Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na szerintem le lehetne állni. :)

Én egyáltalán nem örülök neki, hogy lefújták a Bakony Maratont, de felfogom, hogy ez a köz javát szolgálta. Aki versenyzett volna, az magasról tett volna a kidõlt fákra és a megáradt patakokra. Én leszartam volna, mivel készültem rá, de például a barátnõmet már nem szívesen kergettem volna ki a pályára.

Az élvezhetõség nyilván egy fontos dolog, de ha a dolog versenysport oldalát nézzük: már az én ratyi szintemen is, követsz egy edzéstervet, hûségesen végignyomod a januárt a -10 fokban, a februárt a -8 fogban, a márciust a 37 fokban ;), szétedzed magad, hogy jó formában indulj a versenyeken, s akkor az egész bukó? És ne adj isten átcsúsztatják olyan idõpontra, amikor nyaralni mennék és le van szervezve? Vagy összemetszõdik egy másik versennyel a 15bõl? Hát akkor már inkább indítsák csak el a Magyar Kupát! Ha az egészet versenynek fogod fel, akkor nem fér bele a csúsztatás. Elismerem, hogy az amatõr sport és a hobbi sport itt elválik (és a profi sportról még nem is beszéltünk), nem tudom, mi a megoldás. Nagyon nehéz meghatározni, hogy mi a tényleges kockázat. Az, hogy saras-retkes a pálya, s van 20 átemelés és 2 megáradt patak, szerintem nem az.

A világkupákat is mindig elindítják: ha valaki még emlékszik a 03-as kanadai OX-re, amikor a jégesõ 5 centi vastag jéggolyó szõnyeget varázsolt a pályán, s az UCI bíró mégis mindenkit kizavart. :)

Itt pedig egy kép az egyik 05-ös WorldCupról, hogy ne sírjatok ennyit - ez 10 centi porhót jelentett a mezõny jelentõs részének. :)

Feltöltött kép
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Nagyon helyesen a hétvégi Bakony Maratont is lefújták és áttették augusztusra.

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 hozzászólás

Hát véleményem szerint-mint aki gyerekkora óta járja a Bükköt,mivel miskolci vagyok-nem hiszem hogy élvezhetõ lesz a Szilvás marci.
Baleset-és életveszélyes a Bükk a felázott talaj miatt!Sok a kicsavart fa meg az egyéb törmelék.Gondoljatok csak bele:milyen víz lehetett ha a Szt.István barlangból jött ki a víz a bejáraton......Az Ómassai út gyakorlatilag nem létezett.....ergo Vadász-völgy ami benne van a maraton útvonalba most az off-os lehet.És még nincs vége az esõs idõnek,egész hónapban ilyen idõ lesz.Szilvásvárad maraton kilõve.Tarnai is jobban járna ha átrakná más idõpontra.Én nem ajánlom senkinek az indulást,ismerve a pályát és a jelenlegi körülményeket.Ez az én személyes véleményem.

Egriként szintén rendelkezek bõséges helyismerettel.Én sem javasolnám mostanában senkinek a Bükköt,ami ott zajlik,az már nagyon nem játék.Messze nem jópoén kategória.Mert ha neagyisten,bárkinek baja lesz,mégis hogyan hozzák ki?Mivel?De ez csak személyes vélemény.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Szerintem meg ne találgassunk. Ha a szervezõk úgy ítélik meg, hogy elrakják, arról majd mi is tudni fogunk idõben, addig meg reménykedjünk, hogy jó gyereknapunk lesz.

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
és itt a helyi Szilvásváradi jelentés:ajánlom figyelmetekbe!:
kisvasut.hu - /Szilvásvárad/Menetrend

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Hát véleményem szerint-mint aki gyerekkora óta járja a Bükköt,mivel miskolci vagyok-nem hiszem hogy élvezhetõ lesz a Szilvás marci.
Baleset-és életveszélyes a Bükk a felázott talaj miatt!Sok a kicsavart fa meg az egyéb törmelék.Gondoljatok csak bele:milyen víz lehetett ha a Szt.István barlangból jött ki a víz a bejáraton......Az Ómassai út gyakorlatilag nem létezett.....ergo Vadász-völgy ami benne van a maraton útvonalba most az off-os lehet.És még nincs vége az esõs idõnek,egész hónapban ilyen idõ lesz.Szilvásvárad maraton kilõve.Tarnai is jobban járna ha átrakná más idõpontra.Én nem ajánlom senkinek az indulást,ismerve a pályát és a jelenlegi körülményeket.Ez az én személyes véleményem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ne izguljatok, pont jó lesz a talaj a versenyre! Persze ahol van talaj, mert sok helyen csak kövek vannak.
Természetesen lesz néhány hatalmas pocsolya, de az hozzá tartozik szilváshoz. :)
Jöjjön mindenki bátran!

