Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Valaki megtenné, hogy 2 mondatban elmondaná, mi volt ez a Parti-gumi történet ? Lécci-lécci-lécci !!;)
Köszönöm szépen !

OFF Röviden. Andris tavaly rémes szezont zárt, nagyon sok versenyen technikai KO-zott, s a kiváló erõnlét ellenére nem tudta befejezni a versenyt. Amit befejezett, ott is sokszor hátracsúszott technikai okok miatt. Andris szerint ez pech, szerintünk meg a beteges grammániája, ennyi. :) Egyszerûen terepezésre alkalmatlan összeállítással megy, de nyilván benne van a pech is. Remélem idén legalább a lötyibõl az elõírt mennyiséget teszi majd a kerékbe.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

OFF Én sem. Õ azt hiszi, hogy ezen múlik, de a +20 másodperc 100 km-en megéri a megbízhatóságot, s több tényleg nem múlik rajta... De a legjobb a tejen spórolni, nincs is perdülete. :D

Valaki megtenné, hogy 2 mondatban elmondaná, mi volt ez a Parti-gumi történet ? Lécci-lécci-lécci !!;)
Köszönöm szépen !
Marci

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Parti kereke az OB-n Picasa Webalbumok - G

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
off ha még így szerezte volna.....vmi gumivita miatt a csapatok többsége beállt a boxba.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
az nem baj, anno forma egyes Zsolttink is úgy szerzett egy pontot, hogy mindeki összekarcolta a gépét elõtte, õ meg bemászott 3-al 80-al, ha jól emléxem...
nabumm.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

...Tavaly is jól kinyálaztuk a Parti Andrist az OB-n,..

És ráadásul úgy értem el jobb helyezést mint õ, hogy az utolsó frissítõtõl felnin jöttem. :)
Ez is olyan történet, amit az unokáimnak fogok mesélni. :)

Persze így már vertem meg mindenkit a hazai mezõnybõl, nem is számít igazi lenyomásnak.

A sebesség mindent megold.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

...Engem igazából nem zavarnak, mert az én játékomat nem rontják el. De azét, aki a pénzdíjért megy annál inkább.

Az a játék nem romlik el, õk jönnek érte.
Ennyi erõvel minek jött a Hasenfrantz, meg a Parti, meg a Buruczki...mert onnantól a második sor is csak a hátukat nézte és így tovább és így tovább, amíg el nem érünk a hosszú táv utolsó befutójáig-hozzám- akitõl már senki sincs hátrébb... nooo õt illetné a pénzdíj ;-)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Mai napig nem értem Partit.

OFF Én sem. Õ azt hiszi, hogy ezen múlik, de a +20 másodperc 100 km-en megéri a megbízhatóságot, s több tényleg nem múlik rajta... De a legjobb a tejen spórolni, nincs is perdülete. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Mai napig nem értem Partit.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Akkor meglenne életem sztorija. :)

Nézd, ha a Bükk Maratonról lenne szó, mondanám, hogy hátha eltévednek, erre minden esélyük megvan. :)

Itt reálisan csak technikai KO-ban reménykedhetsz, de hát kit érdekel, a "lenyomás", az "lenyomás". Tavaly is jól kinyálaztuk a Parti Andrist az OB-n, ha úgy vesszük, de hát a biciklizés nem csak az erõnlétrõl és technikai tudásról szól, hanem, hogy például ne tegyünk fel Supersonic külsõt UST-nek álcázva fele adag tejjel. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

De hát Jani,két helyezéssel hátrébb kerülsz, s kevesebb pontot kapsz. :D

Ebben a esetben a kevesebb több. :)

De mekkora lenne már, hogy ha valamilyen okból kifolyólag lenyomnád õket ..

Akkor meglenne életem sztorija. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Engem igazából nem zavarnak, mert az én játékomat nem rontják el. De azét, aki a pénzdíjért megy annál inkább.

De hát Jani,két helyezéssel hátrébb kerülsz, s kevesebb pontot kapsz. :D

De mekkora lenne már, hogy ha valamilyen okból kifolyólag lenyomnád õket - de hát az ilyen profi bringások nem adják meg a lehetõséget erre, hiszen velünk ellentétben, a legkisebb technikai malõr miatt kiállnak, nem állnak neki a tócsában kitapogatni a szétszakadt lánc darabjait. :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
A magyaroknak sincs megtiltva hogy kimenjenek a kinti pénzdíjas versenyekre... Erõsödni kell, az a büdös nagy helyzet... Amíg egy kinti amatõr bringás lenyomja a hazai válogatottat (tisztelet a kivételnek: Benkó Barbi) addig no comment. Persze megvan az oka is, ennyi pénzbõl, ilyen körülmények között nem lehet csodát tenni...
Meg lehet nézni a Wachau-i TopSix maraton eredménylistáját is :) Sokat lehet tanulni belõle :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

azért, hogy hetekig lehessen beszélni elõtte is meg utána is róla, hogy a meridás bringások így meg úgy... egy kis reklám a márkának ;)

Pontosan ez a helyzet.

Engem igazából nem zavarnak, mert az én játékomat nem rontják el. De azét, aki a pénzdíjért megy annál inkább.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

De õket nem meghívták most meg tavaly a Dunára is?
Olyan nagyon engem sem érdekel ki nyer.:)
Végülis biztos jó hogy jönnek csak nem igazán tiszta hogy miért.

azért, hogy hetekig lehessen beszélni elõtte is meg utána is róla, hogy a meridás bringások így meg úgy... egy kis reklám a márkának ;)

Legalább lesz kit lenyomni. :) (vagy fordítva?) Nekem nincs amúgy semmi bajom velük, azon kívül, hogy Merida.

detto...

múltkor kinn volt a magyar válogatott egy román C2-es versenyen. szerintetek volt esélye a hazaiaknak (románoknak)? :) ez pont ugyanilyen...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Amúgy azt el mondaná valaki hogy miért jó az hogy jönnek ezek a németek aztán elverik vagy fél órával a magyar élmezõnyt?

Mert talán motiválják a magyar élmezõnyt, hogy fejlõdjenek még tovább, mert úgy tûnik van még hová!;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

meg már az összes bringás média emlegette, hogy jönnek a sztááááárok...

Legalább lesz kit lenyomni. :) (vagy fordítva?) Nekem nincs amúgy semmi bajom velük, azon kívül, hogy Merida.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Holnap megyünk a Fruska Gora maratonra szerintem jó edzés lesz a szilvásra és a crosskovácsira is.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Idén egyértelmû, hogy porszáraz lesz szilvás. Tavaly a verseny elõtt végig jó idõ volt, csak a verseny napján jött az ítéletidõ. ebbõl következik, hogy a mostani takony után csakis egy verõfényes, száraz pálya jöhet. :)

Hát fõ az optimizmus:) Én szerintem most sz**á ázok az edzésen, de görgõzni nem akarok.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Nincs nekik megtiltva, mint ahogy nekünk sincs, hogy részt vegyünk pl. a Salzkammergut Trophy-n. Én nem vagyok versenyzõ, így engem igazából nem érdekel, hogy ki nyer, de örülök neki, hogy jönnek nagy nevek is.

De õket nem meghívták most meg tavaly a Dunára is?
Olyan nagyon engem sem érdekel ki nyer.:)
Végülis biztos jó hogy jönnek csak nem igazán tiszta hogy miért.