Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
megjött az esõ :( remélem el is megy....

holnap azért még kimegyek. rövid távon csak pár helyen lesz gond a sár, ha lesz egyáltalán.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Görögös hegymenõ te véletlen nem szombaton mész a hosszútávon egyébiránt tessék már lefeküdni fellõtték már a pizsit:p
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Született hosszútávos, na tessék. :D

Tényleg mi van a hosszútávos nevezésemmel...? Nagyon építek ám rá...
Milyen álnéven megyek?
Remélem legalább valami ultra senior kategóriában :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Zsizsi koma már én is lent leszek szombaton csak nekünk valami kulcsos házba lesz az alaptáborunk Eger felett
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
SOS-ben rövidtávos nevezést vennék!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
"Írigykecc" Micimackó!: :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Született hosszútávos, na tessék. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Minden táv eleje más dimenzióban teker, a rövid élbolya is ugyanúgy megy.... Csak õket már nem látod :)

Hát sajnos nem. Diploma után rágyúrok az edzésre, mert különben nincs jó eredmény..( amugy sem vok jó rajtoló, én utána szeretek elõzgetni mikor már lenyugodtam : 196- os pulzus helyett 180- on :D)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Ha valakinek jól jönne, lesz szombaton estére hely a sátrunkban.
Hegyi kempingben leszünk, 3×3 személyes hálófülkés sátorban.
Költség: 1800 Huf

Ha igényt tartanál, jelezz!

+3670/340-8719 +3630/9439-398

ilyen a sátor:
http://s1.images.www...6c1c29b09e5.jpg

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Az elválás után kezdõdik a montizás, jó kis köves egynyomtávok. Persze van benne altatós dózer is, jócskán, de azért némi technika is pár helyen. Amikor leválsz a többi távról, figyelj oda, sokan szoktak az árokban heverni és/vagy kereket javítani, rögtön a hosszú elsõ lejtõjén.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ez lesz az elsõ hosszútávom és sajnos nem volt lehetõségem a pályának azt a részét bejárni, ami a középtávon kívül esik (tavaly a közepet csináltam). Hogyan hasonlítanátok a pálya elsõ részéhez a Felsõtárkány környéki, még inkább a Szarvaskõ utáni szakaszt? Milyenek a mászások? Vannak Ördög-oldal-szerû képzõdmények, vagy olyan nincs benne több?

Teljesen más, onnan kezdõdik az igazi pálya, nehezebb ( a Szarvaskõi mászás nehezebben tekerhetõ, mint az ördögoldal).

A sebesség mindent megold.

kiralyfatyol

kiralyfatyol

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Ez lesz az elsõ hosszútávom és sajnos nem volt lehetõségem a pályának azt a részét bejárni, ami a középtávon kívül esik (tavaly a közepet csináltam). Hogyan hasonlítanátok a pálya elsõ részéhez a Felsõtárkány környéki, még inkább a Szarvaskõ utáni szakaszt? Milyenek a mászások? Vannak Ördög-oldal-szerû képzõdmények, vagy olyan nincs benne több?
próbáljuk mellõzni, ami mellékes

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Meg közép mezõny ,teljesen más dimenzioban teker, érzékeltem ezt akkor mikor bükkön vagy hol ránkzúditták a középtávot...

Minden táv eleje más dimenzióban teker, a rövid élbolya is ugyanúgy megy.... Csak õket már nem látod :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Sztem a büszkeség, meg õrület nem = azzal, hogy ki milyen távon megy. Én a rövidet is ugyanolyan versenynek fogom fel, mintha középen mennék csak ott nem érezném magam jól . Csak az elszántságra akkartam utalni ...Meg közép mezõny ,teljesen más dimenzioban teker, érzékeltem ezt akkor mikor bükkön vagy hol ránkzúditták a középtávot...

Ha az alapján neveznének az emberek, hogy végig jól érezzék magukat, akkor senki sem indulna 117en. :D Persze felfoghatod bármelyik távot versenynek, de Magyar Kupa szempontjából lányoknak a közép a mérvadó, az a "verseny", logikus, hogy aki erõs, az ott megy. Amúgy Te elvileg csapattag vagy egy egyesületben, nem várják el a pontszerzést?

togo

togo

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
3 db nevezés eladó.
1 db hosszú-, 2 db pedig rövid távra szól, de bármely más távokra/kategóriákra átiratható.
Ha érdekel, hívj: harminc,9292858

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Igen, ha jó eredményt akar az ember rövid táv, ha büszke akar lenni a teljesítményére helyezéstõl függetlenül akkor közép, õrülteknek hosszú! :)

Én még mindig gondolkodok, hogy átnevezzek-e a középre. Lehet nagyon megbánnam!

Sztem a büszkeség, meg õrület nem = azzal, hogy ki milyen távon megy. Én a rövidet is ugyanolyan versenynek fogom fel, mintha középen mennék csak ott nem érezném magam jól . Csak az elszántságra akkartam utalni ...Meg közép mezõny ,teljesen más dimenzioban teker, érzékeltem ezt akkor mikor bükkön vagy hol ránkzúditták a középtávot...

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
egyre több ilyen márka van, már választani sem lehet, amúgy lesznek kint, és árban egyformák, talán kicsit olcsóbb mint boltban bár nem tudom

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hú, ez nálam is körmönfontabb/hosszabb kérdés feltevés volt. Szokott lenni, normál árban.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy szombaton is lesznek kint cégek akik energia zselét árulnak?
Powerbar,Born stb.És milyen árban szokták árulni?Jó árusítják õket,vagy pont ellenkezõleg.
Vagy ugyan annyi kb?
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

jaja nekem a rövid fekszik, meg középen esélyem sem lenne egy jó eredményre

Igen, ha jó eredményt akar az ember rövid táv, ha büszke akar lenni a teljesítményére helyezéstõl függetlenül akkor közép, õrülteknek hosszú! :)

Én még mindig gondolkodok, hogy átnevezzek-e a középre. Lehet nagyon megbánnam!