Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Csak én vagyok ilyen béna?:D Nem látom a Szilvás Marci képeket, a legutoljára feltöltött az a 2008-as Buda Marci :chin:
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Töltöm a képeket, az oldal már nézhetõ. A képek idõrendi sorrendben vannak.
http://www.mtbpics.extra.hu

Valahonnan nem lehetne letölteni az összes képet egyben? És ezer hála a sok képért
A keró legyen veletek!

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

A Caprine sátorban lehetett kérni vmi pályafotót vagy vmi ilyesmit. Tudja valaki hogy mit jelent ez pontosan? Én nem kértem, de csak bizgerálja a fantáziámat hogy mi is lehetett az ;)

A célkapunál állt egy hölgy és minden befutóról csinált képet. Ha bedobtad a dobozba a cetlid, akkor ELVILEG elküldik postán és/vagy e-mailen azt a képet, amint Te vagy. Én bedobtam, de eddig sehol semmi, úgyhogy várok türelemmel :)
"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
El tudom képzelni milyen szövget nyomtál amikor pl. Logigan Lucian és Piakowy Emanuel beérkezett a középrõl! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...most kérek újra elnézést mindenkitõl, h a mexokottnál is több baromságot mondtam...a fáradság nagy úr... :)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
A Caprine sátorban lehetett kérni vmi pályafotót vagy vmi ilyesmit. Tudja valaki hogy mit jelent ez pontosan? Én nem kértem, de csak bizgerálja a fantáziámat hogy mi is lehetett az ;)
A keró legyen veletek!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
bary, köszi a képeket. :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
sziasztok : vkinek nincs véletlenûl a Szilvás v . maratónról képei mertén sajna eddig nem nagyon találtam
annahalasz@freemail.hu címre küldjetek linket ha tudtok
köszi elõre is

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Töltöm a képeket, az oldal már nézhetõ. A képek idõrendi sorrendben vannak.
http://www.mtbpics.extra.hu

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Tényleg az a futós ember én voltam.
Nagyon ciki volt, hogy majdnem feltekertem még az Ördögoldalon is, le kellett szállnom... a trademark az trademark

Ja Dante Szarvaskõ Bélapátfalva közötti 16 km en tényleg nagy sár lehetett - úgy pörgött az elsõ kereked, hogy 35 km-t mértél?
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
én olyan gyorsan mentem, hogy még egy képen sem leltem föl magam... de, ha valaki megpillant egy Gödöllõi Sport Klub- os mezbe öltözött, R280- as rajtszámú kék bukós lényt... SZÓLJON! ;)

elõre is kössz!

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

Hi!
Volt az aszfaltos emelkedõ mellett, kb. a 8. km-nél egy úriember egy piros országúti MALI-val, aki egy elég jó géppel rengeteg fotót készített.
Nem tudtok róla valamit? Meg ugye a képeirõl...

Üdv, õ volt Metalman, majd felrakom a képeit még a héten. lesz majd link is!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Egy rossz szavam sem lehet. Nagyon jól ment. Egy másodpercnyi technikai problémám nem volt :) Nem fáj a szived érte? :D

örülök neki..
szerettem nagyon, de a mostani übereli:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Két videó van fent a BringaTV-n. És ismét jók lettek :)

http://www.bringatv.hu/

Eddig egy képen sikerült felfedeznem magamat, de az is csak az egyik felem volt :(
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Csak tippem van, de utánajárok...

Köszönjük, ezt én is várom... (elég kevesen fotóztak most :( )

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Ati Salamander viselkedett?

Egy rossz szavam sem lehet. Nagyon jól ment. Egy másodpercnyi technikai problémám nem volt :) Nem fáj a szived érte? :D
"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Csak tippem van, de utánajárok...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

alat

alat

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Hi!
Volt az aszfaltos emelkedõ mellett, kb. a 8. km-nél egy úriember egy piros országúti MALI-val, aki egy elég jó géppel rengeteg fotót készített.
Nem tudtok róla valamit? Meg ugye a képeirõl...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ati Salamander viselkedett?

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

akkor boccs:D

nem enni mentem, csakhát a végefelé már nem volt póverréjdem:whacky:

Én 13.8-asnál meg sem álltam, mert akkora tömeg volt. A 17-esen meg sehol senki :D Úgyhogy gyorsan kértem a kulacsomba lötyit. Az kitartott az utolsó frissítõig és ott megint tankolás, aztán tekerés tovább. :)