Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Volt ilyen? :chin:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
A szintidõn belül utoljára érkezõk hogyan lettek külön értékelve?
Ride 'n' roll

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Így van, nem értem miért ennyire negatív a topikban a visszhang, ez a legjobban megszervezett magyar maraton, mégis csak a savazást látom. Bemegyek egy olyan maraton topikjába, ahol akkora rendezési hibák voltak, hogy az már ordít, mégis alapvetõen jó a megitélése utólag. Nem értem.
A szilváson most is mindenki kapott:
- egy elsõosztályú pályát, amin végre volt rendes szint és technikás szakaszok
- példás pályakijelölést
- magyar viszonylatban kiemelkedõen jó frissítést
- pontos idõmérést
- bringamosót
- zuhanyzót (kár, hogy nem volt kijelölve)

Ott a pont, egyetértek;-) A sör is kellemesen hideg volt;-)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Pl egy XLS táblázatban ugye nem lenne bonyolult kinyomtatni, hogy ki milyen pólót kért? Ez kb 1 perc munka, s 6 db A4-es papír.

Dante!
Máskor ne szöszmötölj és hemperegj annyi a pályán!
Hanem pl. ha rátapadsz a Buruczkira és végig a szélárnyékában utazol, akkor jut póló neked is a kívánt méretben!:D:lol1:

alat

alat

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Képek itt is: http://tomifoto2.atw.hu/caprine2008

Szia Tomi!
Láttam a Szilvásról készült képeidet és az egyiken rajta vagyok.
Arra gondoltam, hogy megkérdezem: Esetleg el tudnád küldeni nekem az eredeti méretet?
A 122.jpg-n virítok. ;-)
Elõre is köszi!
Üdv.
G.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Errõl van szó, de már írta is valaki. A legtöbb (vagy az összes) negatívum kiküszöbölése nem is kerül(ne) pénzbe. Sem a korrekt pólóméret, sem a hosszútávosok bevárása, sem a távonkénti rajt, de talán még az sem ha a büfé késõbb pakolna össze.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ez teljesen igaz, maga a "verseny" része tényleg remek, ha a rajttól eltekintünk - amikrõl szó van, azok nem is igazán pénz / energia, hanem inkább odafigyelés kérdése! Pl egy XLS táblázatban ugye nem lenne bonyolult kinyomtatni, hogy ki milyen pólót kért? Ez kb 1 perc munka, s 6 db A4-es papír.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Így van, nem értem miért ennyire negatív a topikban a visszhang, ez a legjobban megszervezett magyar maraton, mégis csak a savazást látom. Bemegyek egy olyan maraton topikjába, ahol akkora rendezési hibák voltak, hogy az már ordít, mégis alapvetõen jó a megitélése utólag. Nem értem.
A szilváson most is mindenki kapott:
- egy elsõosztályú pályát, amin végre volt rendes szint és technikás szakaszok
- példás pályakijelölést
- magyar viszonylatban kiemelkedõen jó frissítést
- pontos idõmérést
- bringamosót
- zuhanyzót (kár, hogy nem volt kijelölve)
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Franci, ez nem semmi, de én már semmin se csodálkozom, miután nemes külföldi maratonokon is láttam már többször is gikszereket.

Egyébként meg mindig túllihegjük ezeket a maraton kritikákat. Valahol igazunk van, közben meg nem vesszük észre a jó pontokat. A Szilvás akkor is az idehaza egyik legjobban megrendezett maraton, hiába szídjátok (persze joggal). De attól még színvonalas (más magyar marcikhoz képest)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
burce: hát ne legyetek annyira csalodottak,mert máshol meg másik része nincs jol megcsinálva.
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Engem 3 helyen fotóztak le kint a pályán.

és sokkal lépted túl a megengedettet vagy marad jogsid ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hogy a nyavalya essen beléjük!
Ez nekik PÁLYA fotó????
Cél meg start képet 5-6 embertõl válogathatunk; de a pályán a lõtéri kutya sem lõdörgött :mad: :rocketman

Engem 3 helyen fotóztak le kint a pályán.

A sebesség mindent megold.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Franci, tisztelem, hogy energiát fektettél bele és összehoztad ezt a hozzászólást, de most komolyan, mit csináljak vele?! Örüljek, hogy máshol még rosszabbul járok, ha indulok?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Látom nagyon megy a fikázás, és már elszaladt a lo....
(megértem az indulatokat a gulyásos téma miat...) de már nem csak arrol van szo.

Akkor kukk meg ezt:

http://www.mtb-marat...ents/ruthin.php

Merida Marathon
RUTHIN(UK) 24-25th MAY 2008

Ezen voltunk is, 30 font- 9500Ft/fö a nevezés .Ami tartalmaz:
-végigmehetsz:)
-polo (ami olyan amilyet kértél)
-ingyen parkolás,és ingyen kempingezés
-kaja és innivalo 3-4 helyen a pályán.
-pasta party elözö este

Hát ennyi.

Kijelölés jo volt, rajt eccerre, tömörülés. Nincs csipes idömérés.

Eredménylista: na az ami kicsit vicces:)
A verseny vasárnap volt,itt hétfö munkaszüneti nap volt,és ma kerültek fel az "eredmények"-már ha ezt eredménylistának lehet nevezni.
Az van rajta hogy az adott versenyzö(rajtszám,név) hány orakor ért be a célba,de a másodperc hiányzik,percenkénti bontásba van csak.
Tehát ha vki nem értené, egybe ömlesztve le van irva az összes kategoria hogy hány orakor ért a célba. Ennyi. Ez az eredménylista. Ugyan ugy néz ki az áprilisi fordulonak is,szoval ez nem fog változni.
Amire rájöttünk:
0-1000 rajtszámig hosszutáv
1000-2000 középtáv
2000-3000 rövid.

ott a számod a listán lehet számolni hányadik lettél!!!!
Nem vicc,nézd meg a képet:

Akkor ime a kép

http://a11.extra.hu/...esults_full.jpg
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

A célkapunál állt egy hölgy és minden befutóról csinált képet. Ha bedobtad a dobozba a cetlid, akkor ELVILEG elküldik postán és/vagy e-mailen azt a képet, amint Te vagy. Én bedobtam, de eddig sehol semmi, úgyhogy várok türelemmel :)

Hogy a nyavalya essen beléjük!
Ez nekik PÁLYA fotó????
Cél meg start képet 5-6 embertõl válogathatunk; de a pályán a lõtéri kutya sem lõdörgött :mad: :rocketman

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

7omi

7omi

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Képek itt is: http://tomifoto2.atw.hu/caprine2008

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Kösz Szammer, és Barynak is a képekért!
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Valahonnan nem lehetne letölteni az összes képet egyben? És ezer hála a sok képért

Egyben nem, (azaz hogyha van türelmed le töltheted az összeset egyenként :)) ha megtalálod magad írj mailt és elküldöm az eredeti méretben.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
3 képet is sikerült találnom magamról + még a videón is szerepelek (tudtam, hogy bele kell feküdnöm a sáros a pocsolyába :) ; enyém a sáros láb a videón).

A sebesség mindent megold.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Csak én vagyok ilyen béna?:D Nem látom a Szilvás Marci képeket, a legutoljára feltöltött az a 2008-as Buda Marci :chin:

de látod pl x. oldal:
http://www.mtbpics.e...008/index2.html
üdv
szam