A sebesség mindent megold.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
igen, még 2 hét, de most nagyon kemény dolgok vannak midnenhol az országban
Id köztük ottis....

CihaZoli

CihaZoli

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Mi lesz?
Ez: YouTube - Singin' in the Rain 80's Hungarian airing/ : )

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Most már azért kezdek izgulni, mi lesz lent, vagyis fent.

pecsenyep

pecsenyep

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Valóban durva most a helyzet , a Bükk másik oldalán nem járnak a hegyi falvakba a buszok (ma) , illetve még nem láttam ekkora áradást életemben !
Viszont most úgy tûnik , hogy a versenyen 25 fok lesz és napsütés !

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

sziasztok!

A hétvége idõjárását elnézve, kezdem megkérdõjelezni,a Szilvás sorsát! Ennyi esõ igencsak átrendezheti az erdei utakat is. Sár biztos, hogy lesz, de verseny... ? . Soha nem láttam még ehhez hasonlót, mint amit tegnap éjszaka autóból a Pilisben Visegrád és Szentendre között. A fél hegy az úton folyt, teli sziklákkal....

Még két hét addig, magát a versenyt nem veszélyezteti, 2006 ban a verseny elõtti héten végig esett és a verseny napján is, sokan nem mennek el, de a verseny nem marad el.

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
sziasztok!

A hétvége idõjárását elnézve, kezdem megkérdõjelezni,a Szilvás sorsát! Ennyi esõ igencsak átrendezheti az erdei utakat is. Sár biztos, hogy lesz, de verseny... ? . Soha nem láttam még ehhez hasonlót, mint amit tegnap éjszaka autóból a Pilisben Visegrád és Szentendre között. A fél hegy az úton folyt, teli sziklákkal....

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Két szekszárdi tagunk megy hónap végén a Szilvásvárad Maratonra: Máj. 29-30.
Még van náluk egy hely az autóban és a szálláson. Ha valaki a környéken lakik (Szexárd) és szeretne csatlakozni, szóljon sürgõsen!!
Köszi

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

gondolom azért saját magának is presztízsvesztés egy ilyen malõr...

Lehet, de ahogy ment lefelé a köves-gyökeresen (pont ott álltam ahol a szûkület van) az nem volt semmi, nem nagyon zavarta a külsõ hiánya, elég hihetetlen látvány volt, részemrõl le a kalappal elõtte!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Kerékrõl meg annyit, hogy egy országos bajnoki cím fontos a csapatának ezért tett meg mindent és ment felnin ...

gondolom azért saját magának is presztízsvesztés egy ilyen malõr...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
OFF
Andris védelmében annyit, hogy ha jól tom nem C.Supersonic-al ment ebben az éveben hanem Sch. RR-al(nem ustvel) és még ez se lett volna gond, de az igen hogy fos
Sch. Dock blue lötyivel használta ugyanis a Sch. szponzorálja a csapatát. Amíg normális lötyivel ment nem volt jellemzõ rá a defekt! Ha jól tom az Olimpián is lötyis felállásban ment azon a nem gyenge pályán.
Kerékrõl meg annyit, hogy egy országos bajnoki cím fontos a csapatának ezért tett meg mindent és ment felnin ...

pecsenyep

pecsenyep

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

Parti kereke az OB-n Picasa Webalbumok - G

Így tönkretenni 1 ilyen kereket ?!
Gondolom Õ nem fizet érte!

Szilváson remélem nem lesz technikai gondja!

3 embertípus van !

1-okos , aki más hibáiból tanul
2-átlagos , aki a saját hibájából képes tanulni
3-hülye , aki a saját hibájából sem tanul

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Technikai anorexiás-e vagy? :)

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

off ha még így szerezte volna.....vmi gumivita miatt a csapatok többsége beállt a boxba.

off de egy kicsit el vagy tévedve, Zsóti 2004-ben szerezte a pontját a gumivita 2005-ben amikor vmilyen oknál fogva õ már nem volt f1-es:D