Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Írta 2009. június 01. - 11:05
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. június 01. - 11:02
Ui: Üzenem azon hosszútávosnak, aki majdnem elütött utolsó lejtõs rész egy vízszintes szakaszán hogy ha rám orditt hogy menj jobbra akkor azt ne közvetlen mögöttem tegye mert bármily hihetetlen
1. nincs hátul szemem
2. gyalog lassabban közlekedem mint kerékpáron
3. a sár az a cipõ alatt is csúszik
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. június 01. - 10:46
én elölre csináltam magamnak, egy 2 literes flakon hosszában kettévágva, plusz kb 80 centi szigszalag, tutkón rá lehet szabni a keróra, szerintem 10 ft-ból kijött, akiknek nincs, csak ajánlani tudom!
hátsót viszont venni fogok, mert az alsógatyámon ott az ifa-féknyom, és most kivételesen nem az, amire gondoltok, hanem felcsaptam magam
Wehehehe azt figyeltem is, de mondjuk nem sokat ért volna a hátsókerékrõl a fejemre, majd onnan a pofámba csorgó sárlétõl, és hát a kontaktlencse megural... szemüveg ide vagy oda nem hittem volna, hogy túléli a két lencse. De valahogy mégis.
Írta 2009. június 01. - 10:35
Elnézve a képeket, csak egy kérdésem lenne. Ennyire számít a sárvédõ tömege, hogy senki nem teszi fel és inkább megvakul?
Ahogy látom Buruczki legalább elõre feltette, nem hiszem, hogy ezen a 15dekán múlott a dobogós helyezés.
Ezt én sem értem. Nekem elöl fent volt, nem is ment sár a pofámba. Szemüveget el kellett tennem mert párásodott, így kontaktlencse mellett tényleg gáz lett volna ha kapok a szemembe. Gondolom ha a sûrûjében megy az ember akkor nem annyira hatékony, mert a többiek felvágják a sarat. Mondjuk Buruczkit ez nem érinti, mivel elõtte kevesen mennek és engem sem az alvégen, mivel ott már szintén kicsi a népsûrûség...
Írta 2009. június 01. - 10:28
Hosszú táv, egyszer beállt a derekam, vagy 10-15km-en keresztül alig tudtam tekerni, pedig lejtett az út. Aztán Szarvaskõnél lenyújtottam, ismét megjött a bugi a lábamba. Hátul irc mythos semi slick, elõl wetscream, jó volt, igaz hátul csúszott néha, de az nem érdekelt, elõl fogta rendesen.
Kb 9 és fél óra volt, én ennek is nagyon örültem, kiváltképp azért mert ebben az évben egyetem miatt nem igazán volt idõm a bringázásra.Pályakijelölés, frissitõk rendben voltak Célban kaptam pezsgõt,flakon láncsprajt és egy elismerõ kézszorítást - meg kell mondjam, ennek örültem a legjobban.
Írta 2009. június 01. - 10:25
Én csak simán bénaságból otthonhagytam... ennyi;-)
én elölre csináltam magamnak, egy 2 literes flakon hosszában kettévágva, plusz kb 80 centi szigszalag, tutkón rá lehet szabni a keróra, szerintem 10 ft-ból kijött, akiknek nincs, csak ajánlani tudom!
hátsót viszont venni fogok, mert az alsógatyámon ott az ifa-féknyom, és most kivételesen nem az, amire gondoltok, hanem felcsaptam magam
Írta 2009. június 01. - 10:22
Tönkre ment a GPS-em, Mp3-asom, a kocsim beülül tiszta sár lett, 3 mosásból 5 Kg sarat mostam a ruháimból, a bringát szedhetem ripityára mert ez a hig f*s mindenhová befojt, recseg ropog a fejcsapágy, kerekek ....
nem piszkálódásból írom, de:
középtávra gps?
mp3 lejátszó? elvileg nem is lenne szabad, de esõben gondolhattad volna, hogy szétázik
mosás? elõtte kádban öblítsd le a retket
a bringa: na igen, azt nehezen lehet elkerülni, hogy ez legyen a vége
kocsi: ki kell takarítani:)
viszont 6 órát ilyen idõjárásban tekerni: le a kalappal, gratulálok!
Írta 2009. június 01. - 10:18
Elnézve a képeket, csak egy kérdésem lenne. Ennyire számít a sárvédõ tömege, hogy senki nem teszi fel és inkább megvakul?
Ahogy látom Buruczki legalább elõre feltette, nem hiszem, hogy ezen a 15dekán múlott a dobogós helyezés.
Én csak simán bénaságból otthonhagytam... ennyi;-)
Írta 2009. június 01. - 09:48
Én is hazamnetem 2006-ban forma-1.et nézni, de idén meg kell javítanom a top összetett helyezésemet, és emiatt elindultam. de nevetni fogtok eddig ez volt a legjobb versenyem, és 100%-os javulás van tavaly óta. Emiatt több pontot kapok ezért a versenyért mint tavaly az elsõ kettõért összesen. Nekem ez fontos....
