból a Pilisben Visegrád és Szentendre között. A fél hegy az úton folyt, teli sziklákkal....
Írta 2010. május 16. - 14:26
Még van náluk egy hely az autóban és a szálláson. Ha valaki a környéken lakik (Szexárd) és szeretne csatlakozni, szóljon sürgõsen!!
Köszi
Írta 2010. május 15. - 13:20
gondolom azért saját magának is presztízsvesztés egy ilyen malõr...
Lehet, de ahogy ment lefelé a köves-gyökeresen (pont ott álltam ahol a szûkület van) az nem volt semmi, nem nagyon zavarta a külsõ hiánya, elég hihetetlen látvány volt, részemrõl le a kalappal elõtte!
Írta 2010. május 15. - 12:07
gondolom azért saját magának is presztízsvesztés egy ilyen malõr...Kerékrõl meg annyit, hogy egy országos bajnoki cím fontos a csapatának ezért tett meg mindent és ment felnin ...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. május 15. - 10:58
Andris védelmében annyit, hogy ha jól tom nem C.Supersonic-al ment ebben az éveben hanem Sch. RR-al(nem ustvel) és még ez se lett volna gond, de az igen hogy fos
Sch. Dock blue lötyivel használta ugyanis a Sch. szponzorálja a csapatát. Amíg normális lötyivel ment nem volt jellemzõ rá a defekt! Ha jól tom az Olimpián is lötyis felállásban ment azon a nem gyenge pályán.
Kerékrõl meg annyit, hogy egy országos bajnoki cím fontos a csapatának ezért tett meg mindent és ment felnin ...
Írta 2010. május 15. - 10:33
Parti kereke az OB-n Picasa Webalbumok - G
Így tönkretenni 1 ilyen kereket ?!
Gondolom Õ nem fizet érte!
Szilváson remélem nem lesz technikai gondja!
3 embertípus van !
1-okos , aki más hibáiból tanul
2-átlagos , aki a saját hibájából képes tanulni
3-hülye , aki a saját hibájából sem tanul
Írta 2010. május 15. - 08:51
Írta 2010. május 15. - 08:07
off ha még így szerezte volna.....vmi gumivita miatt a csapatok többsége beállt a boxba.
off de egy kicsit el vagy tévedve, Zsóti 2004-ben szerezte a pontját a gumivita 2005-ben amikor vmilyen oknál fogva õ már nem volt f1-es:D