Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Írta 2009. május 25. - 15:44
Írta 2009. május 25. - 15:33
Nem haltál meg csak egy pillanatnyi kosza érzés volt, mivel élsz erõsebben kezdhetsz neki. Hajrá!Vasárnapi állapot: a pálya (rövid) porzik. Tócsa 1 db, a katonasírok után nem sokkal.Lehet ott egy forrás...Meghaltam, azt hiszem idén kihagyom
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. május 25. - 15:22
Írta 2009. május 25. - 12:40
Írta 2009. május 25. - 12:36
-rugóstag cserére kissé ráfarag, a vázra gyanaxik, távtartókat csináltat-többet is-, kiderül hogy a zsírúj tag a hibás majd elküldi javíttatni, amit nagysoká megycsinálnak.
-teleszkópcsere; perszer akkor derül ki hogy engedi a revelation szimeringje az olajat mikor már megérkezett a tag a javításból. Megvan a következõ szervizelendõ cucc mikor bp fele járok, mert az itthoni RS képviseletnek szokás szerint semmije nincs
-tekernék, ha nem kopott volna el a fékbetét. Jah, itthon überextrém BB7esbe (szinte összes avidba ez kell) pofát szeretnék venni, de már az utángyártottak is elfogyadoztak.
-ezek után a váltás viccelt meg kissé, újabb várakozás
-és máris elkezdtük a lakásfelújítást délutánonként és hétvégenként.
Így janurától nem egészen 300km-t mentem. Péntek du egy felmérõ kör igen keserû konklúziója lett a rövidtávos módosítás; elötte még reméltem hogy lassan de biztosan lenyomom a közepet. Az 5. görcsös kényszerpihenõnél gyanús kezdett lenni hogy mégse közepezünk; pláne hogy én leszek a sofõr ...
Bele szeretnék húzni, de ált 9ig melózunk; valamit pedig muszály lesz mennem mert ez így ****...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. május 25. - 12:26
Ha jól láttam pont egymás mellett vagyunk rajtszámban (enyém a k5 ), szóval majd meccselhetünk a pályán is... bár mostanában kevesebbet tekertem, de majd dunára belehúzok tavaly kb hasonló idõt mentünk...
vendég_hetesbusz_*
Írta 2009. május 25. - 12:10
Valahogy jobb lenne nem a MÁV-ot gazdagítni...
Ha beférek valakihez nyugodtan írjon privit, adja meg számát, többit megbeszéljük.
Elõre is köszönöm!
:chomik:
Írta 2009. május 25. - 09:31
Számom adataimnál, elvileg szombattól ott leszünk, másnem dobj privit telefonos elérhetõségeddel.
Úgy néz ki távmódosítás mégis megyen', csere így tárgytalan.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. május 25. - 09:04
Kellenek még a v-fék csonk helyére való mûanyag dugók?Vkit érdekel egy ffi felnõtt közép(re)-rövid(rõl) csere?
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. május 24. - 21:52
jaja nekem a rövid fekszik, meg középen esélyem sem lenne egy jó eredményreTe melyik távon fogsz indulni?
Írta 2009. május 24. - 20:27
Írta 2009. május 24. - 19:47
Irigyellek ,hogy olyan közel van neked a pálya,nekem csak a hhh van közel
Én meg fogok pusztulni sztem most a Szilvásvárad marcin edzés hiánya miatt,de vhogy csak lesz...
Még gumit sem lehet venni a válság miatt , ahol szoktam ( már 3 hete nincs semmi )
Te melyik távon fogsz indulni?
Írta 2009. május 23. - 20:05
Írta 2009. május 23. - 19:49
Van egy eladó rövid távú férfi felnõtt nevezésem a top maraton sorozatra.
Egyben vagy versenyenként is eladó. E-mailem: kbukor@freemail.hu.
Írta 2009. május 23. - 18:47
Írta 2009. május 23. - 17:56
Jelentem a pálya (rövid) kiváló , annyi hogy lefelé sok a mély keréknyom különösen az olaszkapu utáni köves lefele egy része, és a katonasírok utáni dózeron is vannak. Nekem is mint sokunknak, az elsõ 7 km lesz a döntõ, ha bírom, utána már lehet neki tolni végig....
Lefele elég kellemetlen a sok ág, az egyik úgy combon csapott, hogy hurkák lettek rajta
holnap megyek ki megint
Azt a keresztbe dõlt fát eltakarították már a katonasírok után? Múlt szombaton majdnem belerongyoltam.
Írta 2009. május 23. - 17:20
Irigyellek ,hogy olyan közel van neked a pálya,nekem csak a hhh van közelholnap megyek ki megint
Én meg fogok pusztulni sztem most a Szilvásvárad marcin edzés hiánya miatt,de vhogy csak lesz...
Még gumit sem lehet venni a válság miatt , ahol szoktam ( már 3 hete nincs semmi )
Írta 2009. május 23. - 15:41
Lefele elég kellemetlen a sok ág, az egyik úgy combon csapott, hogy hurkák lettek rajta
holnap megyek ki megint
Írta 2009. május 23. - 10:16
A betonos rész után a földúton is el lehet lépni, vagy számítsak arra, hogy keskeny nyomtáv lesz, és nehéz lesz elõzni? (rövidtávon)
Kb. mennyi egy átlag menet idõ? 2-2,5 óra?
A betonos utáni földúton akkor tudsz ellépni ha a rajtnál elõre állsz és tartod a helyed az aszfalton. Amúgy ha picit hátrébbról indulsz tuti, hogy nem fogsz tudni feltekerni, mert mindenki tolni fogja...
Menet idõ? Max 2 óra.