Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Írta 2010. június 01. - 12:14
az energiszaros cuccal az a baj hogy 1 csúnya; 2 az erdei állatok simán megnézik mi az, megszagolja, megrágja...gondolom nem egészséges azt az aluszart megennie a szarvasnak
de mondom legalább az út közepére dobálja aki dobálja, mert onnan még össze lehet szedni, de az út menti szakadékból a sûrû bozótosból nehéz kivadászni +ha van szemétgyûjtõ csapat annak 10x annyi idõbe telik, mondom én is összeszedtem az útról a red bull-tól kezdve dechatlonos energiszeletes zacsin át mindent, de a szakadékba én sem másztam le, hiába láttam ott a friss szemetet
meg hát nem is azért megyek bringázni hogy szemetet szedjek
ahogy elnézem a mostani esõzést, valahova majd összemossa a szemetet a víz:)
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2010. június 01. - 11:42
Big_Hand, köszi, megvan a bizonyíték, hogy kitekertem az Ördögoldalt :-)
Eldobott kulacsok kérdése: szerintem a kulacsokat zömmel nem hajigálják el, hanem kiesik valami rázós szakaszon. Én is már hányat hagytam el, anélkül, hogy rögtön észrevettem volna.
Hát akkor Te keményebb vagy mint a Kugler gyerek meg a magyar elit, mert a képek szerint a végén a sirató falat õk is tolták!
Amit mondjuk nem rossz látni mert rajtam is az fogott ki...
Szemét kérdése, elszomorító, de mondjuk megegyezik az ország általános szemeteléshez való hozzáállásával, a Jávorkúti aszfaltra kiérve nagyon durva volt a látvány, pedig nem bonyolult zsebre rakni az üres tubust-zacsit. Nekem három zsebes a felsõm, jobb oldaliban gélek, középsõ cerbona szeletek, baloldaliban szemét.
Írta 2010. június 01. - 11:14
A célfotóval kapcsolatban lehet valahol infót szerezni? Fura, hogy nem rajtszámmal kellett regisztrálni, hanem névvel...mikorra várhatóak azok a képek? Nagyon titokzatos számomra az egész, se egy webcím, vagy valami elérhetõség...
Másrészt a x-iont-os képek kiválóak, sajnos pont a 130-tól 157-es helyezés között "maradtak ki" a képek...nem jól idõzítettem a célbaérést. :-)
Írta 2010. június 01. - 11:00
A másik! Voltam most kint bringázni egy rövidet, közben érintettem a hosszútáv egyik szakaszát! Hát akinek nem inge ne vegye magára, de szakadna le a keze azoknak, akik a zselés tubusaikat meg az energiaszeletes zsacsijaikat szétdobálják az erdõben! Ki***szott nagy dolog és gondolom rohadt nagy plusz súly is visszarakni a mez zsebébe az üres csomagolást! Amiket tudtam összeszedtem, majd szépen kiosztom következõ versenyen a rajtnál a hosszú távosoknak! Nincsenek ábrándjaim valószínû a rövid is meg a közép távon is találni ilyeneket szép számmal, mint minden évben, megköszönnénk ha nem szemetelni járnátok ide versenyezni, ahol mi esetleg kikapcsolódunk a természetben! (a szervezõk biztosítsanak szemét szedõ team-et? nem hiszem hogy nekik kéne, de igen talán mégis nekik kéne a hülyék szemetét összeszedni...bár a feladatot nehezít,i hogy sokan tök jól dobnak a nyomvonaltól 10-20m-re is zselés tubust)
Mondom akinek nem inge meg ne sértõdjön miatta, biztos vagyok benne hogy a többség nem teszi az említett dolgokat, de elhihetitek a bükkben szebb bringázni, ha nem a szemét viszi el a tekinteted a természet szépségeitõl!
köszöntem!
Tavaly én is köszöntem, de amellett, hogy néhányan egyetértettek, néhányan kikérték maguknak most tényleg ugyanaz a helyzet...
Írta 2010. június 01. - 10:25
Írta 2010. június 01. - 10:25
Osztogattak fejkendõket?
Fenébe... aztat szeressük (bár a bikefunosnak szebb a színe )
H.Zoli merre volt? A közép 2/3ában értem be, de nem láttam... lassú voltam?
Baszki...hun toborozza a Trémobil az önkénteseit?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2010. június 01. - 10:16
Azt lehet, hogy ba**hatod, nekem sem adta vissza az illetõ akit kisegítettem anno:( pedig megmondtam melyik sátorban tudja leadni verseny után!