ROBOOO: lefelé ott már csak érzékbõl mentem én is. segített a négy pályabejárás, majdnem úgy mentem lefelé mint szárazon. a kezeim el voltak fagyva mint másoknak, de ez segített abban hogy gyors legyek lefelé (ja így már tudom a teljes nevedet...felfedted magad!)
Írta 2009. június 01. - 09:40
Meg ami pozitívum még 9:40-es idõ is szerepel beérkezõ, úgyhogy az idõmérõ csapat nem húzott el olyan korán mint tavaly. Ha jól emléxem tavaly a hosszú távon a 8:30 körüli idõmmel már nem voltam eredménylistán. Fejlõdnek ezek szerint. Csak az idõjáráson kellene kicsit csiszolni.
Írta 2009. június 01. - 09:39
Hát, hogy beütése van az biztos! Hát hogy néz ki? Noooormális?
Messzebbrõl csak a kajla, kígyózó mozgása volt ismerõs, közelebbrõl meg a bringája formája, maga az ember felismerhetetlen volt. Aztán kiabáltam neki és a hangja is ismerõs volt.
Mondjuk mindenkivel így volt, alig láttam ismerõst, mindenki elbújt az iszap mögé!
Viszont jól ment nagyon, gratula neki!:clap:
köszönöm a képet, jó lesz majd ijesztegetni vele a kicsiket
verseny végére mondjuk mindenkin ugyanolyan mez volt
azon a lejtõn muszáj volt sietnem, mert üldöztek.
VV:
arcsiba
na látod, nem is indult volna el ilyen idõben
éccsanyám kb. kéthetente bringázik, belõle indultam ki, hogy ilyen idõben tuti nem vágott volna neki.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. június 01. - 09:38
gondolj bele, édesanyád elindult volna?
mert gyanítom, hogy jobbára ez a hobbi kategória nem vágott neki.
Édesanyám hogy jön ide, nem is tud biciklizni, a te anyád tud?
én amúgy például a tavalyi rövid elsõ három helyezettjére gondolok egyik sem volt ott. bár lehet idén nem is indulnak...
Írta 2009. június 01. - 09:33
Én is fotóztam, a vége elõtt kb. 3-4 km-el azon a ronda csúszós agyagos részen. Csinálom a képeket és utána töltöm fel.
Addig egy találos kérdés:- ki ismeri fel a képen szereplõ fess fiatalembert? Nekem a helyszínen csak nagyon nehezen sikerült.
[IMG][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/4941/dsc04429v.th.jpg[/IMG][/IMG]
Bandi fiam te vagy az?:D:D
Írta 2009. június 01. - 09:22
Csak nem a "mezõgazdász" beütésû fiatalember?
Hát, hogy beütése van az biztos! Hát hogy néz ki? Noooormális?
Messzebbrõl csak a kajla, kígyózó mozgása volt ismerõs, közelebbrõl meg a bringája formája, maga az ember felismerhetetlen volt. Aztán kiabáltam neki, válaszolt és a hangja is ismerõs volt.
Mondjuk mindenkivel így volt, alig láttam ismerõst, mindenki elbújt az iszap mögé!
Viszont jól ment nagyon, gratula neki!:clap:
Írta 2009. június 01. - 09:22
Írta 2009. június 01. - 09:13
Írta 2009. június 01. - 09:01
Addig egy találos kérdés:- ki ismeri fel a képen szereplõ fess fiatalembert? Nekem a helyszínen csak nagyon nehezen sikerült.
[IMG][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/4941/dsc04429v.th.jpg[/IMG][/IMG]
Írta 2009. június 01. - 09:00
Grat mindenkinek aki végigment :cheers:
Írta 2009. június 01. - 08:48
köszi CSEKONICS! megtaláltam magam
Amúgy végre a célban használható dolgot kaptunk a magentásoktól. jó lesz edzeni a kulacs.... adhatnak majd még, mert maradt. 400-an nem indultak pedig nem is volt vészes
Ja tényleg nem volt az. Fõleg hogy nem estem el. Amúgy asszem láttalak téged mikor az utólsó lejtõn eltûztél melettem. (a szétfagyott bringabandás voltam)
Ja amúgy a bicikliben keletkezett némi kár... (kerékcsapágy csere elõl hátul, fék betét hátsó fék és ki tudja még mi...
Írta 2009. június 01. - 08:47
hát sztem ehhez elhivatottság kellett, hogy vki ezen a pályán végig menjen , meg egy kis bolondsággal meghintve. Én sem indultam volna el, ha csak szimplán bringázni szerettem volna. Mert akkor tuti ,hogy nem ülnék rá többször a bringára ....Aki ezt végig csinálta azelõtt le a kalappal de tényleg. voltak azért olyan lefelék ahol már az összes kõ kivolt forgatva és rendesen kellett azokat kerülgetni. Összességében nekem nagyon tetszett, de szárazon még jobb. Í kéz elfagyás azért nem hiányzott a végére, mikor a féket húztam gyorsultam az vicces volt:D400-an nem indultak pedig nem is volt vészes
Én még nem is mertem megnézni azt ,hogy mi lett kuka ,az biztos, hogy elsö fék betét