Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
a patakban mosással simán megbarátkozom, sok víz kevés szennyezõ anyag= jelentéktelen környezeti hatás, mondjuk ettõl még ez sem szép, de mondhatni belefér...nem vagyok én szuperzöld :) (nekem is mondták már, hogy ne dobáljam el a banán csomagolását, de azért ez már kirívó eset, azt még én is bevágom a bokrok közé;))

az energiszaros cuccal az a baj hogy 1 csúnya; 2 az erdei állatok simán megnézik mi az, megszagolja, megrágja...gondolom nem egészséges azt az aluszart megennie a szarvasnak :)
de mondom legalább az út közepére dobálja aki dobálja, mert onnan még össze lehet szedni, de az út menti szakadékból a sûrû bozótosból nehéz kivadászni +ha van szemétgyûjtõ csapat annak 10x annyi idõbe telik, mondom én is összeszedtem az útról a red bull-tól kezdve dechatlonos energiszeletes zacsin át mindent, de a szakadékba én sem másztam le, hiába láttam ott a friss szemetet
meg hát nem is azért megyek bringázni hogy szemetet szedjek :(

ahogy elnézem a mostani esõzést, valahova majd összemossa a szemetet a víz:)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Big_Hand, köszi, megvan a bizonyíték, hogy kitekertem az Ördögoldalt :-)

Eldobott kulacsok kérdése: szerintem a kulacsokat zömmel nem hajigálják el, hanem kiesik valami rázós szakaszon. Én is már hányat hagytam el, anélkül, hogy rögtön észrevettem volna.

Hát akkor Te keményebb vagy mint a Kugler gyerek meg a magyar elit, mert a képek szerint a végén a sirató falat õk is tolták!;):)
Amit mondjuk nem rossz látni mert rajtam is az fogott ki...
Szemét kérdése, elszomorító, de mondjuk megegyezik az ország általános szemeteléshez való hozzáállásával, a Jávorkúti aszfaltra kiérve nagyon durva volt a látvány, pedig nem bonyolult zsebre rakni az üres tubust-zacsit. Nekem három zsebes a felsõm, jobb oldaliban gélek, középsõ cerbona szeletek, baloldaliban szemét.

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Üdv!

A célfotóval kapcsolatban lehet valahol infót szerezni? Fura, hogy nem rajtszámmal kellett regisztrálni, hanem névvel...mikorra várhatóak azok a képek? Nagyon titokzatos számomra az egész, se egy webcím, vagy valami elérhetõség...

Másrészt a x-iont-os képek kiválóak, sajnos pont a 130-tól 157-es helyezés között "maradtak ki" a képek...nem jól idõzítettem a célbaérést. :-)

kiralyfatyol

kiralyfatyol

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

A másik! Voltam most kint bringázni egy rövidet, közben érintettem a hosszútáv egyik szakaszát! Hát akinek nem inge ne vegye magára, de szakadna le a keze azoknak, akik a zselés tubusaikat meg az energiaszeletes zsacsijaikat szétdobálják az erdõben! Ki***szott nagy dolog és gondolom rohadt nagy plusz súly is visszarakni a mez zsebébe az üres csomagolást! Amiket tudtam összeszedtem, majd szépen kiosztom következõ versenyen a rajtnál a hosszú távosoknak! Nincsenek ábrándjaim valószínû a rövid is meg a közép távon is találni ilyeneket szép számmal, mint minden évben, megköszönnénk ha nem szemetelni járnátok ide versenyezni, ahol mi esetleg kikapcsolódunk a természetben! (a szervezõk biztosítsanak szemét szedõ team-et? nem hiszem hogy nekik kéne, de igen talán mégis nekik kéne a hülyék szemetét összeszedni...bár a feladatot nehezít,i hogy sokan tök jól dobnak a nyomvonaltól 10-20m-re is zselés tubust)

Mondom akinek nem inge meg ne sértõdjön miatta, biztos vagyok benne hogy a többség nem teszi az említett dolgokat, de elhihetitek a bükkben szebb bringázni, ha nem a szemét viszi el a tekinteted a természet szépségeitõl!

köszöntem! ;)

Tavaly én is köszöntem, de amellett, hogy néhányan egyetértettek, néhányan kikérték maguknak most tényleg ugyanaz a helyzet...
próbáljuk mellõzni, ami mellékes

csizsolt

csizsolt

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Az idõjárással piszok mázlink volt az idén. A verseny elõtt is hideg, esõs idõ volt, most pedig egyenesen kellemetlen idõ van a Bükkben. Szerintem kb. olyan "meleg" lehet fent, mint tavaly a versenyen.:D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)

Osztogattak fejkendõket?
Fenébe... aztat szeressük (bár a bikefunosnak szebb a színe :) )

H.Zoli merre volt? A közép 2/3ában értem be, de nem láttam... lassú voltam?

Baszki...hun toborozza a Trémobil az önkénteseit? :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Diavolino

Diavolino

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

Azt lehet, hogy ba**hatod, nekem sem adta vissza az illetõ akit kisegítettem anno:( pedig megmondtam melyik sátorban tudja leadni verseny után!

