célbaérve pedig szóltam Ádáméknak, hogy (saját) közép rajtszámmal jöttem be röviden, és zárjanak ki. így is lett.
Az oltár már készül hátul a sufniban:-DDD
célbaérve pedig szóltam Ádáméknak, hogy (saját) közép rajtszámmal jöttem be röviden, és zárjanak ki. így is lett.
De õ legalább 3 óra alatt beért. Te hátrafelé tekertél, hogy 3:36 lett?
Én egy utólag vásárolt rövides nevezést vittem be kategória 6. helyre, amit Ádám be is mondott amikor befutottam, a listán meg 12. vagyok. Nem tudom kinél van az igazság. Persze nálam ez nem számít, csak érdekességként mondtam el
Vk még elõbb írta, hogy a hobbisok nem jöttek el. Szerintem a nagymenõk közül is sokan hiányoztak...
nekem volt, csak egy esésnél elhagytam az elsõt:( ezért nézett ki pofim úgy ahogyElnézve a képeket, csak egy kérdésem lenne. Ennyire számít a sárvédõ tömege, hogy senki nem teszi fel és inkább megvakul?
![]()
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Embert és technikát próbáló verseny volt. A hosszún sajnos 17.20-ra értem a 92. km-hez, így leküldtek.....(köszi Eisenkrammer Karcsinak a fuvart Szilvásig!)
Kemény volt.....az utolsó 4-5 km-en elfogyott a fékem és a sárban vittem a bringát. Ennyit nem fáztam életemben, az esõ és a 6 fok leamortizált. Mindenkinek gratula aki végigcsinálta a három táv bármelyikét, még mondja valaki, hogy ez nem extrém sport!
A rendezõknek: szerintem fontolóra kellene venni a távok külön indítását, a hosszút akár 8-kor el lehetne lõni.