Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hát nem tudom. Ahhoz képest, hogy családi távnak számít kemény volt. Ok, volt elõtte egy 20-as aszfalton, de akkor is. Gyenge vagyok és dagi :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Vasárnapi állapot: a pálya (rövid) porzik. Tócsa 1 db, a katonasírok után nem sokkal.Lehet ott egy forrás...Meghaltam, azt hiszem idén kihagyom :(

Nem haltál meg csak egy pillanatnyi kosza érzés volt, mivel élsz erõsebben kezdhetsz neki. Hajrá!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Feltöltött kép

rövid táv nasa szemmel :)

remélem sikerül megjeleníteni a képet

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Vasárnapi állapot: a pálya (rövid) porzik. Tócsa 1 db, a katonasírok után nem sokkal.Lehet ott egy forrás...Meghaltam, azt hiszem idén kihagyom :(

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
geoff, sajna most ez elmarad. Ha eljutok (90%) akkor rövid lesz. Ilyen az amikor a(z) (vidéki) ember
-rugóstag cserére kissé ráfarag, a vázra gyanaxik, távtartókat csináltat-többet is-, kiderül hogy a zsírúj tag a hibás majd elküldi javíttatni, amit nagysoká megycsinálnak.
-teleszkópcsere; perszer akkor derül ki hogy engedi a revelation szimeringje az olajat mikor már megérkezett a tag a javításból. Megvan a következõ szervizelendõ cucc mikor bp fele járok, mert az itthoni RS képviseletnek szokás szerint semmije nincs :D
-tekernék, ha nem kopott volna el a fékbetét. Jah, itthon überextrém BB7esbe (szinte összes avidba ez kell) pofát szeretnék venni, de már az utángyártottak is elfogyadoztak.
-ezek után a váltás viccelt meg kissé, újabb várakozás
-és máris elkezdtük a lakásfelújítást délutánonként és hétvégenként.
Így janurától nem egészen 300km-t mentem. Péntek du egy felmérõ kör igen keserû konklúziója lett a rövidtávos módosítás; elötte még reméltem hogy lassan de biztosan lenyomom a közepet. Az 5. görcsös kényszerpihenõnél gyanús kezdett lenni hogy mégse közepezünk; pláne hogy én leszek a sofõr :(...

Bele szeretnék húzni, de ált 9ig melózunk; valamit pedig muszály lesz mennem mert ez így ****...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Pite!

Ha jól láttam pont egymás mellett vagyunk rajtszámban (enyém a k5 :)), szóval majd meccselhetünk a pályán is... bár mostanában kevesebbet tekertem, de majd dunára belehúzok :D tavaly kb hasonló idõt mentünk...

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Útitársat keresek aki kocsival megy le Budapestrõl Szilvásra vasárnap, és be tudnék csatlakozni benzinpénzzel hozzá.
Valahogy jobb lenne nem a MÁV-ot gazdagítni... :D
Ha beférek valakihez nyugodtan írjon privit, adja meg számát, többit megbeszéljük.
Elõre is köszönöm!
:chomik:

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Igen, megköszönném! :beer:
Számom adataimnál, elvileg szombattól ott leszünk, másnem dobj privit telefonos elérhetõségeddel.

Úgy néz ki távmódosítás mégis megyen', csere így tárgytalan.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Vkit érdekel egy ffi felnõtt közép(re)-rövid(rõl) csere?

Kellenek még a v-fék csonk helyére való mûanyag dugók?

A sebesség mindent megold.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Vkit érdekel egy ffi felnõtt közép(re)-rövid(rõl) csere?

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Te melyik távon fogsz indulni?

jaja nekem a rövid fekszik, meg középen esélyem sem lenne egy jó eredményre

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Anna rövideket nyom.

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

Irigyellek ,hogy olyan közel van neked a pálya,nekem csak a hhh van közel
Én meg fogok pusztulni sztem most a Szilvásvárad marcin edzés hiánya miatt,de vhogy csak lesz...
Még gumit sem lehet venni a válság miatt , ahol szoktam ( már 3 hete nincs semmi )

Te melyik távon fogsz indulni?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Én meg azokat irigylem akik nem az alföldön laknak! Hegyet Szegednek!!

Csami

Csami

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!
Van egy eladó rövid távú férfi felnõtt nevezésem a top maraton sorozatra.
Egyben vagy versenyenként is eladó. E-mailem: kbukor@freemail.hu.

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
nem emlékszem rá, szóval igen, amúgy három kerékpáros jött felfelé a katonasírok elõtt, na én majdnem õket kaptam telibe...:)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Jelentem a pálya (rövid) kiváló :), annyi hogy lefelé sok a mély keréknyom különösen az olaszkapu utáni köves lefele egy része, és a katonasírok utáni dózeron is vannak. Nekem is mint sokunknak, az elsõ 7 km lesz a döntõ, ha bírom, utána már lehet neki tolni végig....

Lefele elég kellemetlen a sok ág, az egyik úgy combon csapott, hogy hurkák lettek rajta :)

holnap megyek ki megint ;)

Azt a keresztbe dõlt fát eltakarították már a katonasírok után? Múlt szombaton majdnem belerongyoltam.:)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Irigyellek ,hogy olyan közel van neked a pálya,nekem csak a hhh van közel
Én meg fogok pusztulni sztem most a Szilvásvárad marcin edzés hiánya miatt,de vhogy csak lesz...
Még gumit sem lehet venni a válság miatt , ahol szoktam ( már 3 hete nincs semmi )

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Jelentem a pálya (rövid) kiváló :), annyi hogy lefelé sok a mély keréknyom különösen az olaszkapu utáni köves lefele egy része, és a katonasírok utáni dózeron is vannak. Nekem is mint sokunknak, az elsõ 7 km lesz a döntõ, ha bírom, utána már lehet neki tolni végig....

Lefele elég kellemetlen a sok ág, az egyik úgy combon csapott, hogy hurkák lettek rajta :)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

A betonos rész után a földúton is el lehet lépni, vagy számítsak arra, hogy keskeny nyomtáv lesz, és nehéz lesz elõzni? (rövidtávon)

Kb. mennyi egy átlag menet idõ? 2-2,5 óra?

A betonos utáni földúton akkor tudsz ellépni ha a rajtnál elõre állsz és tartod a helyed az aszfalton. Amúgy ha picit hátrébbról indulsz tuti, hogy nem fogsz tudni feltekerni, mert mindenki tolni fogja...

Menet idõ? Max 2 óra.:)