A másik! Voltam most kint bringázni egy rövidet, közben érintettem a hosszútáv egyik szakaszát! Hát akinek nem inge ne vegye magára, de szakadna le a keze azoknak, akik a zselés tubusaikat meg az energiaszeletes zsacsijaikat szétdobálják az erdõben! Ki***szott nagy dolog és gondolom rohadt nagy plusz súly is visszarakni a mez zsebébe az üres csomagolást! Amiket tudtam összeszedtem, majd szépen kiosztom következõ versenyen a rajtnál a hosszú távosoknak! Nincsenek ábrándjaim valószínû a rövid is meg a közép távon is találni ilyeneket szép számmal, mint minden évben, megköszönnénk ha nem szemetelni járnátok ide versenyezni, ahol mi esetleg kikapcsolódunk a természetben! (a szervezõk biztosítsanak szemét szedõ team-et? nem hiszem hogy nekik kéne, de igen talán mégis nekik kéne a hülyék szemetét összeszedni...bár a feladatot nehezít,i hogy sokan tök jól dobnak a nyomvonaltól 10-20m-re is zselés tubust)
Mondom akinek nem inge meg ne sértõdjön miatta, biztos vagyok benne hogy a többség nem teszi az említett dolgokat, de elhihetitek a bükkben szebb bringázni, ha nem a szemét viszi el a tekinteted a természet szépségeitõl!
köszöntem!
...embernek szétment a pumpája, kölcsönadtam, persze mörfi szerint 2km-re kaptam egy defektet, aki épp mellettem tekert attól kaptam kölcsön... mindenki szépen visszakapta a saját pumpáját a célban...szóval van még ilyen...hosszútávon legalábbis....ez a szemetelés azért gonosz dolog, mert ez a legdurvább szálka minden területtulajdonos szemében, így a rossz példán túl elõbb utóbb nem fogják odaadni az erdõt... az nem érv, hogy a rendezõ összeszedi...ezen az alapon az utcán is szemetelhetünk majd jön a közterületi tisztaságért felelõs munkatárs....ami szinte biztos: kulacsot direkt senki nem dob el, az sajnos inkább kiesik...
Még egy kis zöld téma: emberünk gondolom nem az épp friss olajat próbálta lemosni a bringájáról, vagy éppen a frissen brigeciolban áztatott alkatrészeket...nem mellesleg a bringás kenõolajok jelentõs része, pont emiatt, könnyen lebomló, környezetet kevésbé károsító kotyvalék...a pisztrángnak a hordalékkal lemosott vaddisznókaka legalább úgy csipi a szemét, mint a motorex
Írta 2010. június 01. - 09:33
Zoli szerintem volt a cél elõtt egy kicsivel. Valaki kiabálta a nevem, de nem volt erõm kinézni, de hang alapján szerintem õ volt.Osztogattak fejkendõket?
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. június 01. - 09:30
Arról meg már ne is beszéljünk, aki a patakban mossa a bringáját........... gondolom a pisztrángok szeretik az olajat :-(
És még le is írja itt a fórumon................
Írta 2010. június 01. - 09:24
Eldobott kulacsok kérdése: szerintem a kulacsokat zömmel nem hajigálják el, hanem kiesik valami rázós szakaszon. Én is már hányat hagytam el, anélkül, hogy rögtön észrevettem volna.
Írta 2010. június 01. - 08:16
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2010. június 01. - 06:50
Sziasztok.
Készítettem az ördög oldalon néhány képet. Sajna nem a legszuperebbek de igyekeztem :-)
Picasa Webalbumok - 10503477915484719... - 20100530_Szil...
Hah!! Látom akkor a profik is tolták a végén... : ) Megnyugodtam! : )
Írta 2010. május 31. - 22:21
Készítettem az ördög oldalon néhány képet. Sajna nem a legszuperebbek de igyekeztem :-)
Picasa Webalbumok - 10503477915484719... - 20100530_Szil...
Írta 2010. május 31. - 21:59
Írta 2010. május 31. - 20:28
Írta 2010. május 31. - 19:57
Írta 2010. május 31. - 19:04
De ez nem azt jelenti, hogy nyugodtan szétszórhatod a szemetedet!!!
Írta 2010. május 31. - 18:56
off(a szervezõk biztosítsanak szemét szedõ team-et? nem hiszem hogy nekik kéne, de igen talán mégis nekik kéne a hülyék szemetét összeszedni...
!
maratonon/versenyen speciel igen ki kéne takarítaniuk. (attól még nem helyeslem félreértés ne legyen)
melleslg a túrás topikban én is rendszeresen szoktam háborogni, itt is van valmi kecsege aki rendszeresen szétdobálja a fogkrémes tubusait. és nem a duna marci idõpontjábn hanem egész évben. és mégcsak azt sem mondhatom hogy valami köcsög virsligumis, mert nem csak aszfalt mellett szokik lenni.
on
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. május 31. - 17:56
Írta 2010. május 31. - 17:50
Persze, lementhetõek.
A kép jobb alsó sarka alatt van egy sárga ikon,
az megnyitja menthetõ módon.
Aztán jobb klikk, ...
Üdv Szilvás fotók mikorra várhatóak?