A másik! Voltam most kint bringázni egy rövidet, közben érintettem a hosszútáv egyik szakaszát! Hát akinek nem inge ne vegye magára, de szakadna le a keze azoknak, akik a zselés tubusaikat meg az energiaszeletes zsacsijaikat szétdobálják az erdõben! Ki***szott nagy dolog és gondolom rohadt nagy plusz súly is visszarakni a mez zsebébe az üres csomagolást! Amiket tudtam összeszedtem, majd szépen kiosztom következõ versenyen a rajtnál a hosszú távosoknak! Nincsenek ábrándjaim valószínû a rövid is meg a közép távon is találni ilyeneket szép számmal, mint minden évben, megköszönnénk ha nem szemetelni járnátok ide versenyezni, ahol mi esetleg kikapcsolódunk a természetben! (a szervezõk biztosítsanak szemét szedõ team-et? nem hiszem hogy nekik kéne, de igen talán mégis nekik kéne a hülyék szemetét összeszedni...bár a feladatot nehezít,i hogy sokan tök jól dobnak a nyomvonaltól 10-20m-re is zselés tubust)

Mondom akinek nem inge meg ne sértõdjön miatta, biztos vagyok benne hogy a többség nem teszi az említett dolgokat, de elhihetitek a bükkben szebb bringázni, ha nem a szemét viszi el a tekinteted a természet szépségeitõl!

köszöntem! ;)

...embernek szétment a pumpája, kölcsönadtam, persze mörfi szerint 2km-re kaptam egy defektet, aki épp mellettem tekert attól kaptam kölcsön... mindenki szépen visszakapta a saját pumpáját a célban...szóval van még ilyen...hosszútávon legalábbis....ez a szemetelés azért gonosz dolog, mert ez a legdurvább szálka minden területtulajdonos szemében, így a rossz példán túl elõbb utóbb nem fogják odaadni az erdõt... az nem érv, hogy a rendezõ összeszedi...ezen az alapon az utcán is szemetelhetünk majd jön a közterületi tisztaságért felelõs munkatárs....ami szinte biztos: kulacsot direkt senki nem dob el, az sajnos inkább kiesik...
Még egy kis zöld téma: emberünk gondolom nem az épp friss olajat próbálta lemosni a bringájáról, vagy éppen a frissen brigeciolban áztatott alkatrészeket...nem mellesleg a bringás kenõolajok jelentõs része, pont emiatt, könnyen lebomló, környezetet kevésbé károsító kotyvalék...a pisztrángnak a hordalékkal lemosott vaddisznókaka legalább úgy csipi a szemét, mint a motorex :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Osztogattak fejkendõket?

Zoli szerintem volt a cél elõtt egy kicsivel. Valaki kiabálta a nevem, de nem volt erõm kinézni, de hang alapján szerintem õ volt.

A sebesség mindent megold.

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
[quote name='Iceshark']Azt lehet, hogy ba**hatod, nekem sem adta vissza az illetõ akit kisegítettem anno:( pedig megmondtam melyik sátorban tudja leadni verseny után!

Arról meg már ne is beszéljünk, aki a patakban mossa a bringáját........... gondolom a pisztrángok szeretik az olajat :-(

És még le is írja itt a fórumon................
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Big_Hand, köszi, megvan a bizonyíték, hogy kitekertem az Ördögoldalt :-)

Eldobott kulacsok kérdése: szerintem a kulacsokat zömmel nem hajigálják el, hanem kiesik valami rázós szakaszon. Én is már hányat hagytam el, anélkül, hogy rögtön észrevettem volna.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Osztogattak fejkendõket?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Sziasztok.

Készítettem az ördög oldalon néhány képet. Sajna nem a legszuperebbek de igyekeztem :-)

Picasa Webalbumok - 10503477915484719... - 20100530_Szil...

Hah!! Látom akkor a profik is tolták a végén... : ) Megnyugodtam! : )
Team Heavy Pedál Szeged

Big_Hand

Big_Hand

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Sziasztok.

Készítettem az ördög oldalon néhány képet. Sajna nem a legszuperebbek de igyekeztem :-)

Picasa Webalbumok - 10503477915484719... - 20100530_Szil...

zz1zolika

zz1zolika

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sziasztok.
Most kaptam meg Kálmi-bá képeit Szivásváradról, és a Gellérthegyi DH-ról.
MTB K
Üdv:
Én.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
elveszett sisak
http://forum.bikemag...elveszett-4417/

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Köszi a fotókat!

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Ne izguljatok, minden évben a lehetõségekhez mérten ki van/lesz takarítva az erdõ, ahol érinti a pálya!
De ez nem azt jelenti, hogy nyugodtan szétszórhatod a szemetedet!!!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

(a szervezõk biztosítsanak szemét szedõ team-et? nem hiszem hogy nekik kéne, de igen talán mégis nekik kéne a hülyék szemetét összeszedni...
! ;)

off
maratonon/versenyen speciel igen ki kéne takarítaniuk. (attól még nem helyeslem félreértés ne legyen)
melleslg a túrás topikban én is rendszeresen szoktam háborogni, itt is van valmi kecsege aki rendszeresen szétdobálja a fogkrémes tubusait. és nem a duna marci idõpontjábn hanem egész évben. és mégcsak azt sem mondhatom hogy valami köcsög virsligumis, mert nem csak aszfalt mellett szokik lenni.
on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Már fent vannak:
Feltöltött kép
Direkt link: www.x-iont.hu/fotok/MTB/0530-CaprineMaraton
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

salyiferi

salyiferi

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás

Persze, lementhetõek.
A kép jobb alsó sarka alatt van egy sárga ikon,
az megnyitja menthetõ módon.
Aztán jobb klikk, ...

Üdv Szilvás fotók mikorra várhatóak?